Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Αστο θαλασσα. Αρπαχτηκα γιατι ειναι απο τα λιγα πραγματα που δεν ανεχομαι. Ψευτης δεν ημουνα ποτε στη ζωη μου.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Αστο θαλασσα. Αρπαχτηκα γιατι ειναι απο τα λιγα πραγματα που δεν ανεχομαι. Ψευτης δεν ημουνα ποτε στη ζωη μου.

Δεν σε είπε κάποιος ψεύτη.

Εμένα μου είπαν στο τηλέφωνο 1.65.

Απόψεις ανταλλάσσουμε να περνάει η ώρα μέχρι να βγει η προκήρυξη.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Μα πραγματικά δεν σε είπαμε ψεύτη. Ίσα ίσα που σε ρωτάμε πολλοί εδώ. Απλά λέμε πως πρέπει να πιστεύουμε μόνο κάτι όταν το δούμε κάπου γραμμένο. Εγώ πχ λογικό να πιστέψω πιο πολύ την προηγούμενη προκηρυξη πάρα κάποιον εδω (δεν εννοώ απλά εσένα, εννοώ γενικότερα).

Εφόσον μας έδειξες το φεκ κανένα θέμα. Όπως είπε η θάλασσα συζήτηση κάνουμε όλοι εδω

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Άκου μαρκ26 γιατί δίνεις σημασία σε κάθε άτομο εδώ μέσα; Αυτοί αύριο θα πουν να αλλάξει και η ελληνική ιθαγένεια και ότι θα κάνουν πρόσφυγες λόγο ότι ήρθαν 3.000.000 μετανάστες στη χώρα και θεωρουμαστε ένα... Μαρκ ως συμβουλή μπες στο φόρουμ ρίξε ένα γέλιο και βγες και απλά περίμενε την προκυρηξη να μάθουμε την αλήθεια σε όλα. Ωσο για τον ηλεκτρολόγο - pyr και πολλοι άλλοι λίγο να ηρεμήσουν τα παλικάρια, οσο για το σχόλιο του ηλεκτρολόγου ότιξέρει το ναυτικό καλύτερα από τον καθένα μας εδώ,(και το λέει και με υφακι) εφόσον δεν ξέρει τίποτα για την ζωή μας ! Άμα τα ξέρει τόσο καλά να τον κάνουμε αρχηγό ΓΕΝ! Λίγο σεβασμό από όλους σας δε βλάπτει, και από εμένα φυσικά! Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε για όρια ηλικίας, έχουμε κάνα άλλο νέο; Μήπως να ανοίξουμε μια άλλη συζήτηση; Τόσα υπάρχουν ...
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Mark26 έγραψε:Γιατί υπεκφεγω; Για καυγά ψάχνεις;Προφανώς και θα πιστεύω μόνο όταν δω κάτι για το οτιδήποτε αν το δω κάπου γραμμένο και όχι οποιοδήποτε εδώ. Δεν είπα κάτι κακό. Προσωπικά δεν γνωριζόμαστε οπότε λογικό να πιστεύω πάντα όταν βλέπω κάτι σε φεκ κλπ πάρα οποιοδήποτε άλλο. Δεν είπα κάτι κακό. Όταν μπω από υπολογιστή λογικά θα μου το εμφανίζει

Ναυτικο θελω να μπεις. Θα περασουμε μουρλια.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Θες να περάσω εγώ ναυτικό να δεις πως θα περνάω καλύτερα από εσένα με ένα βαθμό κατώτερο ; Απειλή ήταν αυτή προς το συνάνθρωπο;

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Pano εγώ απλά είπα να δω το φεκ αλλιώς δεν πιστεύω κάτι. Όποιος και να έλεγε κάτι συγκεκριμένο, αν δεν μου έδειχνε το φεκ δεν θα τον πίστευα, εφόσον μας έδειξε ο φίλος το φεκ όλα οκ. Απλά μπερδευομαστε όλοι εδώ γιατί και η προκήρυξη έλεγε 1,65.

Τώρα το μόνο που μένει να κάνουμε είναι υπομονή, ελπίζω να μην αργήσει πολύ η προκήρυξη

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Mark26 έγραψε:Pano εγώ απλά είπα να δω το φεκ αλλιώς δεν πιστεύω κάτι. Όποιος και να έλεγε κάτι συγκεκριμένο, αν δεν μου έδειχνε το φεκ δεν θα τον πίστευα, εφόσον μας έδειξε ο φίλος το φεκ όλα οκ. Απλά μπερδευομαστε όλοι εδώ γιατί και η προκήρυξη έλεγε 1,65.

Τώρα το μόνο που μένει να κάνουμε είναι υπομονή, ελπίζω να μην αργήσει πολύ η προκήρυξη

Αυτό το ΦΕΚ είναι καινούργιο; Και πολύ καλά κάνεις

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rad. »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Αστο θαλασσα. Αρπαχτηκα γιατι ειναι απο τα λιγα πραγματα που δεν ανεχομαι. Ψευτης δεν ημουνα ποτε στη ζωη μου.

Ψευδεσαι ασυστολως.
Αβασιμα τα οσα λες, αυτομάτως δείχνεις ότι είσαι αδιάβαστος
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Μα δεν αμφισβητώ ότι ο ηλεκτρολόγος ξέρει πολλά. Αμφισβητώ οποιοδήποτε λέει κάτι και δεν μας δείχνει την πηγή του. Εφόσον μας το έδειξε κανένα θέμα. Επειδή δεν ξέρω για το φεκ σχετικά με το ύψος του ναυτικού κλπ πάρα μόνο διάβασα αυτά που έγραψε ο Λευτέρης, μπες από υπολογιστή να το δεις. Σε εμένα δεν το εμφανίζει στο κινητο
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θέλει και συγγνώμη ο ηλεκτρολόγος, μήπως να το δώσουμε και κάνα πενηντάρι παραμασχαλα; Ερε κόμπλεξ, μακάρι η νέα σειρά ΕΠΟΠ να μην έχουν κόμπλεξ τα παιδιά
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Rad. έγραψε:

Ψευδεσαι ασυστολως.

Με μια γρηγορα ματια, το ΦΕΚ που εστειλες αγαπητε Ηλεκτρολογε ειναι της πρωτης σειρας ΕΠΟΠ.
Καπου μπερδευτηκες.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Panos 1995 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:
Mark26 έγραψε:Γιατί υπεκφεγω; Για καυγά ψάχνεις;Προφανώς και θα πιστεύω μόνο όταν δω κάτι για το οτιδήποτε αν το δω κάπου γραμμένο και όχι οποιοδήποτε εδώ. Δεν είπα κάτι κακό. Προσωπικά δεν γνωριζόμαστε οπότε λογικό να πιστεύω πάντα όταν βλέπω κάτι σε φεκ κλπ πάρα οποιοδήποτε άλλο. Δεν είπα κάτι κακό. Όταν μπω από υπολογιστή λογικά θα μου το εμφανίζει

Ναυτικο θελω να μπεις. Θα περασουμε μουρλια.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Θες να περάσω εγώ ναυτικό να δεις πως θα περνάω καλύτερα από εσένα με ένα βαθμό κατώτερο ; Απειλή ήταν αυτή προς το συνάνθρωπο;

Καλα περνα γατουλη και μετα οτι θες. Ολοι οι νεοι εχετε το ιδιο σκεπτικο. Οτι εχετε βυσμα και σπρωχνετε. Η αληθεια ειναι πικρη και οταν με το καλο και αν μπεις θα την καταλαβεις. Καλο θα ειναι να την διωξεις την νοοτροπια του φανταρου οταν πας να μπεις σαν στελεχος. Οσο για τους μεταναστες ειναι ακρως ρατσιστικο το σχολιο σου.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Panos 1995 έγραψε:Θέλει και συγγνώμη ο ηλεκτρολόγος, μήπως να το δώσουμε και κάνα πενηντάρι παραμασχαλα; Ερε κόμπλεξ, μακάρι η νέα σειρά ΕΠΟΠ να μην έχουν κόμπλεξ τα παιδιά

Ήρεμα εσύ πανούλη ... Μη προκαλείς σύγχυση ... Αν έκανε κάποιο λάθος ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ θα το δεί εσύ μην πετάγεσαι σαν τσουτσου ...

Το παιδί έχει ολη την καλή διάθεση να βοηθήσει... Αν έκανε κάποιο λάθος θα το πεί κ θα βρεθεί...

Μην προκαλείς και ωρίμασε λιγο ...

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Άρα Λευτέρη ισχύει το 1,65 που λέγαμε; Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να διαβάσω το φεκ.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Rad. έγραψε:

Ψευδεσαι ασυστολως.

Με μια γρηγορα ματια, το ΦΕΚ που εστειλες αγαπητε Ηλεκτρολογε ειναι της πρωτης σειρας ΕΠΟΠ.
Καπου μπερδευτηκες.
Αρχισαμε παλι.

Η προσφυγη ειπα οτι βασιστηκε σε αυτο το φεκ.

Δεν μπερδευτηκα καθολου.

Τωρα τι γραψανε οι δικηγοροι δε ξερω λεφτερη αλλα εγω σε γραφω στα παλια μου τα παπουτσακια.

Η επισημη θεση του ναυτικου αναφερεται στα προσοντα που αναγραφονται στην επισημη ιστοσελιδα.

Αλλα επιμενεις οτι 19 ολοκληρα χρονια δεν την εχουν ενημερωσει.

Καληνυχτα wanabe εποπ και καλη επιτυχια στα ψυχοτεχνικα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες