Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Κυριακη κοντη γιορτη φιλε μου... Σε περιπτωση που βρεθεις σε μειωνεκτικη θεση στην προκυρηξη ξεκινα τις επιστολες ;) ξερεις εσυ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Ας εφαρμοσουν αυτο που γινεται στο λιμενικο με ποσοστα. Ετσι ωστε να υπαρχουν ειδκες κατηγοριες για παραδειγμα γενικη σειρα πολιτες 70% και οβα 30%.
Ναι εννοείται ότι ξέρω μην ανησυχείς Απλά οι επιστολές ενημερωτικά στο λέω έγιναν και γίνονται για να υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση και να πιαστεί ο χρόνος υπηρεσίας μας
Για να μην έρθεις εσύ ο έξυπνος που καθόσουν στο σπίτι όλα αυτά τα χρόνια και κοίταγες τηλεόραση ως εμείς ήμασταν επιφυλακή και ότι άλλο προσφέραμε για να φας μία θέση κάποιου συναδέλφου οβα που αξίζει να μπει μετα απο 7 χρόνια στο σωμα
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
Καλησπέρα φίλε μου, απολυτήριο 17, πτυχιο ειδικότητας 210 μόρια, πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ 300 ΔΕΑ (ΤΘ) 250+75 μόρια που ακριβώς τον τρώει;Νικολας32 έγραψε:Αυτό δεν το ξέρεις αν ήταν σπίτι του μετά τα 6 χρόνια και τι Θα άλλαζε Και τι θα ψήφιζαν Το θέμα είναι ότι είναι λογικό μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενα στο αντικείμενο και στην ειδικότητά του να πάρει πριμ μόρια και να φάει έναν Πολίτη από το ξεκάρφωτο που ήρθε ξαφνικά να γίνει ΕΠΟΠ και εγώ ήρεμα το λέω ότι πολίτες θα είναι πολύ ελάχιστη τουλάχιστον στην πρώτη προκήρυξη και το ξανασυζητάμε γιατί αν ισχύουν τα μόρια που θα παίρνει οβα χρόνιες και με πτυχίο ΑΕΙ δεν το τρώει
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
7 χρόνια υπηρεσίας έχουν τα 25 άτομα της ΜΑΛ του 2014, και κάποιοι ΟΥΚ. Οι υπόλοιποι λουκουμάδες που μπήκατε χωρίς αθλήματα τι σχέση έχετε με αυτούς;
Το 70% δεν βγάζετε τα αθλήματα.
Το 70% δεν βγάζετε τα αθλήματα.
Καταρχήν δεν ξέρεις αν είναι 300 μόρια για δεα και επίσης ξεχνάς κάτι σημαντικό δεν θα σου το πω εδώ τώρα
Νικολας32 έγραψε:Για να μην έρθεις εσύ ο έξυπνος που καθόσουν στο σπίτι όλα αυτά τα χρόνια και κοίταγες τηλεόραση ως εμείς ήμασταν επιφυλακή και ότι άλλο προσφέραμε για να φας μία θέση κάποιου συναδέλφου οβα που αξίζει να μπει μετα απο 7 χρόνια στο σωμα
εχω πολλα να πω αλλα δεν θα πεσω στο επιπεδο σου :) θα περιμενω την προκυρηξη :)
Αυτό δεν το ξέρεις με τα αθλήματα δύο μήνες πριν μπορεί να κάνει μία προπόνηση και να τα περάσει το χιλιάρι και ένα μωρό το περνάει Πίστεψέ με Όταν θα φτάσεις σε αυτή τη φάση και θα κρίνει τη ζωή του εκεί αλλάζει το αν είναι λουκουμάς ή όχι
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Θελω να δω τους οβα να τρεχουν 1000μ να κανουν μονοζυγο και καμψεις εκει θα γελασω
Μάλλον δεν έχεις να πεις τίποτα γιατί αυτή είναι η αλήθεια
Γιατί ρε σειρούλα Τι διαφορετικό έχεις εσύ από ένα οβα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
120 κιλά άτομα, και νομίζουν θα βγάλουν 1000αρι και έλξεις.
Μήπως εσύ είσαι ο κομάντο ο πολίτης που έψαχνε ο στρατός που περνάς το χιλιάρι άνετα εννοώ ο οβα κόβεται
Εντάξει φίλε μου αυτοί Αν είναι 120 κιλά ας πρόσεχαν ή να ξεκινήσουν από τώρα πέντε μήνες Να τρέχουν ίσως το περάσουν Δεν μιλάω για όλους σίγουρα θα υπάρξουν και από αυτούς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες