Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Τα μορια τα παιρνεις σε ολες τι ειδικοτητες οσον αφορα τα πτυχια τει και αει; Και αν εχεις δυο πτυχια τι γινετε;
Τέλεια, άρα μετα απομένει μόνο να βγει η προκήρυξη... Ας βγει Δεκέμβρη να ηρεμήσουμε κ εμεις που είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.Tasosliar έγραψε:Σήμερα ψηφίζεται στην Βουλή το άρθρο για τα προσόντα εαν αυτό εννοείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 21, 2020 3:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Tasosliar
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Έτσι φαίνεται ότι θα βγει φέτος.Sefis έγραψε:Τέλεια, άρα μετα απομένει μόνο να βγει η προκήρυξη... Ας βγει Δεκέμβρη να ηρεμήσουμε κ εμεις που είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.Tasosliar έγραψε:Σήμερα ψηφίζεται στην Βουλή το άρθρο για τα προσόντα εαν αυτό εννοείς.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Οχι. Μονο σε ειδικότητες που τα ζητανε, αλλιώς απολυτήριο και τα επιπλέον.Babis77 έγραψε:Τα μορια τα παιρνεις σε ολες τι ειδικοτητες οσον αφορα τα πτυχια τει και αει; Και αν εχεις δυο πτυχια τι γινετε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Παιδιά μη κραξετε, ίσως έχει ξαναγινει η ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρος, στο πλήρωμα άρματος ζηταει απολυτήριο και δε λέει 'τουλαχιστον' τα μόρια του φοιτητή θα πιαστούν ή θα παίξει με απολυτήριο εκει;
Θα δεχτουν και γυναικες αραγε;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Καλώς τον. Έτοιμος για νέες περιπέτειες με άλλο προφίλ...
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Εχεις κουρασει φιλε ειλικρινα. Δεν εχεις να ασχοληθεις με κατι αλλο; Για αλλον λες οτι ασχολειται πολυ εδω ουτε ξερω ποιον και δεν με ενδιαφερει αλλα μηπως οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται; Υπαρχουν ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται και ρωτανε διαφορες αποριες. Δεν νομιζω οτι εισαι καταλληλος για το συγκεκριμενο θεμα γιατι μονο κακο κανεις. Ελπιζω καποιος διαχειριστης να το καταλαβει αμεσα
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Με 520 μόρια σε απλες θέσεις με απολυτήριο λυκείου υπάρχουν ελπίδες;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Μάγκες ξέρει κανείς μέχρι πόσα σώματα μπορούμε να δηλώσουμε;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Γεωργάκη ή όπως αλλιώς σε λένε... Οι διαχειριστές βλέπουν τις αναρτήσεις μου και κρίνουν. Ξέρουν αν έχω προσφέρει στο φόρουμ ή όχι. Αν έχω βοηθήσει ή όχι. Εγώ συνεχίζω να βοηθάω όπως μπορώ τον κόσμο. Εσυ συνέχιζε τα ανύπαρκτα τηλέφωνα στα επιτελεία.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Πχ μπορώ να δηλώσω εδ. Μαγειρας. ΠΖ. Μαγειρας, ΑΣ μάγειρας;
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Καλησπέρα, παιδιά. Αναφέρομαι σε όσα παιδιά είναι του 1991, του 1992 και του 1993. Γίνεται λόγος πως η ηλικία ενδέχεται να αλλάξει για όλους και όχι μόνο για τους ΟΒΑ. Όσοι συνεχίζουν να ενημερώνουν και ταυτόχρονα να πιέζουν Υπουργούς, Βουλευτές και τον Πρωθυπουργό να συνεχίσουν να το κάνουν, διότι δικαιούνται να συμμετάσχουν, τα συγκεκριμένα παιδιά στην προκήρυξη (όλοι οι πολίτες του 1991, του 1992 και του 1993). Δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά και το δικαιούνται. Τα όρια έχουν ανέβει παντού. Μην ακούτε κακοπροαίρετους με συμφέροντα και μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Συνεχιστε την προσπάθεια, ενημερώνοντας τους υπεύθυνους.
Δεν σε καταλαβα φιλε μια ερωτηση εκανα επειδη ειμαι νεο μελος
Κουρασες... Σταματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες