Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Στην τροποποίηση που βγήκε σήμερα, αναφέρει ότι ο ελάχιστος αποδεκτός τίτλος είναι αυτός του απολυτηρίου Γυμνασίου. Ενώ στο ΦΕΚ των ειδικοτήτων ελάχιστος αποδεκτός τίτλος είναι το απολυτήριο Λυκείου και ΕΠΑΣ. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Υπάρχει τρομερή αντίφαση!
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Προκήρυξη Ιανουάριο μήνα δεν υφίσταται... Πάνω στην αλλαγή της χρονιάς δεν βγάζεις προκήρυξη με όρια ηλικίας! Αφηνεις τους 93αρηδες από έξω για κάτι μέρες και σαν να μην φτάνει αυτό κανείς και διακρίσεις ανάμεσα σε ΟΒΑ κ πολίτες! Θα πέσει γερό μαύρισμα.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Κανενα μαυρισμα δεν θα γινει. Οπως θα βγει, θα ξεχαστει.
Οτι σου λεω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Παρ Δεκ 18, 2020 12:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

XristosMP έγραψε:Κανενα μαυρισμα δεν θα γινει. Οπως θα βγει, θα ξεχαστει.
Οτι σου λεω.
Από εμένα μαύρισμα έτρωγαν χρόνια τώρα, αλλά πραγματικά αν τους έχουμε να μας κυβερνάνε ξανά θα χάσω πάσα ιδέα για το ανθρώπινο είδος

tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από tony28 »

Thyreyths έγραψε:Μπράβο και τώρα που το πήγαν 31 για ΟΒΑ, εννοούν,30+ χωρίς να χει παρέλθει ο επόμενος χρόνος. Δηλαδή, αν είσαι 29 είσαι κατάλληλος, αν είσαι 30 + 1 μήνα όχι.Εικόνα

Πέραν από την πλάκα, πρέπει να λαμβάνουν το εξής υπ όψιν: Έχεις ξεπεράσει το 30ο έτος της ηλικίας σου, η όχι. Αν όχι, καλώς. Κι εκεί να το αφήσουν να τελειώνει η υπόθεση.

Για πολίτες η για ΟΒΑ θα μου πεις τώρα; Δεν έχει νόημα να είναι κάτω από 30 ετών. Ένας που ναι 30 είναι σε ένα πολύ καλό όριο για να μπει στις ένοπλες δυνάμεις, όσο είναι ψυχοσωματικά εντάξι και περισσότερο για την ακρίβεια αλλά εντάξι στις Ειδικές Δυνάμεις 30 είναι καλά θα λεγα. Μπορεί ανάλογα την ειδικότητα και το όπλο/ σώμα να ναι διαφορετικά.

(Στο εξωτερικό έχει τέτοιες περιπτώσεις)

- Ας αποφασίσουν αν τελικά, συνδέεται ο θεσμός των ΟΒΑ με τους ΕΠΟΠ, η αν όχι (όπως λέγανε τόσα χρόνια) γιατί το να μας λένε ότι, ΟΒΑ θα ναι το πρώτο στάδιο για να μεταβείς στους ΕΠΟΠ, είναι δικαιολογία της τελευταίας στιγμής που ενδεχομένως χρησιμοποιήσουν και ανούσιο, από το να μην τον προσλάβεις τον άλλον απευθείας ως ΕΠΟΠ κι αν τελικά δεν τον χρειάζεσαι, δεν τον μονιμοποιείς στο 7ο έτος. Τόσο εύκολο + ότι θα χει επαγγελματικού επιπέδου εκπαίδευση = καλύτερα στελέχη.

Αυτός δεν είναι κι ο στόχος εξάλλου;

Τέλοσπάντων.28 ετών γεννημένος 02/10/92, Χ. Ε. Λ/ ΚΔ, περιμένει εδώ και 11 χρόνια να μπει ΕΠΟΠ κάνοντας χίλια δυο επαγγέλματα που δεν τα γουστάρει και MSO (η θάλασσα δεν αντέχεται πόσους μήνες) και πάει χαμένος εκτός ενόπλων δυνάμεων. Έχει μάλιστα πληρώσει λεφτά απ την τσέπη του, σε ότι μπορείς να φανταστείς από σεμινάρια κλπ. Ειδικά εκτός χώρας και ξέρει να χειρίζεται και σύγχρονα συστήματα κλπ. Που ο μέσος οπλίτης στην Ελλάδα δεν πρόκειται να δει στην ζωή του, εκτός κι αν έχει να πετάξει 4-7 χιλιάρικα για να πάρει δικά του, μιας και το υπουργείο αναφέρει ότι θέλει ''Νέο προσωπικό και εκπαιδευμένο, για τις νέες επιχειρησιακές απαιτήσεις'' της εποχής μας.

Υπουργέ! Έι χωριό! Θα κάνουμε τίποτα η μπα;Εικόνα

To εχω ξαναγραψει στην χωρα που μενω αυτη την στιγμη ο μεσος ορος ηλικας στο selection για τις ειδικες δυναμεις ειναι τα 30-32

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 18, 2020 12:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Peris1101 »

Ναι μαλλάκια έκαναν πρέπει να τους πάρουμε να τους πούμε να τη βγάλουν τώρα στο Δεκέμβριο για να μπουν 93 τι λέμε εδώ ρε παιδιά
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Peris1101 έγραψε:Ναι μαλλάκια έκαναν πρέπει να τους πάρουμε να τους πούμε να τη βγάλουν τώρα στο Δεκέμβριο για να μπουν 93 τι λέμε εδώ ρε παιδιά
Κρυψου πάλι στην τρύπα σου Εσυ

Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ γιατί να κρυφτώ εγώ 93 είμαι αλλά μπαίνω
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Περη αν δεν σου εδιναν τα μορια σαν ΟΒΑ θα κλαιγοσουν κι εσυ να βγει το Δεκεμβρη η μπορει να εστελνες 5-10 επιστολες ακομα οποτε ασε τις ειρωνιες κατα μερους
Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ τα ήξερα από πριν ότι και τα μωρέ θα μου δώσουν και το ηλικιακό θα αλλάξει και είναι το λογικό δεν μου κάνουν χάρη
Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Οι επιστολές έγιναν για να γίνει το πράγμα πιο σίγουρο και αν χρειαστεί θα ξαναγίνουν Τελικά περνάει η φωνή μας
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Peris1101 έγραψε:Εγώ τα ήξερα από πριν ότι και τα μωρέ θα μου δώσουν και το ηλικιακό θα αλλάξει και είναι το λογικό δεν μου κάνουν χάρη

Περι μου άντε στο καλό της Παναγίας, ο κάθε τυχαίος εδώ μέσα μπήκε ΟΒΑ και νομίζει θα μονιμοποιηθεί

Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Σεφ η Σειρούλα μου δεν νομίζει πλέον δεν είναι στο νομίζει πλέον είναι σίγουρος
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης