Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Χρήστο αυτό είναι μια κοροϊδία, που μόνο κακό μπορεί να κάνει, επίσης μην βγάζετε συμπεράσματα για το πόσο θα κυμανθούν οι βάσεις! Κάνεις δεν ξέρει τίποτα, όσες χρονιές υπήρχαν έβγαζαν προκήρυξεις ΕΠΟΠ όλο έλεγαν με 500 εισαι καλά με 400 δεν εισαι αν έχεις 350 μη κάνεις καθόλου τα χαρτιά κλπ. Αρχικά το 60% θα δηλώσουν διαφορετική ειδικοτητα απο αυτήν που είχαν στη θητεία, γτ οι περισσότερες είναι γτπ ! Ξανά λέω χαλαρώστε, δεν ξέρετε τι θα γίνει, εγώ κατά την άποψη μου θα υπάρχουν ειδικοτητες που θα μπουν άτομα με σκέτο απολυτήριο, μπορεί και όχι, εγώ λέω να αλλάξουμε θέμα να το πάμε σε ειδικότητες και μεταθέσεις.

Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Καλησπέρα, παιδιά. Καλή τύχη για όσους θελήσουν να πάρουν μέρος στις προκηρύξεις των ΕΠΟΠ του 2021. Λέτε να υπάρξει αλλαγή στην ηλικία και για τους υπόλοιπους; Δηλαδή, να πάει στα 31 έτη το όριο για όλους, πέρα από το δίκαιο της αλλαγής για τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης; Εικόνα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Πανο δεν εχεις αδικο φιλε μου. Μπορουμε να εχουμε ομως μια μικρη ιδεα ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ απο κατω με τα μορια που εχουμε και ποια ειδικοτητα επιθυμουμε.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Stavros EPOP έγραψε:Καλησπέρα, παιδιά. Καλή τύχη για όσους θελήσουν να πάρουν μέρος στις προκηρύξεις των ΕΠΟΠ του 2021. Λέτε να υπάρξει αλλαγή στην ηλικία και για τους υπόλοιπους; Δηλαδή, να πάει στα 31 έτη το όριο για όλους, πέρα από το δίκαιο της αλλαγής για τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης;Εικόνα

Πολυ δυσκολο, σιγουρα θα υπαρχουν ατομα που θα πανε σε δικηγορους, αλλα πιστευω δυσκολα να αλλαξει κατι, τουλαχιστον γι αυτη τη προκηρυξη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Δεκ 18, 2020 8:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

XristosMP έγραψε:Πανο δεν εχεις αδικο φιλε μου. Μπορουμε να εχουμε ομως μια μικρη ιδεα ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ απο κατω με τα μορια που εχουμε και ποια ειδικοτητα επιθυμουμε.

Ωρε ναι βρε παιδί μου, από την μια είναι καλό, αλλά το φόρουμ έχει πολλά τρολλ άτομα, οπότε θα πατάνε ότι νάνε περί μορίων! Τέλος πάντων οκ έχω δεν έχω θέμα αλλά ένα νέο παλικάρι που δεν ξέρει τι του γίνεται από προκυρηξεις, θα δει αυτά και θα του πέσει η ψυχολογία στα πατώματα, αλλά οκ τι να κάνουμε

Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας

Να είσαι καλά, Λευτέρη. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κάθε γνώμη δεκτή.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Παιδιά άκουσα απο ένα site kranosgr ότι θα περνούν 2000-3000 ΕΠΟΠ ανά έτος σε μια πενταετία! Ισχύει πιστεύετε; Νομίζω αναφέρει ότι υπογράφτηκε από τον κ. Φλωρο κάτι τέτοιο τέλος πάντων
Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Panos 1995 έγραψε:Παιδιά άκουσα απο ένα site kranosgr ότι θα περνούν 2000-3000 ΕΠΟΠ ανά έτος σε μια πενταετία! Ισχύει πιστεύετε; Νομίζω αναφέρει ότι υπογράφτηκε από τον κ. Φλωρο κάτι τέτοιο τέλος πάντων

Οχι Φυσικά

ο αριθμός περιλαμβάνει ΟΒΑ ΕΠΟΠ ΣΧΟΛΕΣ

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κανεις δεν ξερει, το οτι το ειπαν ή το υπεγραψαν δεν σημαινει τιποτα γι αυτους.
Μπορει να ριξει ενα ωραιοτατο ακυρο ο Σταικουρας και να μπει συρταρι οπως ειχε κανει το 16 ο Τσακαλωτος στον Καμμενο.

Και με την οικονομια ετσι οπως θα ειναι μετα το λοκνταουν, πιστευω πως το 21-22 δεν θα παρει κατι παρα μονο απο Σχολες ή και καποιους ΟΒΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Δεκ 18, 2020 8:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας

Panos 1995 έγραψε:Παιδιά άκουσα απο ένα site kranosgr ότι θα περνούν 2000-3000 ΕΠΟΠ ανά έτος σε μια πενταετία! Ισχύει πιστεύετε; Νομίζω αναφέρει ότι υπογράφτηκε από τον κ. Φλωρο κάτι τέτοιο τέλος πάντων

Θα πάρει γενικά κόσμο για τα επόμενα πέντε έτη. Απλά θα αφορά το σύνολο των προκηρύξεων ενός έτους. Δηλαδή, ΕΠΟ, ΟΒΑ και στρατιωτικές σχολές. Όλα αυτά τα άτομα θα φτάνουν σε σύνολο το πολύ τους 3.000 σε αριθμό.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Παιδιά άκουσα απο ένα site kranosgr ότι θα περνούν 2000-3000 ΕΠΟΠ ανά έτος σε μια πενταετία! Ισχύει πιστεύετε; Νομίζω αναφέρει ότι υπογράφτηκε από τον κ. Φλωρο κάτι τέτοιο τέλος πάντων[/QUOTE]

Δεν θυμαμαι ποσες θεσεις ειχαν πει, νομίζω 15χιλ με οβα, εποπ και σχολες.

Οπως και να χει, ναι το είπαν. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρεις αν ισχύει. Γνώμη μου, μεχρι το 23 θα ισχύει που είναι οι εκλογές, για μετα δεν ξέρω.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Πανο σιγουρα εχει τρολλ, ετσι κι αλλιως αν ρωτησεις εμενα, στα σοβαρα θα παρω οποιον γραψει απο κατω την ειδικοτητα του και οχι τα νουμερα πανω.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

https://www.kranosgr.com/π ρόσληψη-2-3-000-εποπ-ανά-έτος-για-την-επομέν/

Εδώ το είδα διαβάστε το οποίος θέλει, απλά το kranosgr είναι από τα πιο αξιόπιστα όσο αναφορά την ενημέρωση! Νομίζω το έχει άτομο από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κανεις δεν ξερει, το οτι το ειπαν ή το υπεγραψαν δεν σημαινει τιποτα γι αυτους.
Μπορει να ριξει ενα ωραιοτατο ακυρο ο Σταικουρας και να μπει συρταρι οπως ειχε κανει το 16 ο Τσακαλωτος στον Καμμενο.

Και με την οικονομια ετσι οπως θα ειναι μετα το λοκνταουν, πιστευω πως το 21-22 δεν θα παρει κατι παρα μονο απο Σχολες ή και καποιους ΟΒΑ.

Αυτά που ανέφερα εγώ προέρχονται από επίσημα χείλη της κυβέρνησης. Πάντως, πιστεύω πως έχει δίκιο, ο Λευτέρης. Έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε πολλές προκηρύξεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες