Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Μπορεί κάποιος να στείλει το λινκ με τις ειδικότητες;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
ΦΕΚ ειδικότητες ΣΞ στο Google...
George3243 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να στείλει το λινκ με τις ειδικότητες;
Απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ στρατού ξηράς
XristosMP έγραψε:Μαλλον κανεις λαθος φιλαρακι μου (με ολη την καλη διαθεση στο λεω)
Αν το βλεπεις απλα σαν επαγγελματικη αποκατασταση, λυπαμαι αλλα θα εισαι δυστυχισμενος μεχρι τα 50 σου (αν δεν παραιτηθεις σε μερικους μηνες) Για να καταταγεις σαν ΕΠΟΠ στρατιωτης πρεπει να το λεει και λιγο η ψυχουλα σου φιλε, αν νομιζεις οτι θα πεφτει η 800αρα καθε μηνα και θα εισαι στο ΙΚΑ πρεπει να το ξανασκεφτεις σοβαρα.
Χωρις ιχνος ειρωνιας ολα αυτα, μακαρι να τα καταφερεις να μπεις και να το αγαπησεις. Αν δεν το κανεις, θα φυγεις νυχτα οπως αρκετα παιδια που μπηκαν με αυτο το σκεπτικο.
Τα έχω ζυγίσει όλα, αν έμπαινα θα πήγαινα κάπου στην ειδικότητα μου να πιάσει κ τόπο το πτυχίο. Απλά, σε κάποια Χ ηλικία που δεν σε παίρνει για άλλους πειραματισμους... Μαθαίνεις να προσαρμόζεσαι.
Γνωριζω πως υπαρχει και συγκεκριμενα στην πολεμικη αεροπορια.Απλα δεν θα μπορεσω να το υποστηριξω διοτι δεν εχω πιστοποιηση αλλα ΒΕΚD.Y.K έγραψε:VasPap έγραψε:
Προσωπικα τελειωσα ιδιωτικη σχολη βοηθος οδοντιατρου. Δεν νομιζω να υπαρχει τετοια ειδικοτητα οποτε αναγκαστηκα με απολυτηριο λυκειου, οποτε εν ολιγης σκουρα τα πραμματα.
Φυσικά και υπάρχει τέτοια ειδικότητα.
Βοηθός οδοντιάτρου (ΥΓ) και είναι και αμετάθετη στο 401 μέχρι στιγμής.
Οχι δεν παρεξηγω αντιλαμβανομαι πως το λες. Ελπιζω και εσεις να μην θιχτηκατε ετσι οπως το εθεσα.XristosMP έγραψε:Μαλλον κανεις λαθος φιλαρακι μου (με ολη την καλη διαθεση στο λεω)
Αν το βλεπεις απλα σαν επαγγελματικη αποκατασταση, λυπαμαι αλλα θα εισαι δυστυχισμενος μεχρι τα 50 σου (αν δεν παραιτηθεις σε μερικους μηνες) Για να καταταγεις σαν ΕΠΟΠ στρατιωτης πρεπει να το λεει και λιγο η ψυχουλα σου φιλε, αν νομιζεις οτι θα πεφτει η 800αρα καθε μηνα και θα εισαι στο ΙΚΑ πρεπει να το ξανασκεφτεις σοβαρα.
Χωρις ιχνος ειρωνιας ολα αυτα, μακαρι να τα καταφερεις να μπεις και να το αγαπησεις. Αν δεν το κανεις, θα φυγεις νυχτα οπως αρκετα παιδια που μπηκαν με αυτο το σκεπτικο.
Δεν ειμαι κακοπροεραιτος ανθρωπος. Απλα ρεαλιστης και ειλικρινης.
Ετσι οπως τα λες ειναι. Δεν εχω καποιο οικονομικο θεμα (οικογενειακα) αλλα και εγω καπως πρεπει να πορευτω στη ζωη μου. Αν ημουν 20-23 ναι ισως να ημουν πιο αποφασισμενος. Αλλωστε και πριν 2 χρονια γουσταρα ημουν ειδικες δυναμεις αλλα ακομη και τοτε αλλαξα γνωμη σπαστικα ασχημα με συμπεριφορες.
Ειχα επιλεξει τοτε ειδικες δυναμεις για καλυτερη και σωστοτερη εκπαιδευση οπως και για καλυτερα γευματα και γυμναστικη. Μουφα ολα τελικα.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Στον ΣΞ υπάγεται η ειδικότητα Βοηθού οδοντιάτρου... Τώρα αν υπάρχει και στη ΠΑ δε το γνωρίζω, αν και δε νομίζω. Ίσως ξέρει ο ΔΥΚ
Ναι ισως κανω λαθος, παντως προσωπικα δεν θα με δεχτουνε λογω βεβαιωσης και οχι πιστοποιησης.Mortar έγραψε:Στον ΣΞ υπάγεται η ειδικότητα Βοηθού οδοντιάτρου... Τώρα αν υπάρχει και στη ΠΑ δε το γνωρίζω, αν και δε νομίζω. Ίσως ξέρει ο ΔΥΚ
Ευχαριστω για την ενημερωση :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Δευ Δεκ 28, 2020 1:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ειδικότητα υπάρχει και στα τρία όπλα.
D.Y.K έγραψε:Η ειδικότητα υπάρχει και στα τρία όπλα.
Βγάλε την προκήρυξη σήμερα να γίνει χαμός στο νήμα 😂😂😂
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Να είσαι καλά ΔΥΚ. Δε μιλάς πολύ, αλλά ό, τι λες είναι καίριο!
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Mortar Για εξηγήσε το μου αυτο με την ηλικία γιατί δεν γίνεται να διαβάσω 400 σελίδες
Αν εισαι γεννημένος από 1994 και μετέπειτα έχεις δικαίωμα, διαφορετικά άκυρο. Απλά τα πράγματα
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε αν θα χρειαστούμε χαρτιά από αστυνομία δήμο κλπ
Και αν ναι τι χαρτιά είναι αυτά;
Να αρχίσουμε να μαζεύουμε!
Οταν βγει η προκυρηξη θα ξερουμε ακριβως.xaderfos έγραψε:Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζετε αν θα χρειαστούμε χαρτιά από αστυνομία δήμο κλπ
Αλλωστε για αυτο κραταει συνηθως 2-3 εβδομαδες η προθεσμια υποβολης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες