Φιλε συμφωνώ ότι είναι απόλυτα σωστό!George_Trls έγραψε:αλεξ αυτο με τα πτυχια που εγινε ειναι αντικειμενικα σωστο, αν και δεν θα με χαλουσε να παρω σαν σπουδαστης αλλα κλαινale3andros12 έγραψε:ισως και για αυτο γιωργη να μην μετρανε τα πτυχια αει τει στις αλλες ειδικοτητες για να μπουν ευκολα οι οβαGiorgosM82 έγραψε:Θα μπουν πολιτες στις ειδικοτητες που θελει πτυχια που λογικα οι οβα δεν εχουν
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 43
Δυστυχώς έτσι είναι Λευτέρη μου. Οπότε η θα πρέπει εμείς οι πολιτες να το κυνηγήσουμε όλοι μαζί με επιστολές κλπ ή θα αποδεχτούμε την κατάσταση.
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 43
Οχι ότι θα αλλάξουμε σίγουρα κάτι... Αλλά για να λέμε ότι το προσπαθήσαμε τουλάχιστον.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Ας περιμένουμε την προκ. Εδω το army voice σε έναν χτες είπε οτι στις θέσεις γενικού λυκείου θα μετρήσει το πτυχίο του.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Καλα δεν εχει βγει κατι επισημα παιδια ετσι κι αλλιως. Λογια ειναι αυτα για την ωρα και ελπιζω και για μετα
- ArmyOfficer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
ΚαλησπέραΕγώ με 6 μήνες θητεία στο Στρατό Ξηράς πόσα μόρια παίρνω;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
το kranos ηταν αν λεμε το ιδιοΕλεανα7 έγραψε:Ας περιμένουμε την προκ. Εδω το army voice σε έναν χτες είπε οτι στις θέσεις γενικού λυκείου θα μετρήσει το πτυχίο του.
Ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σας; Ας ξεκινήσουμε όμως απ' τα βασικά. Έχετε τον φλωρο για μαλακ@; Ζητάει μόνιμο προσωπικό που έχει ανάγκη το στράτευμα και δεν θα κρατήσει τα δικά του παιδιά; Αυτούς δηλαδή που είδη είναι στο στράτευμα; Που έχουν ξοδευτεί λεφτά για αυτούς; Έχετε τον φλωρο για μαλακ@; Νομιζετε ότι όσοι οβα έχουν αρνητική εισήγηση απ' τους διοικητές τους θα γίνουν όλοι ΕΠΟΠ κι ότι αν θέλουν δεν υπάρχει τρόπος να τους κόψουν στην διαδρομή;(Αθλήματα, ψυχο... Κλπ) (όσοι οβα Ηταν μπουρδέλα για πειθαρχικόυς λόγους, δεν ανανεώθηκαν, και κάποιους τους έκαναν να παραιτηθούν) Εσείςς αν είχατε επιχείρηση σαν επιχειρηματίες ποιους θα προτιμούσατε για το μαγαζί σας; Εδώ περιπτεράς πας να βρεις δουλειά και σου ζητάνε προϋπηρεσία, πάτε καλά; Εφόσον δεν υπάρχει στρατιωτική ακαδημία να πηγαίνει οποίος θέλει και να μένει όποιος μπορεί θα συμβαίνει αυτό. Θα προτιμούνται άνθρωποι με προϋπηρεσία και σε ειδικότητες που χρειάζονται εξιδεικευση θα μοριοδοτουνται οι πτυχιούχοι. Επίσης εγώ προσωπικά δεν σηκώνω κουβέντα για τους συναδέλφους σε Ζμακ Ετα 2ημαλ.(Σέβομαι όλους τους συναδέλφους φυσικά αλλά για τους παραπάνω έχω εικόνα) Για αυτό σεβασμός στα στελεχοι των ενόπλων δυνάμεων είτε είναι με σύμβαση είτε με προκυρηξη μόνιμοι είτε από σχολή. Κι είμαι σίγουρος πολυλογαδες εδώ μέσα ότι έτσι όπως μιλάτε μερικοί για εμάς, έτσι μιλούσατε και για τους ΕΠΟΠ στη θητεία σας.
*Μια παρένθεση. Όλο για αδικίες προς το συμφέρον σας μιλάτε μόνο. Οι αλεξιπτωτιστές που έχουν βγάλει ΣΒΕΑ βασικό σχολείο ειδικών δυνάμεων γιατί να παίρνουν μόνο 20 μόρια; Μόνο το σινουκ που σηκώθηκε 5 φορές γι αυτούς και τα χιλιάρικα στα καύσιμα, τους βάζεις μέσα χτες.
*Μια παρένθεση. Όλο για αδικίες προς το συμφέρον σας μιλάτε μόνο. Οι αλεξιπτωτιστές που έχουν βγάλει ΣΒΕΑ βασικό σχολείο ειδικών δυνάμεων γιατί να παίρνουν μόνο 20 μόρια; Μόνο το σινουκ που σηκώθηκε 5 φορές γι αυτούς και τα χιλιάρικα στα καύσιμα, τους βάζεις μέσα χτες.
Ζ'ΜΑΚ
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
Θα χασουν πολλους ψηφους να εισαι σιγουρος διασωστη... Μολις ειδα προκυρηξη με εκαναν πολυ χαρουμενο αλλα παει να γινει λιγο τσιρκο
Στην τελικη αυτο που καταλαβαινω εγω με το φτωχο μου το μυαλο ειναι οτι στην ουσια ολα αυτα ειναι για 3.000 ψηφους. Κριμα γιατι εχει παιδια οβα που μασανε πετρες και τις κανουν πουρε αλλα εχει και οβα που αν τους πει να τρεξουν μιλι μπορει να σου μεινουν και απο καρδια και δυστηχως αυτη ειναι η πλειοψηφια τους.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
ΟΒΑ17 έγραψε:Ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σας; Ας ξεκινήσουμε όμως απ' τα βασικά. Έχετε τον φλωρο για μαλακ@; Ζητάει μόνιμο προσωπικό που έχει ανάγκη το στράτευμα και δεν θα κρατήσει τα δικά του παιδιά; Αυτούς δηλαδή που είδη είναι στο στράτευμα; Που έχουν ξοδευτεί λεφτά για αυτούς; Έχετε τον φλωρο για μαλακ@; Νομιζετε ότι όσοι οβα έχουν αρνητική εισήγηση απ' τους διοικητές τους θα γίνουν όλοι ΕΠΟΠ κι ότι αν θέλουν δεν υπάρχει τρόπος να τους κόψουν στην διαδρομή;(Αθλήματα, ψυχο... Κλπ) (όσοι οβα Ηταν μπουρδέλα για πειθαρχικόυς λόγους, δεν ανανεώθηκαν, και κάποιους τους έκαναν να παραιτηθούν) Εσείςς αν είχατε επιχείρηση σαν επιχειρηματίες ποιους θα προτιμούσατε για το μαγαζί σας; Εδώ περιπτεράς πας να βρεις δουλειά και σου ζητάνε προϋπηρεσία, πάτε καλά; Εφόσον δεν υπάρχει στρατιωτική ακαδημία να πηγαίνει οποίος θέλει και να μένει όποιος μπορεί θα συμβαίνει αυτό. Θα προτιμούνται άνθρωποι με προϋπηρεσία και σε ειδικότητες που χρειάζονται εξιδεικευση θα μοριοδοτουνται οι πτυχιούχοι. Επίσης εγώ προσωπικά δεν σηκώνω κουβέντα για τους συναδέλφους σε Ζμακ Ετα 2ημαλ.(Σέβομαι όλους τους συναδέλφους φυσικά αλλά για τους παραπάνω έχω εικόνα) Για αυτό σεβασμός στα στελεχοι των ενόπλων δυνάμεων είτε είναι με σύμβαση είτε με προκυρηξη μόνιμοι είτε από σχολή. Κι είμαι σίγουρος πολυλογαδες εδώ μέσα ότι έτσι όπως μιλάτε μερικοί για εμάς, έτσι μιλούσατε και για τους ΕΠΟΠ στη θητεία σας.
Αδερφε, ξερεις ποσο σε εκτιμαω, μιας και εισαι σειρουλα και ειχαμε ανταλλαξει αποψεις και πριν καιρο.
Συμφωνω σε οσα ειπες, σαν Αλεξιπτωτιστης και εγω τα 20 μορια ειναι ελαχιστα γι αυτα που εκανα εκει. Συμφωνω να δινουν τους ΟΒΑ μορια και οτι μα οτι ειπες, αλλα 50 μορια για καθε χρονο, ειναι ολιγον τι λιγο υπερβολη απτη στιγμη που βγαζεις προκηρυξη η οποια λεγεται ΕΠΟΠ. Καλο θα ηταν να βγαλει 2 προκηρυξεις και να μη μπερδευει και τους 2 θεσμους μαζι. Με τα δεδομενα που εχουμε τωρα, η προκηρυξη ειναι καθαρα για τους ΟΒΑ ή αν θες πες το, προς το οφελος τους, για να μη παιζουμε με τις λεξεις.
Και για να γινω κι εγω λιγο κακος τωρα ηθελα και να ξερα τι στην ευχη προυπηρεσια εχει ενας ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΟΒΑ οπως λετε ολοι οι οβα που σας εχει χαλασει και λευτα ο στρατος για παρτυ σας. Εκπαιδευση σε τι; Στο θαλαμοφυλικι, περιπολο, σκοπια;(κανω στην ακρη οβα των ειδ. Δυν που ειναι μαχιμοι και κομμαντα) Που αν τους πεις να λυσουν το g3 αμφιβαλλω αν θα μπορεσουν να το ξαναδεσουν. Και μιλαω επειδη εχω εικονα απο το στρατευμα λογω γνωριμιων δεν τα κατεβαζω απο το κεφαλι μου.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
Τριτεκνια οχι δεν παιρνει μόριαSvamva έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εγώ με την σειρά μου θα θέσω 2 ερωτήσεις αν ξέρετε μου απαντάτε 1) οι τριτεκνοι δικαιούνται μοριοδοτηση στην προκήρυξη όπως οι πολύτεκνοι;
2) οι φοιτητές των ΙΕΚ από ότι μας λέει μοριοδοτουνται, οι φοιτητές όμως ΤΕΙ και ΑΕΙ όχι; Και αν το βρίσκεται δίκαιο;
Ευχαριστώ
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
Αφου ζητανε τοσο εκπαιδευμενο προσωπικο απαιτω να ανεβασουν και τα ορια των αθληματων, τι οχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες