Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Μια ερώτηση επειδή δε γνωρίζω. Τα άτομα με πτυχία σε περίπτωση που μπούνε, θα είναι πολιτικό προσωπικό ;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Οχι, θα ειναι ΕΠΟΠ οπως ολοι, απλα θα ειναι σε θεσεις διοικητικες πιο πολυ λογω πτυχιων και ειδικοτητας.
Για πολιτικο προσωπικο, παντα βγαζει ξεχωριστη προκηρυξη.
Για πολιτικο προσωπικο, παντα βγαζει ξεχωριστη προκηρυξη.
-
- Αντιστράτηγος
Politis1994 έγραψε:Μακάρι. Λέει ειδικότερα ένα άρθρο είναι ΣΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΊΔΑ. Μετά το ΑΝΏΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΉ ΕΚΔΩΣΗΣ. Λέτε αυτά τα 2 να προλάβουν μέσα στον Ιανουάριο; ΙΣΩΣLefteris 2αμαλ έγραψε:Τελειωσε και το ΚΥΣΕΑ, οποτε η προκηρυξη ειναι προ των πυλων Κυριοι.
Δεν ξερω γιατι, αλλα εγω πιστευω πως ισως και αυριο βγει ή απο Δευτερα.
Πλεον, μετραμε μερες.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Μακάρι Λευτέρη. Να βγει διότι είναι πολλά τα σώματα, Άντε να αρχίσουν σιγά σιγά
Ευχαριστώ
-
- Αντιστράτηγος
Politi,
Ειμαστε πολυ κοντα πλεον, μιας που τελειωσε και το ΚΥΣΕΑ.
Οποτε απο αυριο ή απο βδομαδα αναμενουμε νεα ή πολυ απλα την εκδοση της προκηρυξης.
Υ. Γ Μονο τυχαιο δεν ειναι, το οτι ξαφνικα ολα τα site να γραφουν πως ειναι ετοιμη για εκδοση.
Οποτε απο αυριο ή απο βδομαδα αναμενουμε νεα ή πολυ απλα την εκδοση της προκηρυξης.
Υ. Γ Μονο τυχαιο δεν ειναι, το οτι ξαφνικα ολα τα site να γραφουν πως ειναι ετοιμη για εκδοση.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Politi,
Να τονίσω Λεφ ότι τα άρθα που βγήκανε είναι αντιγραφή από workenter... Μπορεί αυτό να λέει πολλά μπορεί και τίποτα!
Περιμένουμε, μπας και γίνει κανένα θαύμα και είμαστε μέσα οι 93αρηδες, χλωμό αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Προσωπικά, πιστεύω θα πάει Φλεβάρη- Μάρτη!
-
- Αντιστράτηγος
Σεφη ολα ειναι πιθανα στην ηλικια (για τους 93ρηδες παντα διοτι οι του 92 ειναι σιγουρα εκτος) .
Οσο για τη προκηρυξη, δεν νομιζω να παει τοσο μακρια η βαλιτσα.
Γενικα στις προκηρυξεις το workenter εχει πεσει αρκετες φορες μεσα, οπως με τους ΟΒΑ το 17 και περσι οπως και με τους Ειδικους Φρουρους το 19 οπως και το Police.
Θα δουμε ομως ...
Γενικα στις προκηρυξεις το workenter εχει πεσει αρκετες φορες μεσα, οπως με τους ΟΒΑ το 17 και περσι οπως και με τους Ειδικους Φρουρους το 19 οπως και το Police.
Θα δουμε ομως ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Θέλω να δω και τα τελικά όρια ηλικίας... Θα δικαιοθουν αραγε οι 93ηδες ; Εύχομαι πραγματικά να συμμετέχουν κι αυτά τα παιδιά! Έχουν φτάσει στην πηγή ... Πρέπει να πιουν νερό!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Μάγκες αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... Υπηρέτησα Κω 5ο Ετεθ ειδικές δυνάμεις ... Αν με βγάλουν ι2 στις υγειονομικές εξετάσεις αν περάσω φυσικά θα μπορώ να κάνω ένσταση ; Για να διεκδικήσω τη θέση;
-
- Αντιστράτηγος
Καλα αυτο εννοειται.
Πραγματικα πολυ αδικο για 91/92/93 γενιες.
Δεν θελω να ανοιξω παλι το παλιο θεμα με λογομαχιες ΟΒΑ/ ΕΠΟΠ για τα ορια ηλικιας αλλα πραγματικα
μεγαλη χαζομαρα που εγιναν διακρισεις σε αυτο το κομματι στους θεσμους αυτους.
Πραγματικα πολυ αδικο για 91/92/93 γενιες.
Δεν θελω να ανοιξω παλι το παλιο θεμα με λογομαχιες ΟΒΑ/ ΕΠΟΠ για τα ορια ηλικιας αλλα πραγματικα
μεγαλη χαζομαρα που εγιναν διακρισεις σε αυτο το κομματι στους θεσμους αυτους.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Να συμπληρώσω ότι έχω ένα θεμα με το μάτι μου έχω αμβλιοπια τεμπέλικο μάτι ... Είχα κάνει και για οβα πριν λίγο. Καιρο και με έβγαλαν ι2 αλλά ρε φίλε πως με πήραν ειδικές δυνάμεις;
-
- Αντιστράτηγος
Kostas.mak έγραψε:Μάγκες αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... Υπηρέτησα Κω 5ο Ετεθ ειδικές δυνάμεις ... Αν με βγάλουν ι2 στις υγειονομικές εξετάσεις αν περάσω φυσικά θα μπορώ να κάνω ένσταση ; Για να διεκδικήσω τη θέση;
Αν νομιζεις πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ι2 τοτε ναι, εννοειται πως σου δινεται το δικαιωμα ενστασης.
Ετσι κι αλλιως, νομιζω πως αν σε βγαλει η μια επιτροπη ι2 τοτε περνας και απο 2η επιτροπη, διχως να ειμαι 100% σιγουρος.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Σεφη ολα ειναι πιθανα στην ηλικια (για τους 93ρηδες παντα διοτι οι του 92 ειναι σιγουρα εκτος) .
Θα δουμε ομως ...
Ακόμη δεν έχω δει ένα άρθρο να μιλάει για ηλικιακά όρια... Αφού στην ουσία εχουνε αποφασιστεί!
Αυτο μου κάνει τρομερή εντύπωση, ελάχιστες πιθανότητες αλλά ελπίζουμε!
Η ερώτηση που έγινε στο ΥΕΘΑ για την αδικία στα ηλικιακά όρια, ίσως αργήσει να απαντηθεί... Ακόμη απαντάει σε ερωτήσεις του Δεκέμβρη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sefis την Πέμ Ιαν 21, 2021 5:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοίτα τις παλιές προκηρύξεις. Στις ειδικότητες έγραφε σε ποιες μπορούν να μπουν και ι2.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης