Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Ναι οκ αλλο να παρουν 100 μορια και αλλο να μπουν μονο οι οβα γιατι επιβαλεται εχει διαφορα φιλε μου...
- Scott1926
Το αν ειναι κομαντα θα το αποδειξουν οσοι οβα περασουν στις αθλητικες δοκιμασίες... Μεχρι τοτε περιμεντε την επισημη προκήρυξη και μην προτρεχετε γιατι θα βρεθειτε προ εκπλήξεως
- ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Προφανως και εχουν δικαιωμα να δηλωσουν ολοι και οσοι εχουν την μεγαλυτερη μοριοδοτηση να μπουναι.
Η ΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΑ
Τα πραγματα ειναι απλα και τα κανουμε συνθετα. Το γεεθα θελει στις μαχιμες ειδικοτητες αυτους που ειναι υποτιθεται εκπαιδευμενοι 1-2-3 -6 χρονια και στις ειδικοτητες με πτυχιο οσους αξιζουν. Το αν ειναι δικαιο για εμας τους πολιτες λιγο τους νοιαζει καλως η κακως. Απλο ειναι. Συνεχιστε να τσακωνεστε
- Scott1926
Δικαιο και άδικο φίλε δεν υπαρχει γιατι οπως ειπες δεν τους νοιαζει... Τωρα οι οβα προσπαθουν να το κανουν συνθετο για κατι που δεν υπαρχει ακομα... Ας συνεχισουν να τσακωνονται οσο θελουν
Εδω λενε οτι υπαρχουν 3000 οβα περιπου και οι εποπ που θα μπουν θα ειναι 1600. Εγω αδυνατω να πιστεψω οτι θα μπουν πανω απο 50 πολιτες (κι αυτοι πρεπει να χουν βαρβατο απολυτηριο πολυτεκνια και παραμεθωριο για να εχουν ελπιδες ετσι)
- Scott1926
Το πολυ πολυ θα παρουν 100 μορια τζαμπα σπας το κεφαλι σου οσοι και αν ειναι... Οπως ξαναειπα περιμενουμε την επίσημη προκήρυξη και βλεπουμε μεχρι τοτε ας τους να μαλωνουν
Οι οβα δε θα μπουν αυτόματα απλά παίρνουν κάποια μόρια. Σιγά το πράγμα δεν ειναι πολλά, ένας με ΤΕΙ τους πέρασε... Επίσης δεν μπορούν να μπουν όλοι οι οβα διότι ακόμα και έτσι να ήταν οι θέσεις εποπ είναι λιγότερες από τους οβα. Τέλος αυτό που θα μετρήσει δεν είναι ούτε αν είσαι οβα, ούτε μόρια τίποτα... ΔΥΣΤΥΧΏΣ τα βισματα θα περάσουν ΠΡΩΤΑ. Επίσης όσοι πολίτες είναι πάνω από 28 και δεν τους αφήσουν μπορούν να το κυνηγήσουν δικαστικά!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
PeterPunk έγραψε:Λοιπόν για να μην τσακωνόμαστε συνέχεια προτείνω συνάντηση ΟΒΑ- πολιτών για διαγωνισμό στις κάμψεις, ταυτόχρονα θα γυμναστουμε κιόλας
Μέσα παμε εγώ πολίτης!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ έγραψε:Οσες καμψεις θελεται.
Θα παίξεις κάμψεις με diamond και μετά στα καπάκια μονόζυγο και μετά στα καπάκια δυζιγο και αυτό θα το κάνουμε 7 φορές 😉
Air1998 έγραψε:Οι οβα δε θα μπουν αυτόματα απλά παίρνουν κάποια μόρια. Σιγά το πράγμα δεν ειναι πολλά, ένας με ΤΕΙ τους πέρασε... Επίσης δεν μπορούν να μπουν όλοι οι οβα διότι ακόμα και έτσι να ήταν οι θέσεις εποπ είναι λιγότερες από τους οβα. Τέλος αυτό που θα μετρήσει δεν είναι ούτε αν είσαι οβα, ούτε μόρια τίποτα... ΔΥΣΤΥΧΏΣ τα βισματα θα περάσουν ΠΡΩΤΑ. Επίσης όσοι πολίτες είναι πάνω από 28 και δεν τους αφήσουν μπορούν να το κυνηγήσουν δικαστικά!
Μην επηρεάζεις την ψυχολογία κάποιον ανθρώπων που ενδιαφέρονται πραγματικά για την προκήρυξη με πράγματα τα οποία τα βγάζεις απο το μυαλό σου σε παρακαλώ.
Δεν ήταν σκοπός μου να επηρεάσω, απλά λέω πως έχουν τα πράγματα... Επίσης συμφαιρει το κράτος να πάρει περισσότερους πολίτες διότι αν έπαιρνε ΜΌΝΟ οβα απλά γίνεται αναβάθμιση θέσης κι όχι ΠΡΟΣΘΉΚΗ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΎ! Όπως θέλει προπάντων η κυβέρνηση... Έχω φίλους οβα που συμφωνούν μαζί μου... Ο καθένας βέβαια κοιτάει το καλύτερο!
Και εγώ αν ήμουν οβα Θ ήθελα να γίνω εποπ όμως τι πήρες τους οβα το 2020 για να τους κάνει εποπ 2 μήνες Μετά; Στέκει; Μάλλον όχι... Επιπλέον νούμερα θέλουν όχι αναβαθμίσεις θέσεων... Αλλιως θα έβγαζε μόνο οβα η μόνο εποπ. Μακάρι να γίνουν μόνιμοι μετά τα 6 χρόνια...
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Αν μετρήσουν και οι τωρινοί οβα, θα είναι όλοι βυσματα. Θα τους ειπαν μπείτε οβα γιατί θα βγαλουμε ΕΠΟΠ και θα σας μετρήσουν τα μόρια. Ο μόνος λογος για να μετρήσουν και οι τωρινοί ειναι αυτός και κανένας αλλοςAir1998 έγραψε:Και εγώ αν ήμουν οβα Θ ήθελα να γίνω εποπ όμως τι πήρες τους οβα το 2020 για να τους κάνει εποπ 2 μήνες Μετά; Στέκει; Μάλλον όχι... Επιπλέον νούμερα θέλουν όχι αναβαθμίσεις θέσεων... Αλλιως θα έβγαζε μόνο οβα η μόνο εποπ. Μακάρι να γίνουν μόνιμοι μετά τα 6 χρόνια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης