Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Davarick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Davarick »

Καλησπέρα φίλε μου, σπουδάζω στο τμήμα της Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού και είμαι στο 5 ετος και χρωστάω μόνο 4 μαθήματα αλλά δεν νομίζω να έπαιρνα καν μόρια ακομη και αν το τελείωνα γιατί δεν έχει να κάνει με τίποτα με τον στρατό φαντάζομαι. Εκτός και αν με πάρουν Για νηπιαγωγόΕικόναΕικόναΕικόνα γιατί έχω ποιμαντική κατεύθυνση που ασχολείται κυρίως γιατί την ψυχαγωγία των παιδιών.
«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από VasPap »

Davarick έγραψε:Καλησπέρα φίλε μου, σπουδάζω στο τμήμα της Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού και είμαι στο 5 ετος και χρωστάω μόνο 4 μαθήματα αλλά δεν νομίζω να έπαιρνα καν μόρια ακομη και αν το τελείωνα γιατί δεν έχει να κάνει με τίποτα με τον στρατό φαντάζομαι. Εκτός και αν με πάρουν Για νηπιαγωγόΕικόναΕικόναΕικόνα γιατί έχω ποιμαντική κατεύθυνση που ασχολείται κυρίως γιατί την ψυχαγωγία των παιδιών.
Καλησπερα, ενδιαφερον τομεα επελεξες Η ετυχε. Παντως θεωρω δυσκολη την δυνατοτητα συμμετοχης με αντιστοιχη ειδικοτητα, ισως κοιτα καποια αλλη με απολυτηριο λυκειου, Κανε εναν κοπο να ρωτησεις την στρατολογια αν αναγνωριζεται αυτη η παραμετρος στις σπουδες σου.

Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Βεβαίωση εργοδότη; Δηλαδή αν πάω σε κάποιο κέντρο αποκαταστασης που είμαι φυσικοθεραπευτης αρκεί; Δεν θα ζητηθούν ένσημα κάπως; Μια σύμβαση κάτι; Αντε και πήραμε τα μορια;
Davarick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Davarick »

VasPap έγραψε:
Davarick έγραψε:Καλησπέρα φίλε μου, σπουδάζω στο τμήμα της Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού και είμαι στο 5 ετος και χρωστάω μόνο 4 μαθήματα αλλά δεν νομίζω να έπαιρνα καν μόρια ακομη και αν το τελείωνα γιατί δεν έχει να κάνει με τίποτα με τον στρατό φαντάζομαι. Εκτός και αν με πάρουν Για νηπιαγωγόΕικόναΕικόναΕικόνα γιατί έχω ποιμαντική κατεύθυνση που ασχολείται κυρίως γιατί την ψυχαγωγία των παιδιών.
Καλησπερα, ενδιαφερον τομεα επελεξες Η ετυχε. Παντως θεωρω δυσκολη την δυνατοτητα συμμετοχης με αντιστοιχη ειδικοτητα, ισως κοιτα καποια αλλη με απολυτηριο λυκειου, Κανε εναν κοπο να ρωτησεις την στρατολογια αν αναγνωριζεται αυτη η παραμετρος στις σπουδες σου.

Το επέλεξα. Αρχικά σπούδαζα στο Πολυτεχνείο μηχανικός (ήμουν θεωρητική κατεύθυνση με επιλεγόμενα ΑΟΘ και Μαθηματικά και έτσι είχα ανοικτά αρκετά πεδία από εκεί και πέρα μόνο διάβασμα ήθελε). Θα έπαιρνα το στρατολογικό γραφείο αλλά εδώ δεν το σηκώνουν. Τι να πω; Και δεν μπορώ να περάσω και απο εκεί. Γι'αυτό ρωτάω εδώ.

«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
Άβαταρ μέλους
greek proud
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από greek proud »

Εγω π. Χ ειδικοτητα ολμους... Δεν πιανεται οληη η θητεια σαν ειδικοτητα ολμιστη σωστα?
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

greek proud έγραψε:Εγω π. Χ ειδικοτητα ολμους... Δεν πιανεται οληη η θητεια σαν ειδικοτητα ολμιστη σωστα;
Σωστα

Άβαταρ μέλους
greek proud
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Τοτε πως ακριβως?
Άβαταρ μέλους
greek proud
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Και κατι αλλο. Που περιπου πιστευετε θα παιχτουν τα μορια?
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Δεν έχει σημασία που θα παιχτούν τα μόρια φίλε... Μπορεί κάποιος να περάσει μάγειρας στις ειδικές Δυνάμεις με 150 μόρια... Κι εσύ να έχεις 600 και να μην περάσεις αν δηλώσεις πληροφορική στο τοπογραφικό επειδή θα έχουν δηλώσει οι περισσότεροι με πιο πολλά μόρια από εσένα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά ένα θέμα θα ήθελα να θέσω για προβληματισμό, εάν υσχιει για παρατεταμένο διάστημα η απαγόρευση κυκλοφορίας πως θα πηγαίνουμε Αθήνα ή οπουδήποτε για αγωνίσματα υγειονομικά κλπ. Άρα ίσως αργήσει η προκυρηξη κρίμα.
Mihalisthegreek
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Mihalisthegreek »

Καήσπέρα, έστω ότι σε μια ειδικότητα με πτυχίο έχουν τα ίδια μόρια 6άτομα και είναι μόνο 5 θέσεις παίζει ρόλο το απολυτήριο μετά ; Εννοώ οτι αν εχουν 6 άτομα 600 μόρια για μια ειδικότητα που ζητάει μόνο πτυχίο πως θα γίνει η κατανομή των θέσεων ; Θα παίζουν ρόλο και τα απολυτήρια λυκείου;
Άβαταρ μέλους
greek proud
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Σωστα... Εχει να κανει με το ποσες θεσεις θα ανοιξουν σε καθε ειδικοτητα... Και τι ζητηση θα χουν
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Παιδιά ένα θέμα θα ήθελα να θέσω για προβληματισμό, εάν υσχιει για παρατεταμένο διάστημα η απαγόρευση κυκλοφορίας πως θα πηγαίνουμε Αθήνα ή οπουδήποτε για αγωνίσματα υγειονομικά κλπ. Άρα ίσως αργήσει η προκυρηξη κρίμα.
Που κολαει αυτο; Ολες οι διαδικασιες θα γινονται πρωι που δεν υπαρχει κατι και απογευμα να γινουν δηλαδη με ενα χαρτι που προφανως θα χορηγησουν δεν θα εχεις προβλημα οπως γινονται κανονικα οι καταταξεις εσσο ετσι θα γινουν και αυτα

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Εγώ πιστεύω ότι ίσως δώσουμε αθλήματα ο καθένας στον τόπο του πχ Θεσσαλονίκη Αθήνα Λάρισα κτλπ
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Var έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ίσως δώσουμε αθλήματα ο καθένας στον τόπο του πχ Θεσσαλονίκη Αθήνα Λάρισα κτλπ
Eγω το εχω δεδομενο αυτο χωρις να εχω καποια πηγη

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 4 επισκέπτες