Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Ολοι να βολευτείτε θέλετε μάγκες ! Μην κοροιδεύετε τον εαυτο σας σίγουρα όμως για να κανεις μια δουλειά πρέπει να την αγαπάς! Αλλά αυτο που λετε εγω θα παω στο στρατο γιατι αγαπαω το στρατό κόψτε αυτη τη καραμελίτσα ψιψινάκια
Εσένα μάλλον σε ψεκάσανε, καψερέ!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Γειά σας και από εμένα!
Είμαι απόφοιτη νοσηλευτικής ΠΕ, εργάζομαι τα τελευταία χρόνια στον ιδιωιτικό τομέα και αποφάσισα να κάνω αίτηση για ΕΠ. ΟΠ. όταν αυτή ανακοινωθεί. Γίνεται με αυτό το πτυχίο να βρεθώ στην αντίστοιχη ειδικότητα; Έχω διαβάσει τη σχετική αναλυτική ανακοίνωση για τις ειδικότητες και τις γραμματικές γνώσεις αλλά έχω την απορία εάν αυτές καθιστούν την ελάχιστη γραμματική γνώση που απαιτείται, ώστε να απασχοληθώ σε αυτόν τον τομέα. Το πτυχίο μου είναι ισότιμο της αντίστοιχης ΣΑΝ, οπότε σκέφτομαι εάν αυτό αποτελεί εξαρχής αρνητική την οποιαδήποτε προσπάθεια μου να ενταχθώ στο υγεινομικό. Υπάρχει περίπτωση να με απορρίψουν λόγω αυτού του πτυχίου;
Επίσης, έχοντας αυτό το πτυχίο και όλα τα άλλα δικαιολογητικά στα χέρια μου, μπορώ να γίνω δεκτή σε κάποια άλλη ειδικότητα ή είναι απαγορευτικό;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Φιλικά,
Μαριλένα
Είμαι απόφοιτη νοσηλευτικής ΠΕ, εργάζομαι τα τελευταία χρόνια στον ιδιωιτικό τομέα και αποφάσισα να κάνω αίτηση για ΕΠ. ΟΠ. όταν αυτή ανακοινωθεί. Γίνεται με αυτό το πτυχίο να βρεθώ στην αντίστοιχη ειδικότητα; Έχω διαβάσει τη σχετική αναλυτική ανακοίνωση για τις ειδικότητες και τις γραμματικές γνώσεις αλλά έχω την απορία εάν αυτές καθιστούν την ελάχιστη γραμματική γνώση που απαιτείται, ώστε να απασχοληθώ σε αυτόν τον τομέα. Το πτυχίο μου είναι ισότιμο της αντίστοιχης ΣΑΝ, οπότε σκέφτομαι εάν αυτό αποτελεί εξαρχής αρνητική την οποιαδήποτε προσπάθεια μου να ενταχθώ στο υγεινομικό. Υπάρχει περίπτωση να με απορρίψουν λόγω αυτού του πτυχίου;
Επίσης, έχοντας αυτό το πτυχίο και όλα τα άλλα δικαιολογητικά στα χέρια μου, μπορώ να γίνω δεκτή σε κάποια άλλη ειδικότητα ή είναι απαγορευτικό;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Φιλικά,
Μαριλένα
Θα μπεις και θα διαλέξεις την ειδικότητα σου... Οτιδήποτε έχει σχέση με νοσηλευτική... Έχεις καλό πτυχίο... Έτσι θα πάρεις έξτρα μόρια... Θα πας το 401 θα δεις την τρέλα και στο τέλος θα πεις ... Καλά τι Μ έκανα!
Μαριλένα μου καλησπέρα, και ΣΞ και ΠΝ οι θέσεις νοσηλευτών ζητούν είτε ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ είτε ΙΕΚ απόφοιτη με πιστοποίηση είτε ΙΕΚ σπουδάστρια που να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον το πρώτο στο ΙΕΚ. Δεν αναέρει πουθενά για πτυχίο ΑΕΙ διοτί όπως προείπες παίρνει ήδη απο ΣΑΝ ακαδημαικού επιπέδου στρατιωτικούς
Παιδιά όσοι σπουδάζετε σκεφτείτε το σοβαρά. Θα είστε παραμεθόριο με ότι συνεπάγεται αυτό. Μην περιμένετε να σας δίνουν φοιτητικες άδειες κτλ η να έχετε διαφορετική μεταχείριση λόγω σπουδών. Και όσοι αρχίσουν να ψάχνουν κολπάκια με άδειες κτλ όταν έρθει η ώρα της μονιμοποίησης δεν θα έχετε συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο. Από τη στιγμή που θα μπεις δεν τους ενδιαφέρουν τι έκανες η κάνεις έξω.(παίζει ρόλο και ο διοικητής βέβαια)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Καλά εντελώς άκυρο αυτό που λες. Οποίος θέλει και μπορεί θα μπει. Όλα συνδυάζονται. Δε χρειάζεται φοιτητική άδεια, δε κανείς θητεία. Μη συγχαίρουμε τα πράγματα. Οι στρατιωτικοί έχουν 40 μέρες άδεια το χρόνο, συν τα γκρουπάκια. Οποτε επαρκεί ο χρόνος για όλα
Καλησπέρα, ενας απόφοιτος ιεκ χωρις πιστοποίηση ποσα μορια θα παρει;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Αναγράφονται όλα αναλυτικά και λεπτομερεστατα στο ΦΕΚ με τη μοριοδότηση.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Λεει οτι οσοι σπουδαζουν και περασαν το πρωτο ετος παιρνουν 250 και οσοι αποφοιτησαν 300 τωρα για πιστοποιηση δεν αναφερει πουθεναAthens έγραψε:Καλησπέρα, ενας απόφοιτος ιεκ χωρις πιστοποίηση ποσα μορια θα παρει;
Δηλαδή κάποιος που σπουδάζει ιστορικό αρχαιολογικό όπως εγώ πχ πως ακριβώς θα κάνει τα εργαστήρια που απαιτούν την καθημερινή σου παρουσία; Και το κυριότερο πρακτική. Μην λέμε ότι θέλουμε. Αν έχεις θεωριτικη σχολή πας μόνο στις εξεταστικές οκ. Και φοιτητική άδεια υπάρχει και για τους εργαζόμενους εντελώς άσχετο με τους οπλίτες θητείας.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Προχωράς σε αντιφάσεις μόνος σου. Αναφέρεις ότι σπουδάζεις στο τμήμα ιστορίας και αρχαιολογίας και λες πως θα αντεπεξέλθεις στα εργαστήρια που θέλουν παρουσία. Στη συνέχεια αναφέρεις ότι αν είσαι σε θεωρητική σχολή πας μόνο εξεταστικές άρα είσαι κομπλέ. Εσυ που νομίζεις ότι ανήκει η σχολή που υποτίθεται φοιτεις; Στο Πολυτεχνείο; Στην φιλοσοφική σχολή ανήκει και είναι άκρως θεωρητική, άρα μη μου λες για εργαστήρια και άλλες βλακείες. Ξέρω ότι είσαι ο γνωστός άρρωστος με τα προφίλ. Μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες ακόμη δε βρήκες το μυστικό για να πείσεις...
Αν την θεωρείς θεωρητική έλα να την βγάλεις. Δεν με ενδιαφέρουν οι αντιπαραθεσεις σας. Και Εν πασει περίπτωσει δεν πρόκειται να είσαι στον Έβρο και να βγάλεις το πολυτεχνείο ταυτόχρονα. Αν ήταν έτσι θα το έκανες και από την επαρχία χωρίς παρουσία στη σχολή.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Τι λες ρε μεγάλε. Φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται. Άκρως θεωρητική σχολή, ανήκει στις ανθρωπιστικές επιστήμες, αλλά φαίνεται ότι είσαι άσχετος και δε ξέρεις τι να πεις. Λες που λες ψέμματα πες κάτι πιστευτό τουλάχιστον. Μια χαρά όλα καταφέρνονται. Ειδικά τώρα με τα εξ αποστάσεως. Αλλά κακώς ασχολούμαι. Ο διαταραγμένος είσαι εσυ. Καλή τύχη στον κόσμο σου.
Προφανώς έχεις κάποιο θέμα με κάποιον που δεν έχω καμία σχέση. Εγώ απλά έκανα μια παρατήρηση. Αν το θεωρείς εύκολο δικαίωμα σου. Αλλά κάποια στιγμή όσοι σπουδάζουν θα βρεθούν στο δίλημμα σχολή ή στρατός, εργασία. Υπάρχουν και άλλοι πριν από εσένα που μπήκαν ως εποπ και σπούδαζα ταυτόχρονα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες