j_tsili έγραψε:Δηλαδή πόσα είναι τα μέγιστα μόρια που μπορεί να μαζέψει κάποιος ρε παιδιά; Γιατί έχω μπερδευτεί... Με πτυχίο ΑΕΙ, Αγγλικά C2 τι μόρια έχω δηλ; Επίσης την ώρα της αίτησης λογικά θα έχω διανύσει μόνο 2 μήνες από τη θητεία μου...
Ενας ΟΒΑ ας πουμε, μπορει να ξεφυγει ευκολα πανω απο 1.000 μορια αν εχει ειδικες δυναμεις, γλωσσες, διπλωματα, ειδικοτητα, αλεξιπτωτα, απολ. Λυκειου + τα 400 που τους δινει ο Παναγιωτοπουλος.
Ξεφευγουν πολυ, αλλα δεν θα ειναι παρα πολλοι με τοσα πολλα χαρτια σαφως.
Ενας πολιτης μπορει να φτασει ας πουμε με Ε. Δ / ιδια ειδικοτητα / απολ. Λυκειου/ πολυτεκνος / διπλωμα/ αγγλικα και τι αλλο ξεχναω πχ στα 700+ εκει.
Διότι αν δεν κάνω λάθος δεν αρκεί το χαρτί οικογενειακής κατάστασης, χρειάζεται και βεβαιώση απο την ομοσπονδία πολυτέκνων και δυστυχώς δεν έχει κάνει τα χαρτιά της η οικογένεια μου. Οπότε αν χρειάζεται αυτό το επιπλέον χαρτί δεν μπορώ να αποδείξω οτι είμαι απο πολύτεκνη οικογένεια. Ελπίζω να αρκεί το οικογενειακής κατάστασης. Εφόσον και εκεί φαίνονται τα τέκνα της οικογένειας
Πολύ σωστά τα γράφεις.
Απαιτείται βεβαίωση κυρωμένη από την ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων.
Δεν αρκεί μια απλή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης από το ΚΕΠ για παράδειγμα, δυστυχώς.
chrusa έγραψε:Διότι αν δεν κάνω λάθος δεν αρκεί το χαρτί οικογενειακής κατάστασης, χρειάζεται και βεβαιώση απο την ομοσπονδία πολυτέκνων και δυστυχώς δεν έχει κάνει τα χαρτιά της η οικογένεια μου. Οπότε αν χρειάζεται αυτό το επιπλέον χαρτί δεν μπορώ να αποδείξω οτι είμαι απο πολύτεκνη οικογένεια. Ελπίζω να αρκεί το οικογενειακής κατάστασης. Εφόσον και εκεί φαίνονται τα τέκνα της οικογένειας
Ισως μπορεσεις να κανεις το αλλο, να στειλεις το χαρτι σου και να σε αφησουν να παρεις τα μορια αλλα με τη προυποθεση πως θα κανει η οικογενεια σου τα χαρτια της και θα τα στειλεις αργοτερα στην επιτροπη, αφου εχεις περασει πχ με το καλο, αν και αυτο ειναι καθαρα η δικη μου γνωμη, σωστη ή οχι.
Αυτο σιγουρα θα στο απαντησουν απτην Στρατολογια με ενα τηλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Ιαν 04, 2021 8:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτι άκυρο, παιδιά εδώ μέσα είπανε θα κινηθούμε νομικώς και γενικά ότι πιέζουνε για να ακουστεί η φωνή τους. Μπήκα λοιπόν στο site του Υπουργείου και υπάρχουνε ερωτήσεις από βουλευτές μόνο όσο αναφορά τους ΟΒΑ... Έτσι δεν θα δικαιωθούνε ποτέ οι γενιές που αδικούνται.15 μέρες τώρα δεν υπάρχει μια ερώτηση βουλευτή για τη μη αύξηση Ορίων ηλικίας στους πολίτες, έτσι δεν πρόκειται να έρθει η δικαίωση που κάποιοι περιμένουνε! Τελείως φιλικά.
Georgios98 έγραψε:Εχει κανεις εικονα για το πως κινηθηκαν τα μορια στην προηγουμενη προκυρηξη μηπως εχουμε ενα μετρο συγκρισης;
εγω για την ειδικοτητα που θελω εχω 550 αλλα θα ηθελα να εχω ενα μετρο
Παρακατω θα δεις τις ειδικοτητες και τα μορια με τα οποια μπηκε ο πρωτος αλλα και ο τελευταιος.
Δεν θα εχουν καμια σχεση ομως με τωρα μιας που τα μορια που θα δεις ηταν απτις χρονιες που εβγαζε καθε χρονο οποτε τα πολλα μορια φευγανε στις πρωτες χρονιες. Πλεον μετα απο 11 χρονια τα μορια σιγουρα θα ειναι αρκετα πιο ψηλα απο τοτε.