Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Τα ακούς Χρηστάκη; Ότι είπα... Αρχές του 2021
Ποπω χαμός θα γίνει αν βγει το21οδιαγωνισμός και αφήνει έξω τους οβα που θα είναι ήδη 31 επειδή είναι αρκετοί.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Εγώ ότι ήταν να πω το είπα... Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους και με το καλό να μπούμε στο στράτευμα!
GiannisAvramidis έγραψε:Τα ακούς Χρηστάκη;Ότι είπα... Αρχές του 2021
Επίσης είπες ότι θα περάσει τροπολογία και οι ΟΒΑ δεν θα. Μπορουν να συμμετάσχουν!
Μέχρι να βγει πάντως η προκήρυξη δεν είναι τίποτα σίγουρο απλά οι φήμες ίσως που αναφέρονται σε αρκετά σαιτ ίσως είναι κοντά στην πραγματικα ζητούμενα της προκήρυξης
Καλά ας πάει 31 μόνο για οβα και δείτε μετά προσφυγές που θα γίνουν. Εγώ δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι αλλά οκ.
Φιλε αβραμιδη ειχες πει οτι θα παρουν μορια και οι σπουδαστες αει/τει αν δεν κανω λαθος. Ισχυει τελικα;
Δεν νομίζω να είναι μόνο για τους οβα. Η διαφορά της ηλικίας από οσω ξέρω διαφοροποιητε μόνο σε κάποιες περιπτώσεις όπως οι ειδικές δυνάμεις και όχι μεταξύ πολιτών και οβα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Να πω κάτι άλλο ρεε παιδιά στο ΠΝ, ΠΑ δεν αναρτήθηκαν ποτέ τα μόρια πρώτου και τελευταίου επιτυχών, πιστεύετε ότι δεν έπεσε βάρη Βίσμα; Μήπως κάνουν και φέτος τα ίδια και στο στρατό ξηράς, και παιχτεί πολύ Βίσμα, γτ αν δεν αναρτηθούν τα μόρια πρώτου και τελευταίου κάνεις δεν θα ξέρει τίποτα. Δεν ξέρω ποια η άποψη σας ειδικά τώρα που είναι και λίγες οι θέσεις
-
- Αρχιλοχίας
NIkooolas έγραψε:Φιλε αβραμιδη ειχες πει οτι θα παρουν μορια και οι σπουδαστες αει/τει αν δεν κανω λαθος. Ισχυει τελικα;
Θα πάρουν το είχε πει και DYK αυτό με απόλυτη σιγουριά!
Φιλε ο δυκ μου ειπε οτι δεν θα παρουν...
Panos 1995 έγραψε:Να πω κάτι άλλο ρεε παιδιά στο ΠΝ, ΠΑ δεν αναρτήθηκαν ποτέ τα μόρια πρώτου και τελευταίου επιτυχών, πιστεύετε ότι δεν έπεσε βάρη Βίσμα; Μήπως κάνουν και φέτος τα ίδια και στο στρατό ξηράς, και παιχτεί πολύ Βίσμα, γτ αν δεν αναρτηθούν τα μόρια πρώτου και τελευταίου κάνεις δεν θα ξέρει τίποτα. Δεν ξέρω ποια η άποψη σας ειδικά τώρα που είναι και λίγες οι θέσεις
Αναρτήθηκαν του πολεμικού ναυτικού.
Ονομαστικος κατάλογος και τα μόρια.
Αβραμιδη αν ειχα ορεξη να ασχοληθω θα εκανα αντιγραφη 5-6 διαφορετικες προφητειες σου. Αλλα εχω πιει 3-4 μπυριτσες και εχω χαλαρωσει τωρα και δεν λεει. Αυριο ομως θα ανεβουν γιατι καταντας κουραστικος.
-
- Αρχιλοχίας
NIkooolas έγραψε:Φιλε ο δυκ μου ειπε οτι δεν θα παρουν...
Πήγαινε αρκετά πίσω και θα δεις, θυμάμαι με σιγουριά το μήνυμα του, είπε ότι θα πάρουν... Μάλλον κάνεις λάθος
-
- Αρχιλοχίας
Thalassa έγραψε:Αναρτήθηκαν του πολεμικού ναυτικού.Ονομαστικος κατάλογος και τα μόρια.
Δεν νομίζω ρε φίλε, τα έχεις αυτά; Νομίζω μόνο ΣΞ αναρτήθηκαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 14, 2020 5:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης