Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Scott1926 έγραψε:Εγώ θα πω κάτι για να τελειώνει το θέμα μια και καλή... Ας περιμένουμε όλοι την τελική προκήρυξη και μετά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του... Εγώ δεν έχω να χάσω κάτι από μια προκήρυξη είτε είμαι μέσα είτε δεν είμαι αυτό έλειπε να φτάσω 27 χρονών και να περιμένω μια προκήρυξη. Απλά το λέω γιατί αποτρέπεται κάποια παιδιά με τα λεγόμενά σας που δεν έχουν και βάση... Και είναι κρίμα δηλαδή γιατί κάποιοι νομιζεται ότι μια προκήρυξη ισούται με μια θέση στο δημόσιο άρα τελείωσαν τα προβλήματα...
Οταν λες στον αλλον να κανει τα χαρτιά του όπως και να χει, ακόμα και με 50 μόρια, δεν αποτρέπεις κανέναν. Εξ άλλου η ηλικία θα βγει κάποια στιγμή, οπότε πως θα αποτρεψω κάποιον να δηλωσει; Δεν στεκουν τα λεγόμενα σου.

Εσυ γιατί θελεις να μπεις στο στρατευμα μιας και εχεις λύσει το βιοποριστικό;

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Στρατολογος έγραψε:Μπορείτε να μπείτε στο φεκ α166 2001 ειναι ολα τα κριτήρια για τν επιλογή για εποπ και όλες η τροποποίησης... Επίσης αν δείτε το φύλλο της εφημερίδας που βγήκε τώρα για τους νέος εποπ τν έχει πανω αυτο τν νόμο

Ουσιαστικά αναφέρεις την προηγούμενη προκήρυξη φίλε, όπως λέει κ ο ΔΥΚ αν δεν αλλάξει κάτι παραμένει το ίδιο αυτό ειναι γνωστό, όμως κάτι μου λέει εμένα οτι κάτι θα αλλάξει, αν όχι για τους πολίτες σίγουρα για τους ΟΒΑ...

Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

ΔΥΚ οκ έγινε φίλε μου άρα δύο γενιές πάνε στα σκουπίδια σαν μην υπάρχουν... Και ξανά λέω ότι δεν δίνω βάση σε εκείνη την προκήρυξη μην μου την αναφέρεται συνέχεια μιλάω καλά Ελληνικά δόξα τον Θεό... Άλλοι την αναφέρουν συνέχεια και πριζουν
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Στρατολογος »

Σας εξήγησα ότι δεν λέει κάπου για 27 λέει για 28 αλλά για το στρατολογικό νόμο ένα στο 93 από 1/1 του 21 συμπληρώνει το 28ο έτος της ηλικίας του και δεν μπορεί να εισέλθει στην προκήρυξη επαγγελματιών οπλιτών
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Scott1926 έγραψε:ΔΥΚ οκ έγινε φίλε μου άρα δύο γενιές πάνε στα σκουπίδια σαν μην υπάρχουν... Και ξανά λέω ότι δεν δίνω βάση σε εκείνη την προκήρυξη μην μου την αναφέρεται συνέχεια μιλάω καλά Ελληνικά δόξα τον Θεό... Άλλοι την αναφέρουν συνέχεια και πριζουν
Αναφέρετε*

Δόξα τω θεώ*

Πρηζουν*

Εκτος απο το να τα μιλας, να τα γράφεις κι ολας μιας και σου αρέσουν.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το φεκ που λες στρατολογε, έχει το όριο που είχε η πρώτη σειρά το 2001. Να μην έχουν υπερβεί το 26ο.

Η ηλικία αλλάζει και κατευθείαν στο φεκ της προκήρυξης αν θέλουν.

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

George_Trls έγραψε:
Scott1926 έγραψε:Εγώ θα πω κάτι για να τελειώνει το θέμα μια και καλή... Ας περιμένουμε όλοι την τελική προκήρυξη και μετά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του... Εγώ δεν έχω να χάσω κάτι από μια προκήρυξη είτε είμαι μέσα είτε δεν είμαι αυτό έλειπε να φτάσω 27 χρονών και να περιμένω μια προκήρυξη. Απλά το λέω γιατί αποτρέπεται κάποια παιδιά με τα λεγόμενά σας που δεν έχουν και βάση... Και είναι κρίμα δηλαδή γιατί κάποιοι νομιζεται ότι μια προκήρυξη ισούται με μια θέση στο δημόσιο άρα τελείωσαν τα προβλήματα...
Οταν λες στον αλλον να κανει τα χαρτιά του όπως και να χει, ακόμα και με 50 μόρια, δεν αποτρέπεις κανέναν. Εξ άλλου η ηλικία θα βγει κάποια στιγμή, οπότε πως θα αποτρεψω κάποιον να δηλωσει; Δεν στεκουν τα λεγόμενα σου.

Χαχα άλλο κ αυτό είδα και αλλά παρόμοια σχόλια " Εγώ το λυσα το βιοποριστικο μ αλλά θα δώσω 200.000? σε δικηγόρους για το όριο ηλικίας και θα μπω να είμαι στ στρατο και να βάφω τα νυχια μ " Μάλλον απλά δε λυσαν το βιοποριστικο.

Άβαταρ μέλους
Scott1926

Γιατί φίλε μου πριν λύσω το βιοποριστικό μου ήταν αυτό που μου άρεσε αυτό που γουσταρα και ζούσα για αυτό και ακόμα είναι δηλαδή... Το ότι κάποιος έλυσε το βιοποριστικό του δεν σημαίνει ότι είναι και η δουλειά που του αρέσει και άνθρωπος που δεν του αρέσει η δουλειά του είναι δυστυχισμένος οπότε αν είχα την ευκαιρία να μπω θα έκανα την δουλειά που μου αρέσει
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Στρατολογος έγραψε:Σας εξήγησα ότι δεν λέει κάπου για 27 λέει για 28 αλλά για το στρατολογικό νόμο ένα στο 93 από 1/1 του 21 συμπληρώνει το 28ο έτος της ηλικίας του και δεν μπορεί να εισέλθει στην προκήρυξη επαγγελματιών οπλιτών

Ναί βρε φίλε καλά τα λές, για πριν 11 χρόνια... Γνωρίζεις οτι δεν θα γίνουν τροποποιήσεις ως προς το όριο ηλικίας στην τελική ΝΕΑ προκήρυξη; Ούτε για τους ΠΟΛΙΤΕΣ ούτε για τους ΟΒΑ;

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Στρατολόγε δε με πείθεις για στρατολόγος ΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Scott1926 έγραψε:

Άλλοι την αναφέρουν συνέχεια και πριζουν

Παρατηρώ ότι πρήζεσαι πολύ εύκολα.

Μήπως είναι καλύτερα για σένα να απέχεις από το φόρουμ μέχρι να βγεί η προκήρυξη και να ξεκαθαρίσει το τοπίο;

Εγώ για σένα το λέω ώστε να μην χαλάς και εσύ την ψυχολογία σου και οι υπόλοιποι τις καρδιές τους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Δεκ 15, 2020 12:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Καλα αστο. Εδω οι μισοι εχουν λυσει το βιοποριστικο τους και θελουν διακαως να μπουν ΕΠΟΠ. Δεν μου πεφτει λογος βεβαια αλλα ακουγεται αστειο. Τελος παντων. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Scott1926 έγραψε:Γιατί φίλε μου πριν λύσω το βιοποριστικό μου ήταν αυτό που μου άρεσε αυτό που γουσταρα και ζούσα για αυτό και ακόμα είναι δηλαδή... Το ότι κάποιος έλυσε το βιοποριστικό του δεν σημαίνει ότι είναι και η δουλειά που του αρέσει και άνθρωπος που δεν του αρέσει η δουλειά του είναι δυστυχισμένος οπότε αν είχα την ευκαιρία να μπω θα έκανα την δουλειά που μου αρέσει
Δεκτό και το σεβομαι. Εξ αλλου δεν ρωτησα για να στην πω, απο περιέργεια γιατί ελάχιστοι που το έχουν λυσει θέλουν να ''κλειστουν'' σε στρατόπεδο.

Άβαταρ μέλους
Scott1926

Το έλυσα το βιοποριστικό μου επίσης δεν σημαίνει ότι είμαι διευθυντής σε πολυεθνική η σε καμμία τράπεζα να παίρνω χιλιάδες λεφτά... Απλά παίρνω καλά χρήματα για να ζω χωρίς να χρωστάω σε κανεναν
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Pyr Είπες ότι είσαι του 88 έτσι, δλδ είσαι 32 χρόνων, έχεις ένα υφακι προς τους περισσότερους εδώ μέσα, που δεν βοηθάει το φόρουμ, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να υπάρχει ένα είδος συνεργασίας, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας 32χρονος που και το όριο ηλικίας να αυξηθεί δεν θα μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό (μέχρι 31+) ! Σόρρυ που στο λέω, αλλά από την στιγμή που βρίσκεσαι στην χειρότερη περίπτωση από όλους, να κάτσεις να περιμένεις τι θα γίνει μόλις βγεί η προκυρηξη, και σταματά να δημιουργείς εντάσεις εδώ μέσα! Το θέμα με το mark26 που είπε τον ηλεκτρολόγο => Ηλεκτρολ, και το πήρες ως ειρωνικά αυτό, τότε μάλλον γεννήθηκες το 2002 και όχι το 1988 καλή συνέχεια!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες