Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Για το ύψος έχουν κάνει προσφυγές και έχουν δικαιωθεί εδώ και χρόνια. Δεν είναι στελέχη, στην διεύθυνση οπλιτών ανήκουν και διέπονται από τους κανονισμούς των οπλιτών θητείας.

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Panos 1995 έγραψε:Αυτό ρε μάγκες που λέτε για προσφυγές για το όριο ηλικίας αν ανέβει μόνο για τους ΟΒΑ τι εννοείτε; Γιατί θα τρελαθώ... Θα πάτε στο δικαστήριο, θα σας πετάξουν οι ΟΒΑ ήταν ήδη στελέχη τών ενόπλων δυνάμεων, οπότε κάντε τουμπεκί, σπίτι σας ! Άντε τζάμπα και τα λεφτά στους δικηγόρους. Να είστε σίγουροι παιδιά ότι ένα από τα δύο θα γίνει:1. Θα παραμείνει το ίδιο το όριο ηλικίας 28

2. Θα αλλάξει μόνο για ΟΒΑ (γτ θα πατήσουν ότι είναι ήδη στελεχοι των ενόπλων δυνάμεων, ούτε πρόσφυγες ούτε τίποτα δε θα χαμπαριασουν, έχουν μεγάλο πάτημα)

Γτ με την λογική σας πρέπει να κάνετε προσφυγή για όλα τα κριτήρια όχι μόνο για την ηλικία; Γτ κανένας δε κάνει παράπονα για το ύψος πχ;

Εμένα η άποψη μου είναι κάι την έχω ξανά πει ότι θα παραμείνει 28 για όλους, γτ από την στιγμή που μέχρι και σήμερα λέει ο υπουργός θα γίνει " ηλικιακή ανανέωση προσωπικού" εννοεί ότι δεν θα ανέβει το όριο διαφορετικά φάσκει και αντιφάσκει. Μην μου λέτε ότι και ο 35 νέος είναι, ναι οκ, θα έλεγε "ανανέωση προσωπικού" τότε ο υπουργός!

Με εκτίμηση κρατάτε μικρό καλάθι!

αμα μαζευτουν 4-5 προσφυγες και τους πανε Στο ΣτΕ τι καλα αλλαζουν και ορια και τα παντα ΕικόναΕικόναΕικόνα
οπωα κανανε οι ειδικοι φρουροι Με τα τατοο και πηρανε και τη νθεση και 90.000 ευρω τσεπουλα. Τι καλα αλλαζουν ολα.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Αβραμιδη εισαι το καλυτερο τρολλ. Τελος. Εχω αρχισει να σε συμπαθω κι'ολας.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

GiannisAvramidis έγραψε:Τζάμπα σάλιο χαλάς Θα δουν το ΦΕΚ στην μάπα τους και θα κάνουν τουμπεκί!

εσυ αγορι μου που το ειδες το φεκ και ξερεις κιολας; Μεσα στ υπουργειο εισαι; Στο yt λες ο πατερας σ Ειναι στο ΓΕΣ Εδω λες ειναι στ ΓΕΑ Στ yt λες δν εισαι ο αβραμιδης στ Φορουμ επειδη στον αβραμιδη του φορουμ τον λενε γιαννη Και στ yt εχεις ονομα στελιος. Και μεσα στο ΓΕΣ Δν παιρνουν καμια αποφαση για το τι θα συμβει αυτα ειναι του Υπουργειου. Που ειδες εσυ το ΦΕΚ κ ξερεις;
GiannisAvramidis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από GiannisAvramidis »

Δεν θα ασχοληθώ με γιοτομπαλα Ότι ήταν να πω το είπα

Καλή σας απόλαυση στην δημοσιότητα του ΦΕΚ... Διαβάστε το καλά!

Χαιρετώ

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ξερει ρε... Μην εισαι περιεργος.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

XristosMP έγραψε:Αβραμιδη εισαι το καλυτερο τρολλ. Τελος. Εχω αρχισει να σε συμπαθω κι'ολας.
Χρησταρα είσαι μέσα στο μυαλό μου, φίλε μου. Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ. Αβραμιδης οε, οε, οε

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Μα άνετα δικαιώνοντας στο Στε αν γίνει αλλαγή ηλικίας μόνο για οβα. Όπως και άλλοι δικαιώθηκαν για το ύψος. Μην μπλέκεται τα μπουτια σας όπως εδώ κάποιος είπες τις προάλλες πως είναι αντισυνταγματικη η μοριοδοτηση στα αγγλικά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Άλλο διάκριση σε ύψος και ικια που είναι κάτι που δεν αλλάζει, και άλλο τι θέμα μόρφωσης. Δεν τους είπε κανείς να μην σπουδάσουν ή να μην μάθουν ξένες γλώσσες.

Ο Παναγιωτοπουλος το έλεγε έως πρόσφατα για το όριο των 28 και πως οι οβα ξέρουν ότι δεν είναι μόνιμοι. Τώρα να τα αλλάξει αυτά που έλεγε δεν νομίζω, διότι θα τρέχουν όλοι στους δικηγόρους. Και μετά θα πάρουν θάρρος και σε άλλες προκηρυξεις όπως ειδικών φρουρών κλπ. Δεν νομίζω να θέλουν να γίνει τέτοιος χαμός με το όριο ηλικίας. Αλλά οκ γνώμη μου αυτη

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αααασεεε ο τυπος ειναι ερωτας λεμε. Πλεον περιμενω σχολια του πως και πως Navy. Ειναι απολαυση ο τυπος λεμε.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

*Διάκριση σε ύψος και ηλικια (σορρυ αν υπάρχουν λάθη αλλά λόγω βιασύνης, είμαι από κινητό)

Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

Βγάλτε τον από τον φόρουμ... Σας παρακαλώ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Η δική μου άποψη συγκλίνει με του αβραμιδη, δυστυχώς διότι προσωπικά θα ήθελα και μεγαλύτεροι να έχουν δυνατότητα να διεκδίκησουν εφόσον το αξίζουν... Όμως ολα τα άρθρα οι πάντες λένε οβα 31 πολίτες... Τίποτα... Άρα μάλλον 28 θα είναι οι οβα πάντα είναι ένα βηματάκι έστω μικρό πιο μπροστά
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πρωτα δεν μπορουσαν οι ΟΒΑ να δηλωσουν μετα μπορουσαν μετα το αλλαξανε και μετα ειπαν 31 αλλα δεν συμφωνησε το υπουργειο μετα ομως ειπαν 28, αντιδρασανε ομως οι πολιτες - 28 για ολους μετα το αλλαξανε ομως για 31 μονο στους ΟΒΑ

Αυτο ακριβως τιποτα αλλο
Προεδρος Εδεσσαικου εεεεε... Αβραμιδης
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Μα άνετα δικαιώνοντας στο Στε αν γίνει αλλαγή ηλικίας μόνο για οβα. Όπως και άλλοι δικαιώθηκαν για το ύψος. Μην μπλέκεται τα μπουτια σας όπως εδώ κάποιος είπες τις προάλλες πως είναι αντισυνταγματικη η μοριοδοτηση στα αγγλικά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Άλλο διάκριση σε ύψος και ικια που είναι κάτι που δεν αλλάζει, και άλλο τι θέμα μόρφωσης. Δεν τους είπε κανείς να μην σπουδάσουν ή να μην μάθουν ξένες γλώσσες.

Ο Παναγιωτοπουλος το έλεγε έως πρόσφατα για το όριο των 28 και πως οι οβα ξέρουν ότι δεν είναι μόνιμοι. Τώρα να τα αλλάξει αυτά που έλεγε δεν νομίζω, διότι θα τρέχουν όλοι στους δικηγόρους. Και μετά θα πάρουν θάρρος και σε άλλες προκηρυξεις όπως ειδικών φρουρών κλπ. Δεν νομίζω να θέλουν να γίνει τέτοιος χαμός με το όριο ηλικίας. Αλλά οκ γνώμη μου αυτη

για τους ΕΦ Εχουν ακομα περισσοτερο δικιο οι πολιτες γιατι οι πρωτες προκηρυξεις ηταν 32 χρονων το οριο. Οπως και οι ΣΦ Εκεινοι εχουν ακομα περισοστερο δικιο να κλαιγονται και να κανουν φασαρια γιατι απο 32 το πηγαν 29 και απο 29 στα 28! Τωρα για εποπ δν ξερω ποσο ηταν οι πρωτες προκ. Με τι ηλικακο οριο
Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

6 μήνες στρατιωτική θητεία στον Στρατό Ξηράς πόσα μόρια παίρνω; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει

Ευχαριστώ :)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες