εισαι κ ζωηρουλα τι να κανουμε. Μου το χες στειλει σε μηνυμα το θυμαμαι.Thalassa έγραψε:Politis1994 έγραψε:THALASSA εσύ σίγουρα αξίζει να περάσεις γιατί φενεται οτι Το θες πράγματικα και το αγαπάς... Που υπηρέτησε θητεία σε πιο σώμα;
Εγώ που υπηρέτησα;
Είμαι γυναίκα!
Είχα μια σχέση όμως σε φρεγάτα αν πιάνετε!
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
-
- Συνταγματάρχης
το νημα εχει ηρεμησει και εμφανιζεσαι απο το πουθενα. Χαλαρωσε και ηρεμησε και που σαι, δεν εισαι ο μονος με βυσμα χαλαρωσε.Panos 1995 έγραψε:Φαντάσου στρατολογος και ηλεκτρολόγος τι φαπες έφαγαν στην υπηρεσία και κάθονται και περιμένουν να μπει η νέα σειρά να βγάλουν κόμπλεξ, εύχομαι να τύχουν σε κανα παλικάρι που έχει δοντακι κοφτερό, να δουν τι ωραία είναι να είσαι ξάπλα στο κρεβάτι και καρτουλα ανεργία
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Κοιτάξτε μάγκες αφού δεν ντρέπεστε εσείς, πάω πάσο, όταν όμως τα παιδιά σας θα θελήσουν να πάρουν μέρος σε ενα διαγωνισμό, εύχομαι να εμφανιστεί ένας ηλεκτρολόγος και ένας στρατολογος, και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση,karma is a ...
-
- Συνταγματάρχης
Τι εννοεις εκει θα ειμαι οταν θα μπει ο γιος μου με το πι και θα με σκατζαρει στη πυλη! Τι νομιζες οτι θα παρουμε συνταξη; Ασε μας ρε γατουλη.Panos 1995 έγραψε:Κοιτάξτε μάγκες αφού δεν ντρέπεστε εσείς, πάω πάσο, όταν όμως τα παιδιά σας θα θελήσουν να πάρουν μέρος σε ενα διαγωνισμό, εύχομαι να εμφανιστεί ένας ηλεκτρολόγος και ένας στρατολογος, και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση,karma is a ...
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Ωχ. Μπράβο τιμή σου και καμάρι σού και, η προκυρηξη μακάρι να βγει εντός δεκ Ν Α δηλώσεις και εσύ και κι άλλα παιδιά... Και να επικράτησει ηρεμία στο φόρουμ... Να μιλήσουμε και για ειδικότητες και για πολλά ενδιαφέροντα θέματα
-
- Αρχιλοχίας
HLEKTROLOGOS έγραψε:το νημα εχει ηρεμησει και εμφανιζεσαι απο το πουθενα. Χαλαρωσε και ηρεμησε και που σαι, δεν εισαι ο μονος με βυσμα χαλαρωσε.Panos 1995 έγραψε:Φαντάσου στρατολογος και ηλεκτρολόγος τι φαπες έφαγαν στην υπηρεσία και κάθονται και περιμένουν να μπει η νέα σειρά να βγάλουν κόμπλεξ, εύχομαι να τύχουν σε κανα παλικάρι που έχει δοντακι κοφτερό, να δουν τι ωραία είναι να είσαι ξάπλα στο κρεβάτι και καρτουλα ανεργία
Εγώ θα σου πω κάτι αν υπήρχε τρόπος να μάθει ο ένας του άλλου τα πραγματικά στοιχεία, έλα να δούμε αν στο ναυτικό έχεις μεγαλύτερο δόντι από εμένα! Εγώ πάντως εδώ μέσα δεν είπα ποτέ τίποτα για βύσματα ούτε φλεξαρα ούτε τίποτα, αν είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου, εγώ προκαλώ, και αν λέω ψέματα κάνω το σταυρό μου να μην περάσω ΕΠΟΠ ποτέ ! Άντε καλό τρολλ έκανες σμρ καλό είναι να μην ξαναμοεις εδώ
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ηρεμια Κυριοι... 

-
- Αρχιλοχίας
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ηρεμια Κυριοι...
Αυτά εύχομαι να τα δουν οι διαχειριστές και να βγάλουν κόσμο από εδώ μέσα, έχει καταντήσει τσίρκο...
-
- Συνταγματάρχης
Αυτα που κανανε σε μενα δε θα τα κανω στους αλλους φιλε. Οσο για τις φοβερες σου τωρα τι να πω, θα προσπαθησω να μην ροχαλισω το βραδυ και μου βαλει το βυσμα σου καμια καλτσα στο στομα.Panos 1995 έγραψε:HLEKTROLOGOS έγραψε:το νημα εχει ηρεμησει και εμφανιζεσαι απο το πουθενα. Χαλαρωσε και ηρεμησε και που σαι, δεν εισαι ο μονος με βυσμα χαλαρωσε.Panos 1995 έγραψε:Φαντάσου στρατολογος και ηλεκτρολόγος τι φαπες έφαγαν στην υπηρεσία και κάθονται και περιμένουν να μπει η νέα σειρά να βγάλουν κόμπλεξ, εύχομαι να τύχουν σε κανα παλικάρι που έχει δοντακι κοφτερό, να δουν τι ωραία είναι να είσαι ξάπλα στο κρεβάτι και καρτουλα ανεργία
Εγώ θα σου πω κάτι αν υπήρχε τρόπος να μάθει ο ένας του άλλου τα πραγματικά στοιχεία, έλα να δούμε αν στο ναυτικό έχεις μεγαλύτερο δόντι από εμένα! Εγώ πάντως εδώ μέσα δεν είπα ποτέ τίποτα για βύσματα ούτε φλεξαρα ούτε τίποτα, αν είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου, εγώ προκαλώ, και αν λέω ψέματα κάνω το σταυρό μου να μην περάσω ΕΠΟΠ ποτέ ! Άντε καλό τρολλ έκανες σμρ καλό είναι να μην ξαναμοεις εδώ
Panos 1995 έγραψε:Κοιτάξτε μάγκες αφού δεν ντρέπεστε εσείς, πάω πάσο, όταν όμως τα παιδιά σας θα θελήσουν να πάρουν μέρος σε ενα διαγωνισμό, εύχομαι να εμφανιστεί ένας ηλεκτρολόγος και ένας στρατολογος, και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση,karma is a ...
Τα παιδιά μας θα τα μάθουμε να έχουν πραγματ όλη ζωή και ανθρώπους να συμβουλευτούν που θέλουν το καλό τους και είναι δίπλα τους.
Δεν πρέπει να περιμένεις ουσιαστική βοήθεια από ένα απρόσωπο φόρουμ.
Στο διαγωνισμό δεν θα πάρεις μέρος με κανέναν.
Θα πας μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου.
Και μην ξεχνάς τα τρολ εδώ μέσα.
Και όταν βγει προκήρυξη μην εμπιστευτείς κάποιον από εδώ μέσα.
Διάβασε και αυτά που θα σου πουν να τα περάσεις από φίλτρο.
Φιλικά στο λέω γιατί φαίνεσαι μικρούλης
-
- Συνταγματάρχης
Θαλασσα διαφωνω αν διατηρουμε ενα επιπεδο μπορουμε να ανταλασσουμε πληροφοριες. Και να κανουμε τη πλακα μας να περναει η ωρα.Thalassa έγραψε:Panos 1995 έγραψε:Κοιτάξτε μάγκες αφού δεν ντρέπεστε εσείς, πάω πάσο, όταν όμως τα παιδιά σας θα θελήσουν να πάρουν μέρος σε ενα διαγωνισμό, εύχομαι να εμφανιστεί ένας ηλεκτρολόγος και ένας στρατολογος, και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση,karma is a ...
Τα παιδιά μας θα τα μάθουμε να έχουν πραγματ όλη ζωή και ανθρώπους να συμβουλευτούν που θέλουν το καλό τους και είναι δίπλα τους.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Φίλε μου PANO εσύ είσαι γεννηθης 94
Απλά νταξει καλό είναι να μην κάνουμε μόνο πλάκα αλλά να ενημερωνομαστε κυρίως για την προκήρυξη
HLEKTROLOGOS έγραψε:Θαλασσα διαφωνω αν διατηρουμε ενα επιπεδο μπορουμε να ανταλασσουμε πληροφοριες. Και να κανουμε τη πλακα μας να περναει η ωρα.Thalassa έγραψε:Panos 1995 έγραψε:Κοιτάξτε μάγκες αφού δεν ντρέπεστε εσείς, πάω πάσο, όταν όμως τα παιδιά σας θα θελήσουν να πάρουν μέρος σε ενα διαγωνισμό, εύχομαι να εμφανιστεί ένας ηλεκτρολόγος και ένας στρατολογος, και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση,karma is a ...
Ναι να ανταλλάσσουμε πληροφορίες αλλά πολλά τα τρολ και πριν φιλτραρεις δεν πρέπει να σου μένει τίποτα.
Την πλάκα μας ναι ωραία την κάνουμε και γελάμε μιας και οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι αλλά μέχρι εκεί.
Δεν μπορείς ουσιαστικά να με εμπιστευτείς ούτε εγώ εσενα
-
- Αρχιλοχίας
Politis1994 έγραψε:Φίλε μου PANO ξεσύ είσαι γεννηθης 94
95
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης