Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Τι εννοεις ηλεκτρολόγε ότι μπήκες ΠΝ με μέσο;
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Sefis έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:
Sefis έγραψε:Ρε παίδες αλήθεια τώρα... Έχω παρατηρήσει κάτι!Σας λέει κάποιος ότι θα αργήσει ή ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα ξέρετε και πέφτετε να τον φάτε, δλδ για όνομα του θεού!

Θα βγει όταν είναι να βγει, τι σημασία έχει αν θα βγει σε 10 μέρες η 3 μήνες... Το θέμα είναι να βγει και να απορροφήσει τα παιδιά.

Τέλος, όσον αναφορά τον εμβολιασμό αργά η γρήγορα θα είναι υποχρεωτικός, θα στο φέρουνε έτσι ώστε να μην μπορείς να αρνηθείς (δεν μιλάω για στρατο, μιλάω γενικά) !

και κατα τυχη ειναι τα ιδια και τα ιδια ατομα.

Μερικους... Πρέπει να τους αφηνεις να ζουνε το όνειρο τους! Δεν πρέπει να τους λες κάτι αντίθετο από αυτό που ονειρεύονται, σου βγαίνει το όνομα... Κακος, αρνητικός, ότι έχεις φθόνο κ χίλια δυο αλλααα! Τα περαστικά μου...

Εγω το μονο που δινω σημασια ειναι το πως θα βαλω την αδερφη μου μεσα. Αυτο ειναι το μονο π με νοιαζει. Δε ξερω για τον ΣΞ αλλα ΠΝ θα γινει Ο χαμος. Το χω ζησει Ετσι μπηκα. Ετσι θα μπει και αυτη. Ας πιστευουν οτι θελουν.

Αυτό, νομίζω ήταν περιττό να το ακούσουμε!

Σίγουρα θα μπει, δεν θα υπάρξει μεγάλος συναγωνισμός για ΠΝ σε σχέση με τα αλλά σώματα!

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Ανταγωνισμός**
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Sefis έγραψε:Ανταγωνισμός**
Οχι μονο ανταγωνισμος, σφαγη θα γινει.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Σεφη ευχαριστουμε για την ευχη. Περαστικα και σε σενα που δυστηχως δεν θα καταφερεις να συμμετεχεις στην προκυρηξη λογω ηλικιας.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Προφανως ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει αυτη ειναι και η δουλεια των φορουμ αλλα οταν γραφεις κατι που ανατρεπει τα δεδομενα θα πρεπει να παραθετεις και τη πηγη που σε εκανε να διαμορφωσεις αυτη την αποψη και οχι να πετας κατι του τυπου αα θα βγει καλοκαιρι
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Ηλεκτρολόγε δεν μ απαντάς όμως
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Παίδες καλησπέρα σάς το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη από μια πηγή στην στρατολογία τς περιοχής μ το αργότερο σε 15 μέρες θα εκδοθεί
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

anonymous19970 έγραψε:Προφανως ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει αυτη ειναι και η δουλεια των φορουμ αλλα οταν γραφεις κατι που ανατρεπει τα δεδομενα θα πρεπει να παραθετεις και τη πηγη που σε εκανε να διαμορφωσεις αυτη την αποψη και οχι να πετας κατι του τυπου αα θα βγει καλοκαιρι
Πες τα ρε φιλαρακι... Επιτελους.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

XristosMP έγραψε:
anonymous19970 έγραψε:Προφανως ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει αυτη ειναι και η δουλεια των φορουμ αλλα οταν γραφεις κατι που ανατρεπει τα δεδομενα θα πρεπει να παραθετεις και τη πηγη που σε εκανε να διαμορφωσεις αυτη την αποψη και οχι να πετας κατι του τυπου αα θα βγει καλοκαιρι

Όπως το είπες, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει... Αν θέλει σου αποκαλύπτει την πηγή του. Τώρα, Εσυ αν επηρεάζεσαι η χαλιέσαι, νομίζω εισαι κουτός (το λέω ευγενικά) και δεν σου φταίει κανένας.

Περίμενετε από εβδομάδα σε εβδομάδα, δεν βγαίνει και χαλιεστε... Νομίζω δεν σας κάνει καλό αυτό!

gpeppas941994
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από gpeppas941994 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Sefis έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:
Sefis έγραψε:Ρε παίδες αλήθεια τώρα... Έχω παρατηρήσει κάτι!Σας λέει κάποιος ότι θα αργήσει ή ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα ξέρετε και πέφτετε να τον φάτε, δλδ για όνομα του θεού!

Θα βγει όταν είναι να βγει, τι σημασία έχει αν θα βγει σε 10 μέρες η 3 μήνες... Το θέμα είναι να βγει και να απορροφήσει τα παιδιά.

Τέλος, όσον αναφορά τον εμβολιασμό αργά η γρήγορα θα είναι υποχρεωτικός, θα στο φέρουνε έτσι ώστε να μην μπορείς να αρνηθείς (δεν μιλάω για στρατο, μιλάω γενικά) !

και κατα τυχη ειναι τα ιδια και τα ιδια ατομα.

Μερικους... Πρέπει να τους αφηνεις να ζουνε το όνειρο τους! Δεν πρέπει να τους λες κάτι αντίθετο από αυτό που ονειρεύονται, σου βγαίνει το όνομα... Κακος, αρνητικός, ότι έχεις φθόνο κ χίλια δυο αλλααα! Τα περαστικά μου...

Εγω το μονο που δινω σημασια ειναι το πως θα βαλω την αδερφη μου μεσα. Αυτο ειναι το μονο π με νοιαζει. Δε ξερω για τον ΣΞ αλλα ΠΝ θα γινει Ο χαμος. Το χω ζησει Ετσι μπηκα. Ετσι θα μπει και αυτη. Ας πιστευουν οτι θελουν.

Αξιοκρατικά. Συγχαρητήρια.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά ας ηρεμισουμε. Ο βαθμός στο φόρουμ πραγματικά δεν έχει σημασία εγω γράφω για να ξεχάστω λίγο απ τα προβλήματα μου αλλά και για να βρω πληροφορίες από ενδιαφέροντα άτομα σαν τον ηλεκτρολόγο, Λευτέρη, ΔΥΚ κλπ κλπ οποίος κι αν ειναι ο άλλος. Ένα λιθαράκι ας βάλει ο καθένας να βγει συζήτηση. Παρεξηγήσεις θα υπάρχουν... Υπερβολές πάντα θα υπάρχουν... Όμως εγώ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΈΧΕΙ ΚΆΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΤΟ ΦΌΡΟΥΜ. Ο Λευτέρης πχ πραγματικά έχει καλή διατύπωση στα μνμ του και βοηθάει όλα τα παιδιά. Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ με έχει βοηθήσει με ανεκτίμητες πληροφορίες για το ΠΝ.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Sefis έγραψε:
XristosMP έγραψε:

Όπως το είπες, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει... Αν θέλει σου αποκαλύπτει την πηγή του. Τώρα, Εσυ αν επηρεάζεσαι η χαλιέσαι, νομίζω εισαι κουτός (το λέω ευγενικά) και δεν σου φταίει κανένας.

Περίμενετε από εβδομάδα σε εβδομάδα, δεν βγαίνει και χαλιεστε... Νομίζω δεν σας κάνει καλό αυτό!

Εδω εισαι λαθος φιλε μου οτιδηποτε λες πρεπει να αναφερεις και την πηγη σου διαφορετικα κανεις δεν θα σε λαβει υποψιν και αυτο το λεω γενικα για τη ζωη.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

anonymous19970 έγραψε:
Sefis έγραψε:
XristosMP έγραψε:

Εδω εισαι λαθος φιλε μου οτιδηποτε λες πρεπει να αναφερεις και την πηγη σου διαφορετικα κανεις δεν θα σε λαβει υποψιν και αυτο το λεω γενικα για τη ζωη.

Εσυ επιλέγεις τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις... Αν εισαι λίγο καιρό στο φόρουμ, πιστεύω θα ξέρεις σε ποιανού τα λεγόμενα να δώσεις βάση! Φιλικά στα λέω αυτά, ακούω πολλά... Κρατάω ότι πιστεύω εγώ σωστό η αξιόπιστο!

Tolispap
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Tolispap »

Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται από στρατό ξηράς ως εποπ να πας στους Ο. Υ. Κ. Του πολεμικού ναυτικού;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες