ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Λοιπον στην συντομευση βαζεις ΑΣΤΥ και θα στειλεις και το απολυτηριο λυκειου εφοσον το ζηταει και την βεβαιωση απο την σχολη σου που αυτο θα μετρησει! Κι εγω αυτη την ειδικοτητα δηλωσα! Καλη επιτυχιαααααα

Διαβασα σένα post οτι στην αεοπορια θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα, εγω νομιζω το αντιθετο. Ειχε δωσει καποιος γνωστος μου στην τελευταια προκηρυξη για εποπ αεροπορια κ τον κοψανε απο την αρχη (το καλο που γινετε στην αεροπορια το μαθαινεις στην αρχη κ οχι οπως στην ξηρα που περνας ολη την διαδικασια κ το μαθαινεις στα τελικα αποτελεσματα) επειδη η προυπηρεσια δεν ηταν ακριβως η ιδια με την ειδικοτητα που ειχε δηλωσει, δεν ηταν ασχετη αλλα επρεπε να ηταν ακριβεις. Στην αεροπορια θα γινει πιο εξονυχιστικος ελεγχος.
-
- Υπολοχαγός
Ναι και το καλο ειναι οτι δινεις καθε μηνα 4 μηνες κραταει ενω στο στρατο ειναι μισος χρονος!

Αντε παιδια να μπουμε ολοι Επιτελους καπου!

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Γιωργος έγραψε:Καλησπερα παιδια θελω να κανω και εγω τα χαρτια μου για εποπ αεροποριας και θελω να μου απαντησετε σε 2 ερωτησεις αν ξερετε.1) στην συντμηση ειδικοτητας τι βαζω για την ειδικοτητα του αστυνομικου; Και 2) επειδη αυτη η ειδικοτητα ζηταει μονο απολυτηριο λυκειου και επειδη ειμαι ηδη σπουδαστης σε αει εχω τελειωσει δλδ το 1ο ετος στην δηλωση μπορω να βαλω οτι εχω και απολυτηριο και σπουδαστης αει και να πιαστουν και τα 2 Η μονο το ενα και ποιο; Με συμφερει το σποθδαστεις αει γτ πιανει και 350 μορια.:P ευχαριστω!
Βάζεις ακριβός αυτό που χρειάζεται για την ειδικότητά σου. Εάν βάλεις κάτι παραπάνω από αυτό που ζητάει η ειδικότητα που έχεις δηλώσει, απλά απορρίπτεσαι

Τώρα όσο αφορά την δεύτερη ερώτησή σου, δεν συμπληρώνεις τίποτα εκεί. Θα το συμπληρώσουν αυτοί. Το ότι το σημείωσες μόνος σου δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Αυτό που ξέρω είναι ότι το σημειώνουν αυτοί.
sky diver Οτι και να μ πεις τωρα τα χαρτια εχουν φυγει. Και απο οσους εχω ρωτησει μ ειπαν να τα βαλω και τα δυο και να τα συμπληρωσω εγω και οχι αυτοι. Νμζω οτι εισαι λαθος δεν επιμενω ομως γιατι δεν ειναι και σιγουρο. Αν ξερει καποιος Να το σιγουρεψει. Νανση και εγω μαζι σου γιατι και εγω που ρωτησα μ ειπαν να βαλω οτι εχω και δεν εχω και δεν νμζω να λει πουθενα στην προκυρηξη αν βαλεις τπτ παραπανω να σε κοβουν. Και μια τελευταια ερωτηση στην δηλωση π λεει για τα μητρωα αρρενων εβαλα και τον αριθμο πειραζει;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
επηδη πηρα και τους ρωτησα και εγω. Εκει που λεει συντημηση ειδικοτητας το συνληρωνουν αυτοι... (το ειδικοτητα συνπληρωνεις εσυ.)Γιωργος έγραψε:sky diver Οτι και να μ πεις τωρα τα χαρτια εχουν φυγει. Και απο οσους εχω ρωτησει μ ειπαν να τα βαλω και τα δυο και να τα συμπληρωσω εγω και οχι αυτοι. Νμζω οτι εισαι λαθος δεν επιμενω ομως γιατι δεν ειναι και σιγουρο. Αν ξερει καποιος Να το σιγουρεψει. Νανση και εγω μαζι σου γιατι και εγω που ρωτησα μ ειπαν να βαλω οτι εχω και δεν εχω και δεν νμζω να λει πουθενα στην προκυρηξη αν βαλεις τπτ παραπανω να σε κοβουν. Και μια τελευταια ερωτηση στην δηλωση π λεει για τα μητρωα αρρενων εβαλα και τον αριθμο πειραζει;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Πχ οπως εμενα το 2005 τα ειχα περασει ολα... Στο τελος ομως... Τπτ (στο πολεμικο ναυτικο τοτε). Α! Ειχα δωσει και στην πολ. Αεροπ. Τοτε! Μεχρι την συνεντευξη ειχα φτασει εκει... Χαχαχαχaleka έγραψε:Διαβασα σένα post οτι στην αεοπορια θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα, εγω νομιζω το αντιθετο. Ειχε δωσει καποιος γνωστος μου στην τελευταια προκηρυξη για εποπ αεροπορια κ τον κοψανε απο την αρχη (το καλο που γινετε στην αεροπορια το μαθαινεις στην αρχη κ οχι οπως στην ξηρα που περνας ολη την διαδικασια κ το μαθαινεις στα τελικα αποτελεσματα) επειδη η προυπηρεσια δεν ηταν ακριβως η ιδια με την ειδικοτητα που ειχε δηλωσει, δεν ηταν ασχετη αλλα επρεπε να ηταν ακριβεις. Στην αεροπορια θα γινει πιο εξονυχιστικος ελεγχος.

-
- Υπολοχαγός
Όχι Γιωργο μου αν ελεγε να το αυμπληρωσεις καλα εκανες! Βασικα στο πισω μερος λεει οδηγιες. Τι πρεπει να συμπληρωσουμε και τι οχι! Μην αγχωνεσαι καλα εκανες και τα εστειλες υπομονη σε λιγες εβδομαδες θα μαθουμε αν τα δικαιολογητικα μας ειναι σωστα! Και καλη μας αρχηΓιωργος έγραψε:sky diver Οτι και να μ πεις τωρα τα χαρτια εχουν φυγει. Και απο οσους εχω ρωτησει μ ειπαν να τα βαλω και τα δυο και να τα συμπληρωσω εγω και οχι αυτοι. Νμζω οτι εισαι λαθος δεν επιμενω ομως γιατι δεν ειναι και σιγουρο. Αν ξερει καποιος Να το σιγουρεψει. Νανση και εγω μαζι σου γιατι και εγω που ρωτησα μ ειπαν να βαλω οτι εχω και δεν εχω και δεν νμζω να λει πουθενα στην προκυρηξη αν βαλεις τπτ παραπανω να σε κοβουν. Και μια τελευταια ερωτηση στην δηλωση π λεει για τα μητρωα αρρενων εβαλα και τον αριθμο πειραζει;

-
- Υπολοχαγός
geo gio τι εννοεις; Σε κοψανε στην συνεντευξη; Πως ειναι στην αεροπορια καλυτερα απο το σταρο ξηρας ε; ! Καλη επιτυχια σου ευχομαι φετος!

-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ευχαριστω αλλα να πω κατι... Ουτε φανταρος δεν πηγα στρατο ξηρας ουτε για επ οπ εχω δηλωσει στον στρατο ξηρας! Ποτε! ναυτικο υπηρετησα φανταρος. Ναυτικο και αεροπορια ειχα δηλωσει το 2005 για επ οπ μονο που στο π. Ν. Ειχα φτασει ως το τελος και δεν... Ενω στην π. Α. Ειχα φτασει ως την συνεντευξη... Μετα δεν υπηρχα πουθενα... Αρα... Με ειχαν στειλει.Nansy_L έγραψε:geo gio τι εννοεις; Σε κοψανε στην συνεντευξη; Πως ειναι στην αεροπορια καλυτερα απο το σταρο ξηρας ε; Καλη επιτυχια σου ευχομαι φετος!

-
- Ανθυπασπιστής
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Nansy_L έγραψε:Όχι Γιωργο μου αν ελεγε να το αυμπληρωσεις καλα εκανες! Βασικα στο πισω μερος λεει οδηγιες. Τι πρεπει να συμπληρωσουμε και τι οχι! Μην αγχωνεσαι καλα εκανες και τα εστειλες υπομονη σε λιγες εβδομαδες θα μαθουμε αν τα δικαιολογητικα μας ειναι σωστα! Και καλη μας αρχηΓιωργος έγραψε:sky diver Οτι και να μ πεις τωρα τα χαρτια εχουν φυγει. Και απο οσους εχω ρωτησει μ ειπαν να τα βαλω και τα δυο και να τα συμπληρωσω εγω και οχι αυτοι. Νμζω οτι εισαι λαθος δεν επιμενω ομως γιατι δεν ειναι και σιγουρο. Αν ξερει καποιος Να το σιγουρεψει. Νανση και εγω μαζι σου γιατι και εγω που ρωτησα μ ειπαν να βαλω οτι εχω και δεν εχω και δεν νμζω να λει πουθενα στην προκυρηξη αν βαλεις τπτ παραπανω να σε κοβουν. Και μια τελευταια ερωτηση στην δηλωση π λεει για τα μητρωα αρρενων εβαλα και τον αριθμο πειραζει;
Το ότι δεν συμπληρώνεται τη σύντμηση ειδικότητας είναι σίγουρο. Όπως επίσης σίγουρο είναι το ότι βάζεις ακριβός αυτές τις γραμματικές γνώσεις που απαιτούνται για την ειδικότητά σου. Ρίξε μία ματιά στην αίτηση πάλι στο συγκεκριμένο σημείο (Αντίγραφο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αποδεικτικού γραμματικών γνώσεων που
απαιτούνται ΜΟΝΟ για την ειδικότητα που δήλωσα:). Όπως και να έχει δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα, ειδικά για το εάν συμπληρώσατε την σύντμηση της ειδικότητας. Τώρα όσο αφορά τα πτυχία πιστεύω πως απλά δεν θα σας τα μοριοδοτήσουν και όχι ότι θα σας κόψουν. Αυτό το κάνανε γιατί πηγαίνανε πολλοί με πτυχία μεγάλα (ΑΕΙ κτλ) και πετάγανε όλο τον κόσμο έξω χωρείς να αξίζουν πραγματικά οι ίδιοι. Για παράδειγμα σε μία ειδικότητα που απαιτεί λύκειο, ένας που έχει τελειώσει απλά το λύκειο και έχει πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από έναν απόφοιτο ΑΕΙ πρέπει να μπει ο πρώτος. Ήταν άδικο να παρουσιάζονται φαινόμενα να μπαίνουν άτομα που έχουν μεγάλα πτυχία μόνο και μόνο των μορίων και όχι γιατί το άξιζαν πραγματικά.
Καλησπερα, εκανα και εγω τα χαρτια μου για εποπ ΠΑ και Στρατολογια. Αυτο που θελω να μαθω ειναι πως ειναι γενικα εκει; Καποιοι λενε οτι ειναι καλα (ειδικα για γυναικα) και αλλοι πως οχι... ! Μου λενε να το σκεφτω πολυ καλα πριν παω, αν ειμαι σιγουρη γιαυτο που κανω κτλ. Δουλευω ηδη σε ιδιωτικο τομεα και δεν ειμαι ευχαριστημενη καθολου, ηλπιζα πως εποπ θα ηταν καλυτερα... Μηπως οχι τελικα; Υπαρχει καποιος που να ξερει; Να ειναι ηδη εποπ;
-
- Συνταγματάρχης
προχωραioanna έγραψε:Καλησπερα, εκανα και εγω τα χαρτια μου για εποπ ΠΑ και Στρατολογια. Αυτο που θελω να μαθω ειναι πως ειναι γενικα εκει; Καποιοι λενε οτι ειναι καλα (ειδικα για γυναικα) και αλλοι πως οχι... ! Μου λενε να το σκεφτω πολυ καλα πριν παω, αν ειμαι σιγουρη γιαυτο που κανω κτλ. Δουλευω ηδη σε ιδιωτικο τομεα και δεν ειμαι ευχαριστημενη καθολου, ηλπιζα πως εποπ θα ηταν καλυτερα... Μηπως οχι τελικα; Υπαρχει καποιος που να ξερει; Να ειναι ηδη εποπ;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Σε οτι αφορα την αεροπορια μπορει να σου απαντησει ο βελε... Κοιταξε να δεις, αυτα τα δυο σωματα ειναι πολυ καλυτερα απο στρατο ξηρας κ ναυτικο! Ιδιως στρατολογικο ειναι ο, τι πρεπει να γυναικα! Καλη σου επιτυχια κουκλα

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
η μάνα μου είπε ότι στο στρατολογικό είναι γαμήσι και επιστροφή στην φύση Ειδικα αν Σε στείλουν σε κανένα γες μέσα η σε μεγάλα στρατολογικά γραφείαilly έγραψε:Κοιταξε να δεις, αυτα τα δυο σωματα ειναι πολυ καλυτερα απο στρατο ξηρας κ ναυτικο! Ιδιως στρατολογικο ειναι ο, τι πρεπει να γυναικα! Καλη σου επιτυχια κουκλα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες