@efedros2015 βρε μαλακα λογικό δεν είναι ο ένας κανει απλη θητεία απο επιλογή και πληρώστε και ο άλλος έχει μπει με. Προσληψη και το κάνει για δουλειά... Ο οβα πάει παντου εσυ εισαι σπίτι σου... Και εννοείται οτι η προκήρυξη αναφέρετε πρώτα στους οβα με μεγάλη μοροιοδοτηση... Τ θα τν κάνει αυτν μετα τα 6 χρονια ετσι απλα τν πετάει στο δρόμο;
Η διαφορά με το. Όριο ηλικίας ειναι οτι ο 28 Άρ πολίτης ειναι άσχετος μετα απο τοσα χρόνια που έκανε τ θητεία του εν ενας οβα ειναι μεσα 4 χρόνια συνεχόμενα και ξέρει πολυ καλα τ δουλειά του
Αυτό δεν το ξέρεις αν ήταν σπίτι του μετά τα 6 χρόνια και τι Θα άλλαζε Και τι θα ψήφιζαν Το θέμα είναι ότι είναι λογικό μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενα στο αντικείμενο και στην ειδικότητά του να πάρει πριμ μόρια και να φάει έναν Πολίτη από το ξεκάρφωτο που ήρθε ξαφνικά να γίνει ΕΠΟΠ και εγώ ήρεμα το λέω ότι πολίτες θα είναι πολύ ελάχιστη τουλάχιστον στην πρώτη προκήρυξη και το ξανασυζητάμε γιατί αν ισχύουν τα μόρια που θα παίρνει οβα χρόνιες και με πτυχίο ΑΕΙ δεν το τρώει
Ναι ρε πασοκε τον πετάει στον δρόμο.Χωρίς κριτήρια μπήκαν, με μια αίτηση στην στρατολογια. Οι μισοι είναι με γυμνάσιο μέσα, ένα κάρο αλβανοι και όλοι πέρα των ΕΔ, γιωταδες με θητεία Ι3.
Ποιοι ΔΕΑ είναι σπίτι τους; Οι οβα τα βυσματα πήραν μετάθεση σπίτια τους, εκεί που έκαναν θητεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diasostis31 την Παρ Δεκ 11, 2020 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην την ψάχνετε μάγκες όσο και να κράζετε δύσκολα και λογικό να γίνει αυτό όπως είχε γίνει και του 2010 και ακόμα πιο παλιότερα Οι περισσότεροι που έμπαιναν η Νόβα μην ψάχνετε ξαφνικά απέξω Που κάθεστε και δουλεύετε οπουδήποτε και ξαφνικά μου θυμηθήκατε να γίνεται ποπ όταν έβγαζε οβα Κανείς δεν πήγαινε και όλοι κρατάνε λέγανε τι θα πάω οβα
Γιατι ρε παιδια η φοβερη προυπηρεσια των οβα ποια ειναι οι σκοπιες και τα περιπολα με το τσιγαρο και τον καφε ή απιστευτη εκπαιδευση που περασαν με 2-3 εβδομαδες και τελος νεο αιμα ζητανε να μπει με τσαγανο στο στρατευμα οχι βαρεμενους μονο και μονο επειδη ληγει η συμβαση τους. Φυσικα υπαρχουν και αξιοι οβα αλλα μιλαω για την πλειοψηφια
Γιατί εσύ φίλε μου που το λες αυτό αν μπεις ΕΠΟΠ 22 χρονών και μετά από έξι χρόνια Σουπιά άλλαξε κάτι και δεν σε μόνιμο πιο γιατί θέλω νέο αίμα τότε να δω πώς θα κάνεις μετά τα έξι χρόνια της ζωής σου που τα έχεις φαει στο στρατό
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή οβα στις ειδικές δυνάμεις εκπαιδευμένοι και βάτραχοι με έξι χρόνια υπηρεσίας αυτή τη στιγμή που συζητάμε είναι στη Λιβύη άσκηση με τους Αμερικανούς και θα προτιμήσει εσένα τον πολίτη που κόβεις έξω μπουγάτσα αυτό μου λες μετά από έξι χρόνια εκπαίδευσης και ασκήσεις
Εποπ υπαρχει νομοθεσια που σε κραταει μονιμο οβα εξαρχης γνωριζεις οτι ειναι 3+3 χρονια και μετα σπιτι σου και εγω συμφωνω να παρουν παραπανω μορια οι οβα αλλα με ενα οριο παντα