Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

VasPap έγραψε:Πραγματικα ειχα σκοπο να δηλωσω συμμετοχη, αλλα βλεπωντας ποσοι αουγκανοι θα συμμετεχουν, μακρια και αγαπημενοι.Αν ειναι να μπω και να μαλωνω με τον καθε μαλακα να μου λειπει. Ασε που θα μας ζαλισουν με το εμβολιο.

Τελικα οποιος μπει θα εχει να κανει η με ονειροπαρμενα πιτσιρικια που θα νομιζουν πως ειναι Ραμπο η με κομπλεξικα στελεχη. Συγνωμη απλα ηθελα να το πω. Δεν ηθελα να θηξω κανεναν. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Αυτοί που λες υπάρχουνε παντού, δυστυχώς όμως στο στρατο το πράγμα ξεφεύγει. Μερικοί νομίζουνε θα μπουνε ΕΠΟΠ και κάτι τρέχει, δεν τους είπανε ότι θα είναι η τελευταία τρύπα της φλογερας. Εδώ μας φτάσανε, αρκούμαστε όμως και σαν ΕΠΟΠ να δουλέψουμε, τα πράγματα στο ιδιωτικό τομέα που είμαι είναι δύσκολα.

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

BilD έγραψε:
GiorgosM82 έγραψε:Αν δεν βγει κατι σημερα, παει για ιανουαριο

Γιωργάρα είμαστε για αλλού εμείς! Χαχα!

Εννοειται φιλε μου, το σκεφτομουν για πληροφορικη αν δεν καθοταν το δικο μας αλλα αρχιζει και μου φευγει τελειως τωρα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από VasPap »

Sefis έγραψε:
VasPap έγραψε:Πραγματικα ειχα σκοπο να δηλωσω συμμετοχη, αλλα βλεπωντας ποσοι αουγκανοι θα συμμετεχουν, μακρια και αγαπημενοι.Αν ειναι να μπω και να μαλωνω με τον καθε μαλακα να μου λειπει. Ασε που θα μας ζαλισουν με το εμβολιο.

Τελικα οποιος μπει θα εχει να κανει η με ονειροπαρμενα πιτσιρικια που θα νομιζουν πως ειναι Ραμπο η με κομπλεξικα στελεχη. Συγνωμη απλα ηθελα να το πω. Δεν ηθελα να θηξω κανεναν. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Αυτοί που λες υπάρχουνε παντού, δυστυχώς όμως στο στρατο το πράγμα ξεφεύγει. Μερικοί νομίζουνε θα μπουνε ΕΠΟΠ και κάτι τρέχει, δεν τους είπανε ότι θα είναι η τελευταία τρύπα της φλογερας. Εδώ μας φτάσανε, αρκούμαστε όμως και σαν ΕΠΟΠ να δουλέψουμε, τα πράγματα στο ιδιωτικό τομέα που είμαι είναι δύσκολα.

Δυστυχως ναι. Ασε και εγω ειδικες δυναμεις και ετυχε να περασω και διαφορα στρατοπεδα ακομη και με μεταταξη σε σωμα. Ειδα πολλα και διαφορα. Γενικα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα για το αν δηλωσω τελικα. Παντως ξενερωσα ασχημα. Ηδη εχω εικονα απο τα αγωνισματα κιολας το υφος καποιων ατομων, με μαζεμενα μανικια και υφακι αθληταραδων.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Αν έχεις σπουδάσει κ έχει 5-10 γνώσεις να δηλώσεις κάποια ειδικότητα με πτυχίο, τουλάχιστον εκεί ίσως έχεις να κανείς με πιο νοήμονες ανθρώπους... ΙΣΩΣ! Σε ειδικότητες που ζητανε ένα απλό απολυτήριο η ένα δημόσιο ΙΕΚ μην περιμένεις προκοπή, θα ακούς τρελές απόψεις κ θα σου κακοφαίνεται άσχημα.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Αφου σνομπαρετε τοσο πολυ τον θεσμο, πολυ απλα μπορειτε να αποχωρησετε.Ολα τα εχετε πει πια δεν εχει μεινει κατι καλο.

Αραγε τι ζητατε εδω μεσα αφου σας χαλαει τοσο ο στρατος;

George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Καλημέρα σας παιδιά... Θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις!1) με τους τρίτεκνους θα ισχύσουν κάποια μόρια;2) έχω πτυχίο ΙΕΚ τεχνικός ιατρικών οργάνων. Γνωρίζεται αν υπάρχει σχετική ειδικότητα σε στρατιωτικό νοσοκομείο;

Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Tilemos »

Παιδιά για ποιο λόγο δεν πιάνει τους 92αριδες αν βγει τώρα Δεκέμβριο; Αφου λεει όριο ηλικίας 28;
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

George3243 έγραψε:Καλημέρα σας παιδιά... Θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις!1) με τους τρίτεκνους θα ισχύσουν κάποια μόρια;2) έχω πτυχίο ΙΕΚ τεχνικός ιατρικών οργάνων. Γνωρίζεται αν υπάρχει σχετική ειδικότητα σε στρατιωτικό νοσοκομείο;

1. Οχι

2. Δες τις ειδικότητες τι ζητανε και θα το δεις μονος

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

XristosMP έγραψε:Αφου σνομπαρετε τοσο πολυ τον θεσμο, πολυ απλα μπορειτε να αποχωρησετε.Ολα τα εχετε πει πια δεν εχει μεινει κατι καλο.

Φιλε μου, δεν είναι κακό να εκφέρει κάποιος την άποψη του. Εννοείται με χαλάει, απλά το βλέπω ως μια ακόμη λύση στην ανεργία και κακά τα ψέματα ο στρατός είναι δημόσιο. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί ότι ο θεσμός των ΕΠΟΠ/ ΟΒΑ είναι υποβαθμισμένος.

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Έχει αναλυθεί χιλιάδες φορες το ηλικιακό όριο. Ανέτρεξε σε προηγούμενες σελίδες.
Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από VasPap »

XristosMP έγραψε:Αφου σνομπαρετε τοσο πολυ τον θεσμο, πολυ απλα μπορειτε να αποχωρησετε.Ολα τα εχετε πει πια δεν εχει μεινει κατι καλο.

Γιατι δοκιμασα τα παντα, ειτε ιδιωτικο τομεα ειτε εξωτερικο και δυστυχως δεν υπαρχουν αλλες επιλογες.Δεν ειμαι 20 θα κλεισω τα 27 σε 1 μηνα. Και καπως πρεπει να κατασταλαξω καπου. Σιγουρα ο στρατος εχει σιγουρο μισθο και καποια πλεονεκτηματα, αλλα οσο σκεφτομαι το τι ατομα υπαρχουν μεσα εκνευριζομαι και απονθαρυνομαι γιατι δεν θα ειναι για 1 χρονο αυτη η αποφαση αλλα τουλαχιστον για 7 χρονια. Φανταζομαι τουλαχιστον στην εκπαιδευση τι εχει να γινει. Συνθηκες, αγχος και πριξημο χωρις λογο.

Οσο για τις ειδικοτητες ναι φανταζομαι. Προσωπικα τελειωσα ιδιωτικη σχολη βοηθος οδοντιατρου. Δεν νομιζω να υπαρχει τετοια ειδικοτητα οποτε αναγκαστηκα με απολυτηριο λυκειου, οποτε εν ολιγης σκουρα τα πραμματα.

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Κανενας θεσμός δεν είναι υποβαθμισμένος. Τα άτομα που υπηρετούν στο εκάστοτε θεσμό δημιουργούν τις ανάλογες εντυπώσεις. Ο, το συμπεριφορά δείξεις, αυτήν θα εισπράξεις, είτε είσαι ΟΒΑ, είτε ΕΠΟΠ, είτε αξιωματικός. Οι πράξεις μας καθορίζουν και τίποτα άλλο. Την εικόνα για οποιοδήποτε θεσμό την πλάθουν τα άτομα που τον υπηρετούν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

VasPap έγραψε:

Προσωπικα τελειωσα ιδιωτικη σχολη βοηθος οδοντιατρου. Δεν νομιζω να υπαρχει τετοια ειδικοτητα οποτε αναγκαστηκα με απολυτηριο λυκειου, οποτε εν ολιγης σκουρα τα πραμματα.

Φυσικά και υπάρχει τέτοια ειδικότητα.

Βοηθός οδοντιάτρου (ΥΓ) και είναι και αμετάθετη στο 401 μέχρι στιγμής.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Μαλλον κανεις λαθος φιλαρακι μου (με ολη την καλη διαθεση στο λεω)
Αν το βλεπεις απλα σαν επαγγελματικη αποκατασταση, λυπαμαι αλλα θα εισαι δυστυχισμενος μεχρι τα 50 σου (αν δεν παραιτηθεις σε μερικους μηνες) Για να καταταγεις σαν ΕΠΟΠ στρατιωτης πρεπει να το λεει και λιγο η ψυχουλα σου φιλε, αν νομιζεις οτι θα πεφτει η 800αρα καθε μηνα και θα εισαι στο ΙΚΑ πρεπει να το ξανασκεφτεις σοβαρα.

Χωρις ιχνος ειρωνιας ολα αυτα, μακαρι να τα καταφερεις να μπεις και να το αγαπησεις. Αν δεν το κανεις, θα φυγεις νυχτα οπως αρκετα παιδια που μπηκαν με αυτο το σκεπτικο.

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Για να λες ότι δεν υπάρχει τέτοια ειδικότητα, δε νομίζω να ψάχτηκες και πολύ όπως λες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες