Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 90
Παντως είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παμε να δουμε αλματα στο σκαμα αφου είναι όλα κλειστά
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Σιγα σιγα χαλαρωνει η ολη κατασταση με την καραντινα, οποτε θα ανοιξουν τα σταδια για προπονησεις, οποτε με ενα εντυπο απτο Α. Τ της περιοχης σου, αφου δηλωσεις για ποιο λογο το θες, θα μπορεις να κανεις προπονησεις ή ακομα καλυτερα να γραφτεις και σε εναν προπονητη, για καλυτερα και πιο σιγουρα αποτελεσματα.
Πως τα καταφερνω παντα απτο ενα θεμα, να μπλεκω κι αλλο θεμα ενος αλλου νηματος ε;
Με συγχωρεις.
Πως τα καταφερνω παντα απτο ενα θεμα, να μπλεκω κι αλλο θεμα ενος αλλου νηματος ε;

Με συγχωρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Ιαν 21, 2021 12:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 90
Εκανα πατατα εγω και το ανεφερα εδώ 

"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Παιδί ίσως βιαζόμαστε για χαρά... Δε λέω μακάρι να βγει αυτό ΘΈΛΩ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ ΠΙΣΤΈΨΤΕ ΜΕ. ΟΜΩΣ όπως είπε και ο κύριος ΔΥΚ βρισκόμαστε πιο κοντά πιθανότατα όμως οι ανακοινώσεις δεν είναι και ουσιώδεις.
Παιδιά επειδή τρέχουν και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα ολων μας ... Υπάρχει περίπτωση να μας καλέσουν/ να μπούμε (αν περάσουμε) σε 4 και 5 μήνες ... Δηλαδή Και να ανοίξουν Οι αιτήσεις τις επόμενες μέρες και Να καλέσουν τους επιτυχόντες καλοκαίρι ή Φθινόπωρο ; Για να ξεκινήσει η βασική εκπαίδευση κτλπ.
-
- Υποστράτηγος
είσαι του 94?ρξbarret έγραψε:Χαχα καταλαβα θα μπει το 22 ακομα δεν θα βγει και δεν θα ειμαι πλεον στο οριο ηλικιας...
Καλημερα σας. Εγώ έχω προυπηρεσία Από πρσκτικη που έκανα.8μηνες. Ξέρετε αν θα προσμετρηθει; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Πιστεύω ότι αν έχεις και το πτυχίο μετράει η πρακτική... Αλλά δεν θα μετρήσει αν δεν έχεις ίδια ειδικότητα... Πχ αν δηλώσεις μάγειρας ... Και έχεις πτυχίο μηχανικού με προϋπηρεσία... Μην περιμένεις να σε πάρουν μάγειρα... Αλλά ούτε και τεχνίτη οχημάτων γιατί δεν θα το έχεις δηλώσει
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Καλημερα μαγκες εχω μια ερωτηση. Με συγχωρειτε εκ των προτερων αν τυχον επαναλαμβανομαι, δεν ξερω αν εχει απαντηθει ηδη Ειναι υποχρρεωτικο να δηλωσουμε μονο την ειδικοτητα που υπηρετησαμε; Δηλαδη αν εγω υπηρετησα ως οδηγος, θα μπορω να δηλωσω την ειδικοτητα πχ χειριστης ρανταρ η πεφτει ακυρο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Γιάννη δηλώνεις ότι γουστάρεις... Σου αρέσει ακόμα και εκτροφέας περιστεριών; Δηλώνεις εκτροφέας περιστεριών!
Καλησπέρα σας γνωρίζει κάποιος συμμετέχων σε προηγούμενη προκήρυξη εάν αναγνωρίζεται Η βεβαίωση / πιστοποίηση γνώσης Η/Υ από πανεπιστήμιο; Έχει την ίδια ισχύ με το ECDL; Ρωτάω για ειδικότητες που το ζητάει.
Εφόσον και το police net of Greece ΜΙΑ από τις πιο έγκυρες σελίδες λέει ότι η προκήρυξη είναι προ των πυλών τότε μάγκες μέχρι τέλος του Γενάρη δηλαδή ίσως και μες την επόμενη εβδομάδα θα έχει ανακοινωθεί
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Τελειωσε και το ΚΥΣΕΑ, οποτε η προκηρυξη ειναι προ των πυλων Κυριοι.
-
- Υποστράτηγος
Μακάρι. Λέει ειδικότερα ένα άρθρο είναι ΣΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΊΔΑ. Μετά το ΑΝΏΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΉ ΕΚΔΩΣΗΣ. Λέτε αυτά τα 2 να προλάβουν μέσα στον Ιανουάριο; ΙΣΩΣLefteris 2αμαλ έγραψε:Τελειωσε και το ΚΥΣΕΑ, οποτε η προκηρυξη ειναι προ των πυλων Κυριοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες