Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Θα συμφωνήσω ότι αυτό με τους δικηγόρους έχει καταντήσει κοροϊδία, δεν έχει βάση ούτε λογική! Γενικά πολλά πράγματα δεν Έχουνε λογική σε αυτό το κράτος αλλά οκ προχωράμε 😅
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

331chris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 331chris »

Καλησπέρα νέος στο φόρουμ. Έχω μια ερώτηση... Χελ ειδικων δυνάμεων. Αν δηλώσω ειδηκοτητα πλήρωμα σκάφους στο μηχανικό περνώ τα μόρια προιπηρεσιας στην ιδικοτητα; Μαζί και τα 100 τον ειδικων δυνάμεων; Παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει... Ευχαριστώ...
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Αν νομιζετε μερικοι οτι με το να τρολλαρετε κανετε κατι ειστε λαθος. Δε καταφερνετε τιποτα. Αυτοι που ειναι να μπουν, θα μπουν. Εσεις που τρολλαρετε ετσι μαλλον φοβαστε κατι η ξεσπατε που δε σας πιανει χρονολογια η υψος η και γω δε ξερω τι.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Αν νομιζετε μερικοι οτι με το να τρολλαρετε κανετε κατι ειστε λαθος. Δε καταφερνετε τιποτα. Αυτοι που ειναι να μπουν, θα μπουν. Εσεις που τρολλαρετε ετσι μαλλον φοβαστε κατι η ξεσπατε που δε σας πιανει χρονολογια η υψος η και γω δε ξερω τι.

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, θα χάσω πάσα ιδέα.

Γερόλυκος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

gpeppas941994 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Σωστο κι δικαιο το αιτημα της ΠΟΕΣ για τους ΟΒΑ! Δικαια και η απαντηση επισημα απο τον ΥΠΕΘΑ. Χαιρομαι ιδιαιτερα που τα παιδια αυτα δικαιωνονται για την επιλογη να υπηρετησουν οταν σχεδον κανενας αλλος δεν ηθελε. Μπραβο και καλη επιτυχια στα ΟΒΑ.
Φίλε αυτό δεν είναι δίκαιο. Ήμουν ΔΕΑ ΕΔ Και οι δόκιμοι δεν μπορούν να γίνουν ΟΒΑ. Αυτό το κάνανε καθαρά για ψήφους.

Μπορούσαν να μπούνε ΕΦ ή ΣΦ και δεν μπήκαν λίγοι,1000 μόρια παίρνανε οι ΔΕΑ ΕΔ Αυτό ήταν δίκαιο; Όχι οπότε; Μερικές φορές ευνόησε άλλες όχι.

kanenas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από kanenas »

Γερόλυκος έγραψε:Μπορούσαν να μπούνε ΕΦ ή ΣΦ και δεν μπήκαν λίγοι,1000 μόρια παίρνανε οι ΔΕΑ ΕΔ Αυτό ήταν δίκαιο; Όχι οπότε; Μερικές φορές ευνόησε άλλες όχι.
ΣΩΣΤΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 17, 2020 5:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nemanja
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Nemanja »

Τα πράγματα θα ήταν πολυ απλά αν η έννοια της αξιολόγησης είχε εφαρμογή σε αυτό το κράτος. Πόσο είσαι φίλε μου;30; Τρέξε 1km σε 4:20. Το έκανες; Πέρασες. Του χρόνου όμως που θα είσαι 31 θα σε φωνάξω να ξανά τρέξεις, να δούμε μπορείς να κουνηθείς καθόλου ή θα έχεις πλακωθεί να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο και από το βάρος δεν μπορείς να ανασάνεις καλά καλά. Αυτό θα ήταν δίκαιο για εμένα έστω και αν δεν ανάβει το όριο ηλικίας. Δεν μπορώ να βλέπω υπέρβαρους ανθρώπους μέσα στο Στρατό!
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Nemanja έγραψε:Τα πράγματα θα ήταν πολυ απλά αν η έννοια της αξιολόγησης είχε εφαρμογή σε αυτό το κράτος. Πόσο είσαι φίλε μου;30; Τρέξε 1km σε 4:20. Το έκανες; Πέρασες. Του χρόνου όμως που θα είσαι 31 θα σε φωνάξω να ξανά τρέξεις, να δούμε μπορείς να κουνηθείς καθόλου ή θα έχεις πλακωθεί να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο και από το βάρος δεν μπορείς να ανασάνεις καλά καλά. Αυτό θα ήταν δίκαιο για εμένα έστω και αν δεν ανάβει το όριο ηλικίας. Δεν μπορώ να βλέπω υπέρβαρους ανθρώπους μέσα στο Στρατό!

Αν ηταν ετσι ομως θα πρεπε να απολυθει το μισο στρατευμα και παραπανω. ΕικόναΕικόνα Και η μιση αστυνομια Γιατι κανενας απο αυτους δν μπορει να τρεξει μετα απο 1 χρονο
Γερόλυκος

Politis1994 έγραψε:Ενοω θα στεναχωρηθω και θα νιώσω άσχημα για τα παιδιά του 93

Σταμάτα να γράφεις μηνύματα χωρίς ουσία. Μην νιώθεις τόσο άσχημα θα σου περάσει. Σε 5 ημέρες 200 μηνύματα έλεος.

Γερόλυκος

Nemanja έγραψε:Τα πράγματα θα ήταν πολυ απλά αν η έννοια της αξιολόγησης είχε εφαρμογή σε αυτό το κράτος. Πόσο είσαι φίλε μου;30; Τρέξε 1km σε 4:20. Το έκανες; Πέρασες. Του χρόνου όμως που θα είσαι 31 θα σε φωνάξω να ξανά τρέξεις, να δούμε μπορείς να κουνηθείς καθόλου ή θα έχεις πλακωθεί να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο και από το βάρος δεν μπορείς να ανασάνεις καλά καλά. Αυτό θα ήταν δίκαιο για εμένα έστω και αν δεν ανάβει το όριο ηλικίας. Δεν μπορώ να βλέπω υπέρβαρους ανθρώπους μέσα στο Στρατό!

Εκτός θέματος αλλά, κάθε χρόνο γίνεται αξιολόγηση στελεχών καθώς και δοκιμασίες τρέξιμο, πορεία κ. Τ. Λ και βαθμολογούνται.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Γερόλυκος έγραψε:

Εκτός θέματος αλλά, κάθε χρόνο γίνεται αξιολόγηση στελεχών καθώς και δοκιμασίες τρέξιμο, πορεία κ. Τ. Λ και βαθμολογούνται.

Πίστεψε με επειδή έχω δει, η αξιολόγηση είναι στα χαρτιά κ μόνο! Τρέχουνε μεταξύ τους και βάζουνε τους σωστούς χρόνους

Nemanja
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Nemanja »

Γερόλυκος έγραψε:Εκτός θέματος αλλά, κάθε χρόνο γίνεται αξιολόγηση στελεχών καθώς και δοκιμασίες τρέξιμο, πορεία κ. Τ. Λ και βαθμολογούνται.
Η ουσία σε αυτό που ανάφερα ήταν το τι σε νοιάζει πόσο χρονών είμαι απο την στιγμή που μπορώ να αποδώσω τα βέλτιστα στην εργασία μου!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες