Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Pyr σιγά οκ😆 από βιασύνη το είπα. Αλίμονο λες και δεν έχουμε μπερδευτεί όλοι εδώ. Άλλωστε η μόρφωση και η παιδεία μας δεν φαίνεται από μια μαθηματική πράξη ή από την ορθογραφία. Εγώ ξέρω πως αν δεν περάσω (που χλωμό δηλαδή να μπω αλλά οκ η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία) θα κάνω μεταπτυχιακό, που όλο και κάπου θα με βοηθησει
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Thalassa έγραψε:Όριο ηλικίας για προκηρύξεις εποπ ή αύξηση ορίου ηλικίας σε σώματα ασφαλείας.Ένα από τα δύο νήματα αυτά είναι.

Αυτός που κάνει προσφύγει αυτος δικαιώνεται όχι όλοι.

Και για το ύψος το εχουν παει πολλοί και δικαιώθηκαν μόνο αυτοί όχι όλοι

Ούτε η προκήρυξη άλλαξε ούτε κατέβασαν το όριο ηλικιας

Μαρκ αυτό που λέει τώρα εσυ πως το εξηγείς; Αν ήταν έτσι δε θα πρεπε όλοι οι 30+ να τρέξουν σ προσφυγες και να δικαιωθούν; Και για ποιο λόγο δεν αυξάνεται απλά το όριο και να συμβαίνει όλο αυτό το μπάχαλο κάθε φορά

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Μονο ο Παναγιωτοπουλος δεν εφτιαξε λογαριασμο να μας πει κι αυτος τα νεα του εδω.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Οπότε thalassa καλά είπα και εγώ. Οκ ο φίλος μας ο στρατολογος λέει ότι αν πάει 31 δεν θα δικαιωθούν γιατί θα έχει ψηφιστεί. Ωστόσο και τα άλλα που λες δηλαδή ηλικία, ύψος,tattoo κλπ είχαν ψηφιστεί αλλά δικαιώθηκαν. Οπότε όποιος/α θέλει το πάει δικαστικώς εάν έχει χρήματα για δικηγόρο και υπομονή για τα χρόνια που θα περάσουν, και βλέπει τότε αν δικαιωθεί ή όχι.

Οπότε εσύ θα το ψάξεις δικαστικά; Μακάρι να μπεις γιατί φαίνεται ότι έχεις αγάπη για το ναυτικο

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μονο ο Παναγιωτοπουλος δεν εφτιαξε λογαριασμο να μας πει κι αυτος τα νεα του εδω.

ΕικόναΕικόναΑυτός. Μ φαίνεται για φουντο το παει

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Paper το όριο ήταν 28, που πάτησαν όσοι πήγαν δικαστικώς και δικαιώθηκαν δεν ξέρω ακριβώς, ωστόσο δεν έχουν όλοι ούτε τα χρήματα ούτε την υπομονή να τρέχουν στους δικηγόρους. Οσοι/ες ήθελαν ας πηγαιναν. Εγώ προσωπικά είμαι του 94 και αν δεν μπω, από το να χαλάσω κάνα 3χιλιαρο σε δικηγόρους και να περιμένω χρόνια για το αν θα δικαιωθω, θα κάνω μεταπτυχιακό

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Ρε παιδιά τι 30+ 27 χρόνων είμαι.

Και ναι όσο περίεργο και να σας φαίνεται έχει γίνει χαμός από προσφυγες σε προηγούμενες προκηρύξεις.

Και ναι άνθρωποι δικαιώθηκαν αλλά τα όρια δεν άλλαξαν.

Για έναν πόντο γυναίκα έκανε προσφυγή γιατί το ανθρώπινο σώμα μέχρι το βράδυ μαζεύει κάποιους πάντοτε και αυτή την μέτρησαν μεσημέρι.

Και ναι δικαιώθηκε

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Παιδια εχετε ΚΟΥΡΑΣΕΙ με το οριο ηλικιας ειναι ενας νομος και δεχτητε τον χωρις γκρινια... Αν ειναι μεχρι 28 χρονων θα γκρινιαζουν οι 29αριδες αν το οριο παει 31 θα γκρινιαζουν οι 32αριδες ημαρτον πια... Εμενα με μετρησαν 1,69 στο υψος και με εκοψαν γιατι το οριο ηταν 1,70 για ΣΜΥ και ας ειχα ολα τα μορια που χρειαζονταν τι να κανουμε τωρα αυτο ειναι το δεχτηκα καντε το ιδιο και εσεις
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Thalassa έγραψε:Ρε παιδιά τι 30+ 27 χρόνων είμαι.

Και ναι όσο περίεργο και να σας φαίνεται έχει γίνει χαμός από προσφυγες σε προηγούμενες προκηρύξεις.

Για έναν πόντο γυναίκα έκανε προσφυγή γιατί το ανθρώπινο σώμα μέχρι το βράδυ μαζεύει κάποιους πάντοτε και αυτή την μέτρησαν μεσημέρι.

Και ναι δικαιώθηκε

Δε λέμε ότι εσυ εισαι 30+ αλλά συμφωνα με την δικιά σ λογική εφόσον θα εισαι 28 όταν κάνεις την προσφυγή σ θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και οι 29 και 30 κ 31

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Έχουμε κανένα νεο για την προκήρυξη;
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

papercut έγραψε:
Thalassa έγραψε:Ρε παιδιά τι 30+ 27 χρόνων είμαι.

Και ναι δικαιώθηκε

Δε λέμε ότι εσυ εισαι 30+ αλλά συμφωνα με την δικιά σ λογική εφόσον θα εισαι 28 όταν κάνεις την προσφυγή σ θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και οι 29 και 30 κ 31

Η προκήρυξη λέει " να μην έχει υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας"

Εγώ δεν θα είμαι καν 28 όχι να το εδώ υπερβεί.

Και ναι για τον έναν πόντο θα μπορούσες να κάνεις προσφυγή και να δικαιωθείς και να μπεις εν τέλη αλλά δεν το έκανες.

Οπότε απ' ότι φαίνεται δεν το ήθελες αρκετά.

Δεν νομίζω όμως ότι αφορά κάποιον το όριο ηλικίας μου και έχουκε 2 σελίδες που το συζητάμε.

Υπάρχει τοπικ με όριο ηλικίας.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ποια προκηρυξη λεει ρε φιλε θαλασσα; Εχει βγει καμια προκηρυξη μας δουλευεις; Βασιζεσαι σε μια 12 χρονια πριν κατσε να βγει και παρε τηλεφωνο σε ολα τα καναλια και κανε παραπονα
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Αν η κοπέλα θέλει να το πάει δικαστικώς, θα το πάει και δεν θα την νοιάζει τι λέτε εδώ.

Από κει και έπειτα όλοι εδώ μιλάμε βάση την προκήρυξη την τελευταία, οπότε που το κακό; ! Όλοι/ες λέμε την άποψη μας

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εχω αγανακτησει να διαβαζω ολη την ωρα για τα ορια ηλικιας και τι ειναι δικαιο και τι αδικο και θα παμε στα δικαστηρια και θα αθωωθουμε χωρις καν να εχει βγει κατι επισημο! Αυτο δεν ειναι λεω τη γνωμη μου ειναι ζω σε εναν φαντασιοπληκτο κοσμο
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν είπε κανείς ότι σίγουρα θα δικαιωθούν. Λένε όμως ότι έχουν ελπίδες. Αν δεν το πανε δικαστικώς δεν ξέρουν τι μπορεί να γινει. Δεν το λέω για να υπερασπιστώ κάτι τέτοιο, απλά δεν κατάλαβα να λένε ότι 100% θα δικαιωθούν. Απλά λενε: Εφόσον και άλλοι δικαιώθηκαν για ηλικία, ύψος,tattoo κλπ θεωρητικά και εκείνοι ίσως μπορουσαν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης