Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Εγώ αναφέρομαι στα ψέμματα που λες για το τμήμα που υποτίθεται φοιτεις. Ξεκάθαρα δεν είσαι φοιτητής γιατί δεν θα έλεγες για εργαστήρια με παρουσία σε σχολή θεωρητικων επιστημών. Μόνο για παραπληροφόρηση είσαι και αερολογίες.
Απ' της λίγες φορές που συμφωνώ με τον Mortar. Πήγαινε να σπουδάσεις ιστορικό. Αγόρι μου... Ο στρατός θα είναι βάρβαρος για εσένα... Άντε μήπως μπεις σε κάνα μουσείο μετά να ξεσκονιζεις. Τα λουκούμια του Ερμή
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Λεγατε για τον σεφη χθες αλλα πολλοι εδω μεσα ειναι παρτον ενα χτυπα τον αλλον σαν τον ραμπο. Τι λες σε καποιον που δεν ξερεις καν να μην δηλωσει γιατι δεν του ταιριαζει και επειτα ειρωνευσαι και αυτο που σπουδαζει
Ξερει καποιος να μου πει αν περασω εποπ εκτος ειδικων δυναμεων, αν εχω την δυνατοτητα αργοτερα να μπω ειδικες δυναμεις;
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
ρξbarret έγραψε:Ξερει καποιος να μου πει αν περασω εποπ εκτος ειδικων δυναμεων, αν εχω την δυνατοτητα αργοτερα να μπω ειδικες δυναμεις;
την εχεις με μεγαλες πιθανοτητες εκτος τεθωρακισμένων λογο του οτι δεν διωχνουν ατομα ευκολα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση να μου απαντήσεις! Όσον αφορά αυτό που λες για το 401 μιλάς εκ πείρας; Με τί κριτήριο το λες αυτό; Έχω μοια εμπειρία από νοσοκομείο αλλά όχι σταρτιωτικό, δεν ξέρω τί συμαβίνει σε αυτή τη περίπτωση. Θα ήθελα να ξέρω πώς το εννοείς :)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Σε ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ για την απάντηση απλα επειδη δεν ξερω αν περάσω τα αθληματα των ειδικων γιαυτο, ενω στα αλλα ειμαι οκ οι ελξεις Και καμψεις (30) δεν περνιούνται και θα χρειαστω χρονο για να βελτιωθω, οποτε δηλωνω ειδικες και αν δεν περασω παω πεζικο κ αργοτερα αν βελτιωθω δηλωνω για ειδικες
- M.A.R.C.H.
- Posts in topic: 82
Παιδια καλησπέρα,
1α διευκρίνιση οι ΟΒΑ πχ του 20 λαμβανουν μονο τα 100 κ οχι 150 ετσι;
1α διευκρίνιση οι ΟΒΑ πχ του 20 λαμβανουν μονο τα 100 κ οχι 150 ετσι;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
100 λογικα. Για να πάρουν 150 σύνολο θα πρέπει να βγει από τον Αύγουστο του 2021 και μετά.
anonymous19970 δεν πρόσβαλα κανέναν είτε σπουδάζει ο άλλος διοικητής στην NASA είτε αρμεγει γίδια... Το ίδιο μου κάνει... Εγώ αναφέρομαι σε κάτι που νομίζει ο άλλος ακόμα κι εσυ ότι θα μπειτε στον στρατό και θα είστε σουλατσαδωροι... Αν νομίζετε ότι είναι έτσι ο στρατός. Ξεχαστε το! Εγώ έχω μια ιδέα από στρατό... Κάτι φοιτητικές άδειες... Αγροτικές άδειες... Άδεια επειδή γέννησε ο τράγος του γείτονα και πρέπει να δούμε αυτό το υπερθέαμα... Δεν υπάρχουν... Όπως και αυτά τα συνδικαλιστικοκομμουνιστικα... Που σκέφτεστε ορισμένοι εδώ μεσα
Κάτι ακούγετε για καλοκαίρι η προκήρυξη ελπίζω να μην είναι αλήθεια γιατί πάνε για εκλογές για ψήφους
-
- Posts in topic: 93
Αδερφε πετας κατι σαν βομβα και δεν λες Την πηγη σου. Πες μας απο που το ακουσες.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Από την μια διαβάζουμε ότι θα βγει αρχές του 2021 και εσύ μας λες το καλοκαίρι.
The only easy day was yesterday.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Κάτι ακούγετε για καλοκαίρι η προκήρυξη ελπίζω να μην είναι αλήθεια γιατί πάνε για εκλογές για ψήφους
Μπορεις να μας πεις την πηγη πληροφορησης σου;
Πουθενα δεν ακουσα ή ειδα πως θα βγει το καλοκαιρι ή θα παμε σε εκλογες.
Κρισεις ανεκαθεν υπηρχαν και αλλαζαν Στρατηγους κτλπ η καθε Κυβερνηση.
Το οτι αλλαζει καποιους δεν παει να πει οτι θα παμε σε εκλογες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Κυρ Ιαν 17, 2021 9:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες