Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Κατά μέσο όρο σύμφωνα με παλιές προκηρύξεις που έχω δει απ' την στιγμή που θα εκδοθεί έως τη στιγμή που θα γίνει κατάταξη παίρνει 5 μήνες... Το πότε θα βγει ; Καλή ερώτηση!
Εγώ έκανα μια προσωπική εκτίμηση να βγει Φλεβάρη με Μάρτιο... Και 2-3 μήνες περιθώριο για τα δικαιολογητικά όποτε καλοκαίρι να είναι όλοι μέσα
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Καλησπέρα στο φόρουμ. Καλά κρασιά καλά έλεγε ένας χρήστης δε θυμάμαι ποιος για άνοιξη καλοκαίρι... Και τον κοροιδευαν κάποιοι. Μέχρι τότε θα έχουμε φεκ, ψεύτικες ανακοινώσεις, και τάχα βιαζόμαστε να εκδοθεί... Τι; Είπατς προκυρηξη ναι φάτε γκαροσουπα
-
- Υποστράτηγος
Ενοω είπατε προκυρηξη ρητορική ερώτηση, ας φάμε γλαροσουπα
Εννοείται φίλε εγώ ήμουν λογικά κατά τα μέσα Φεβρουαρίου νομίζω τώρα θα δούμε ίσως και αρχές Μαρτίου να πιάσουν καλά καλά τα κρύα 😛😛
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Λετε να παει τοσο πισω;
Θα μας τρελανουν αυτοι εκει πανω ρε.

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Λετε να παει τοσο πισω;
Μέχρι τώρα ειχανε τα Ραφαλε γιατί ειχανε κάνει πατάτα, γενικά εχουνε πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη+ ότι υπάρχει και η κατάσταση με τον κωρονοιο και κύριο μέλημα τους είναι να εμβολιαστεί το 70%... Με Τουρκία τα πράγματα είναι καλύτερα σε σχέση με καλοκαίρι όποτε δεν πιέζονται. Είπανε 2021, και Σεπτέμβρη να βγει που λέει ο λόγος δεν θα τους πει και κανένας τίποτα.
Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο για κατάταξη καλοκαίρι, ίσως τελικά να είχε και μια δόση αλήθειας!
Να προσθέσω και την αύξηση θητείας από την έσσο Μαΐου. Ξέρω παιδιά που θα τρεξουνε να μπουνε τώρα για να γλιτώσουνε το 12μηνο, άρα θα εχουνε και πολλά άτομα για εσσο Φλεβάρη- Μαρτη που σημαίνει θα καλύψουνε κάποιες τρύπες έτσι. Τώρα για την Εσσο Μαΐου που ξεκινάει η 12 μηνη θητεία, έχω φίλους που θα πάνε Έβρο για να κάνουνε 9μηνο, όποτε και εκεί θα εχουνε άτομα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ειχανε.
Ίσως αύτα που λέω να είναι άκυρα, αλλά στο δικό μου μυαλό ίσως εχουνε κάποια λογική!
Ίσως αύτα που λέω να είναι άκυρα, αλλά στο δικό μου μυαλό ίσως εχουνε κάποια λογική!
-
- Υποστράτηγος
68 μόνιμες προσλήψεις πολιτικό προσωπικό ΓΕΝ και έρχονται προσλήψεις ασεπ στην ΕΑΒ. Εποπ τίποτα όμως...
-
- Αντιστράτηγος
Σεφη και στο δικο μου μυαλο καπως ετσι το εχω.
Δηλαδη σου λεει, με την αυξηση θητειας θα εχουμε τα ατομα + πηραμε και ποσους ΟΒΑ τον Δεκεμβρη οποτε τη βγαλαμε για τα επομενα 2 χρονακια.
Ευελπιστω ομως να παρουν, απλα πιο αργα στον χρονο διοτι μοιαζει απιθανο να βγαλανε ΦΕΚ, να πηγαν ηλικια των ΟΒΑ για τροποποιηση και απλα να μη κανουν τιποτα.
Ιδωμεν...
Δηλαδη σου λεει, με την αυξηση θητειας θα εχουμε τα ατομα + πηραμε και ποσους ΟΒΑ τον Δεκεμβρη οποτε τη βγαλαμε για τα επομενα 2 χρονακια.
Ευελπιστω ομως να παρουν, απλα πιο αργα στον χρονο διοτι μοιαζει απιθανο να βγαλανε ΦΕΚ, να πηγαν ηλικια των ΟΒΑ για τροποποιηση και απλα να μη κανουν τιποτα.
Ιδωμεν...
-
- Υποστράτηγος
έχουν βγάλει και ειδικότητες κλπ. Το θέμα ειναι ότι λένε τους θέλουν εντός 21 μέσα αφού και αύριο να άρχιζε η διαδικασία θα μας επερνε καλοκαίρι άρα αν αρχίσει άνοιξη...Lefteris 2αμαλ έγραψε:Σεφη και στο δικο μου μυαλο καπως ετσι το εχω.
Ιδωμεν...
-
- Αντιστράτηγος
Κοιτα αν παμε με βαση το τι εχουν πει, ειχε πει ο Υπουργος πως αρχες του 21 θα βγει.
Αρχες ειναι Ιανουαριος - Φεβρουαριος - Μαρτιος.
Οποτε, εχουμε ακομη δηλαδη 2 μηνες + να περιμενουμε.
Πιστευω πως και λογω COVID-19, πανε ολα πισω και τα ζωα μου αργα, γενικα.
Αρχες ειναι Ιανουαριος - Φεβρουαριος - Μαρτιος.
Οποτε, εχουμε ακομη δηλαδη 2 μηνες + να περιμενουμε.
Πιστευω πως και λογω COVID-19, πανε ολα πισω και τα ζωα μου αργα, γενικα.
Δεν ξέρω, υπομονή στα παιδιά που περιμένουνε!Εντύπωση μου κάνει που από τα sites δεν αναφέρεται τίποτα... Αυτό ίσως λέει πολλά ίσως και τίποτα! Πάντως αναμενω την απάντηση του ΥΕΘΑ σχετικά με την ανισότητα στα όρια ηλικίας των ΟΒΑ κ απλών πολιτών! Ίσως όταν και αν απαντήσει... Να με πιάσουνε τα γέλια 😂
-
- Αντιστράτηγος
Μπορει εν τελει, να μπορουν οι 93ρηδες να κανουν.
Μπορει να το βαλουν του στυλ " να μην εχουν υπερβει το 28ο ετος της ηλικιας τους (κατα την καταταξη τους) " ή κατι τετοιο, ποτε δεν ξερεις.
ΦΕΚ, μπορει να βγουν πολλα, η προκηρυξη ομως θα ξεκαθαρισει το τι θα ισχυει.
Μπορει να το βαλουν του στυλ " να μην εχουν υπερβει το 28ο ετος της ηλικιας τους (κατα την καταταξη τους) " ή κατι τετοιο, ποτε δεν ξερεις.
ΦΕΚ, μπορει να βγουν πολλα, η προκηρυξη ομως θα ξεκαθαρισει το τι θα ισχυει.
Εγώ να πω και κάτι ακόμη που σκέφτηκα.Λένε πολλοί οι θέσεις εχουνε αποφασίσει απλά δεν εχουνε ανακοινωθεί... Μα αν οι θέσεις αποφασίστηκαν πριν 2-3-4-5 μήνες μέτα από 2-3-4-5-6-10 μήνες τα δεδομένα και οι ανάγκες αλλάζουνε. Αυτό ήθελα να αναφέρω, ίσως να λέω και χαζά😎
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες