Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Τα έχουμε πει και Σε προηγούμενες σελίδες Εάν θα βγει πυροσβεστική συνοροφύλακες αστυνομία Λιμενικό Δημοτική Αστυνομία τον πιάνει στο στρατό των λογιστών διαφορετικά
Ας μην ανοίγουμε πάλι την ίδια κουβέντα ρε παιδιά, άκρη δεν θα βγάλουμε και είναι κ ψυχοφθόρα. Περη σε παρακαλώ, μην απαντάς σε κάθε τι και λες το τι κάνατε εσείς σαν ΟΒΑ και όλα αυτά που αναφέρεις ξανά κ ξανά, εδώ υπάρχει μια αδικία και καλό θα ήταν να διορθωθεί όπως σωστά διορθώθηκε και η δίκη σας. Το μόνο που απομένει η να ψηφιστεί η αλλαγή του νόμου και να βγει η προκήρυξη, υπομονή!
Ένας φίλος είπε για την γενια του 93 ειναη μέσα κανονικά στο όριο ... Η γενια του 93 είναι μέχρι και τοτ χρόνου τον Ιανουάριο 31/12 του 21 ... Όποτε ηρεμήστε
Καλα τα λεει ο φίλος οταν θα δει το χαρτί θα πάθει σοκ
Μπορείς να πατήσεις εποπ 2005 07 08 09 και οβα 2014 2017 2020 να τσεκάρεις τς ημερομινιες να δεις αν ειναι μέσα ή όχι
Οχι Γιωργο, απλα οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ προσπαθουν να αποθαρρυνουν τους πολιτες να κανουν τις ιδιες ενεργειες που καναν αυτοι, γιατι θελουν και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.George_Trls έγραψε:Χρησταρα απλα ειδε οτι ηρεμησε λιγο το φορουμ μετά απο καιρό και ηθελε να βαλει φυτιλιες.Το αν θα δικαιωθουν οι πολίτες, δεν το ξέρει ο αρμυ και κανενας αρμυ.
Ο αλλος απο πανω λεει ηταν σιγουρο οτι θα γινει για τους ΟΒΑ... Ρε φιλε ηταν τοσο σιγουρο που μονο ... Δεν κανατε στον Παναγιωτοπουλο... Φαντασου σιγουρια ε;
Τελευταιο ποστ μου πανω στα ορια ηλικιας και ΟΒΑ. Εχω και εχουμε ολοι κουρασει.
Δεν χρειάζεται να αποθαρρύνουμε κανέναν Έχουμε ήδη και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη και αυτό φάνηκε στα ηλικιακά και στη μοριοδότηση Ποιανού προβάδισμα Και τι θα γίνει στην πορεία
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Μη διαδίδετε ψέμματα. Με τα έως τώρα στοιχεία και δεδομένα, αν βγει το 2021, θα είναι από 1/1/1994 και έπειτα. Ξανα λέω δείτε την προκηρυξη των ΟΒΑ που αφορά στρατιωτικό προσωπικό, όπως και αυτή των ΕΠΟΠ. Αυτή των ΟΒΑ βγήκε το 2020 και έλεγε από 1/1/1993, άρα το 2021 θα λέει από 1/1/1994. Ενημερωθείτε και μη λέτε ο, τι σας κατεβαίνει.
Περη κουράζεις, ΟΒΑ εισαι όχι αστροναύτης.
@mortar ναι ακριβώς πολυ σωστός
Αν ημουν αστροναύτης δεν θα ήμουν σε αυτό το φόρουμ οβα ειμαι ναι που θα γίνω εποπ όπως ολα δείχνουν
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Peris1101 έγραψε:Δεν χρειάζεται να αποθαρρύνουμε κανέναν Έχουμε ήδη και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη και αυτό φάνηκε στα ηλικιακά και στη μοριοδότηση Ποιανού προβάδισμα Και τι θα γίνει στην πορεία
Μεγαλε, σαν πολυ ελευθερο χρονο εχεις και ... Κουραζεις.
ΕΠ. ΟΠ θα γίνεις, χαλάρωσε!
Ναι εχω αδεια και κολλητά γκρουπακι λογικό τωρα και σπίτι πολύ χρόνο
Μάλλον πρέπει να βαρέσεις κανα σκοπετο να χαλαρώσεις, γιατί εισαι λίγο ανήσυχος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες