Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Να ξερεις, στη ζωη σου παντα θα υπαρχνου οι καλοι και οι κακοι στην δουλεια, ειτε αυτο λεγεται Στρατος ειτε οτιδηποτε αλλο.
Υπαρχουν καλοι ΟΒΑ αλλα και κακοι, υπαρχουν καλοι ΕΠΟΠ αλλα και κακοι, υπαρχουν καλοι Αξιωματικοι αλλα και κακοι.
Εσυ σαν Ανωνυμος θα κοιταξεις να κανεις το καλυτερο για σενα στην ειδικοτητα που θα μπεις, αν με το καλο μπεις.
Δεν θα κοιτας να ψοφησει η κατσικα του ΟΒΑ ή του συναδελφου σου ΕΠΟΠ, διοτι αυτες οι αντιληψεις μας φτασανε χρονια μετα να τρωγομαστε μεταξυ μας.
Εισαι μικρος αν καταλαβαινω απτο 1997 στο ονομα σου διπλα, οποτε κοιτα να αλλαξεις σκεπτικο διοτι ειλικρινα στο λεω, θα κακοπερασεις μεσα με τις αντιληψεις που εχεις.
Φιλικα και διχως καμια δοση ειρωνιας προς το προσωπο σου.
Υπαρχουν καλοι ΟΒΑ αλλα και κακοι, υπαρχουν καλοι ΕΠΟΠ αλλα και κακοι, υπαρχουν καλοι Αξιωματικοι αλλα και κακοι.
Εσυ σαν Ανωνυμος θα κοιταξεις να κανεις το καλυτερο για σενα στην ειδικοτητα που θα μπεις, αν με το καλο μπεις.
Δεν θα κοιτας να ψοφησει η κατσικα του ΟΒΑ ή του συναδελφου σου ΕΠΟΠ, διοτι αυτες οι αντιληψεις μας φτασανε χρονια μετα να τρωγομαστε μεταξυ μας.
Εισαι μικρος αν καταλαβαινω απτο 1997 στο ονομα σου διπλα, οποτε κοιτα να αλλαξεις σκεπτικο διοτι ειλικρινα στο λεω, θα κακοπερασεις μεσα με τις αντιληψεις που εχεις.
Φιλικα και διχως καμια δοση ειρωνιας προς το προσωπο σου.
Ρε συ Pyr τι τα βάζεις πάλι μαζί μου και τι λες για άστοχο σχόλιο; Εσύ μου μιλάς για οδηγούς οβα, εγώ σου λέω γ άνθρωπο που έχει σπουδάσει αει-τει και θέλει να κάνει και μεταπτυχιακό. Όταν μιλάμε για πτυχίο που στον ιδιωτικό μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο στο διοικητικό κομμάτι ή στο δημόσιο σε μουσείο, διοίκηση σε Δήμο-νοσοκομεία ή καθηγητές.
Που στο καλό θα οφελουσε έστω στον ιδιωτικό τομέα, να έμπαινε κάποιος οβα με τέτοιο πτυχίο; Πουθενα. Θα έλεγα πχ έχω μπει οβα και θα μου έλεγαν. Μπράβο σε θέλουμε στη διοίκηση ή για καθηγητή; Ούτε καν σου λέω. Οπότε μην μου συγκρίνεις ένα επάγγελμα όπως ο οδηγός που θα μπορούσε να αξιοποιησει την προϋπηρεσία του ως ΟΒΑ.
Που στο καλό θα οφελουσε έστω στον ιδιωτικό τομέα, να έμπαινε κάποιος οβα με τέτοιο πτυχίο; Πουθενα. Θα έλεγα πχ έχω μπει οβα και θα μου έλεγαν. Μπράβο σε θέλουμε στη διοίκηση ή για καθηγητή; Ούτε καν σου λέω. Οπότε μην μου συγκρίνεις ένα επάγγελμα όπως ο οδηγός που θα μπορούσε να αξιοποιησει την προϋπηρεσία του ως ΟΒΑ.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Δεκτο λευτερη θα λαβω υποψιν τη συμβουλη που μου εδωσες
Φίλε ηλεκτρολόγε δεν ανέβηκε το φεκ που έλεγες εκτός αν κόλλησε το κινητό μου και δεν το βλέπω εγω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Ξεσηκωθηκατε καποιοι να μου πειτε που ειναι η αποφαση. Εγω σας βρηκα το Φεκ που στηριχθηκε η αγωγη. Την εβαλα στην προηγουμενη σελιδα και σεις κανατε το θεμα γαργαρα. Ποσο παιδακια εισαστε ουτε συγνωμη δε ζητατε.
-
- Αντιστράτηγος
anonymous19970 έγραψε:Δεκτο λευτερη θα λαβω υποψιν τη συμβουλη που μου εδωσες
Μπραβο φιλε μου και κατι ακομα,
Τον σεβασμο τον κερδιζεις να το ξερεις αυτο.

Οσο σεβεσαι τον αλλον και τις αποψεις του, αλλο τοσο θα σε σεβαστει κι αυτος.
Καλη επιτυχια σου ευχομαι.
HLEKTROLOGOS έγραψε:Ξεσηκωθηκατε καποιοι να μου πειτε που ειναι η αποφαση. Εγω σας βρηκα το Φεκ που στηριχθηκε η αγωγη. Την εβαλα στην προηγουμενη σελιδα και σεις κανατε το θεμα γαργαρα. Ποσο παιδακια εισαστε ουτε συγνωμη δε ζητατε.
Δεν έχει ανέβει κάτι
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ δεν υπαρχει λογος να νευριαζεις. Ολα καλα. Συζητηση κανουμε και ανταλλαζουμε αποψεις και εμπειριες.
-
- Αντιστράτηγος
Mark26 έγραψε:Φίλε ηλεκτρολόγε δεν ανέβηκε το φεκ που έλεγες εκτός αν κόλλησε το κινητό μου και δεν το βλέπω εγω
Μονο απο Η/Υ μπορεις να το δεις.
αLefteris 2αμαλ έγραψε:Mark26 έγραψε:Φίλε ηλεκτρολόγε δεν ανέβηκε το φεκ που έλεγες εκτός αν κόλλησε το κινητό μου και δεν το βλέπω εγω
Μπορείς να μου το στείλεις σε πμ;
-
- Συνταγματάρχης
Αυτο ειναι και επειδη εχει δεχθει τροποποιηση το οριο ηλικιας τις επομενες ημερες θα εχω κ αλλα εγγραφα. /forum/uploads/3877/n._2936_01prosfygh.pdf
-
- Συνταγματάρχης
Με συγχωρεις αλλα ειπες οτι πηρες στο ΓΕΝ και σου ειπαν οτι δεν ισχυει οποτε τι ψαχνεις;Thalassa έγραψε:αLefteris 2αμαλ έγραψε:Mark26 έγραψε:Φίλε ηλεκτρολόγε δεν ανέβηκε το φεκ που έλεγες εκτός αν κόλλησε το κινητό μου και δεν το βλέπω εγω
Μπορείς να μου το στείλεις σε πμ;
Δεν μου το εμφανίζει εμένα. Αν μπω υπολογιστή θα το δω αλλιώς οποίος το έχει ας μου το στείλει σε προσωπικό μήνυμα μπας και μπορέσω να το δω
-
- Αντιστράτηγος
Mark26 έγραψε:Δεν μου το εμφανίζει εμένα. Αν μπω υπολογιστή θα το δω αλλιώς οποίος το έχει ας μου το στείλει σε προσωπικό μήνυμα μπας και μπορέσω να το δω
Εικονες και φατσουλες βλεπεις μονο απο Η/Υ.
Απτο κινητο βλεπεις μονο σκετα τα μηνυματα διοτι το site ειναι φτιαγμενο σε κωδικα για Η/Υ.
Το εστειλα στην Θαλασσα (ελπιζω με επιτυχια) , θα το στειλω και σε σενα.
-
- Συνταγματάρχης
το συνεχιζεις;Mark26 έγραψε:Δεν μου το εμφανίζει εμένα. Αν μπω υπολογιστή θα το δω αλλιώς οποίος το έχει ας μου το στείλει σε προσωπικό μήνυμα μπας και μπορέσω να το δω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης