ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ατομα σαν τον Κωστα μονο κακο κανουν στον Ελληνικό στρατο (ελπιζω να μην σε λενε Ντασιωτη γιατι την γαμισες οταν ερθεις πισω Ε'ΜΚ :P).

Οντως μπορούν να φυγουν οποτε θελουν και δεν τους αναγκαζει ο στρατος να πάνε ΕΔ (αν και τους αναγκαζει η κοινωνία για να βρουν δουλεια πιο ευκολα)

Δεν γίνεται να μιλας έτσι Κωστα (θα τους κανω να το μετανιωσουν θα τους λιωσω κτλ) οταν εσυ ο ιδιος είσαι σίγουρα ένα μεγάλο μπουρδέλο, και γενικα ολες οι ΕΔ είναι ένα μεγαλο μπουρδέλο, με φουλ αγγαρεία, και μονο Ε'ΜΚ (κοινως Δράμα) έχω δεί πως υπάρχει κάποια αυστηρότητα (που και αυτή παπαρια)

Για αυτο οταν λες πως η εικονα των νεων ΚΔ ειναι αθλια πρωτα πρωτα δες τον εαυτο σου.

Φιλικα Γιάννης :)

Οσο Για εσας κυρία Ευή παντού υπάρχουν τύποι που το παιζουν παλιοι και θα τους λιωσω κτλ, αλλα πια αυτό είναι μυθος και στα λόγια, δεν καψωνάρει πια ο "παλιος" μονο καμιά φυλακή μπορεί να φάει αν προσπαθήσει :P. Το ίδιο γνωρίζουν και απο το ΓΕΣ οπότε δεν προκειται κανεις απο το ΓΕΣ να τα δωσει σημασία σε ότι εγραψε ο Κωστας
Anonymous

Κοινως φτάσαμε στην εποχή που ο "παλιος" φοβαται και τρέχει μακρια αν πέσει κανας νέος, ετσι απλα για να παρει καμψεις για την παρτη του :P.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

305 έγραψε:Κοινως φτάσαμε στην εποχή που ο "παλιος" φοβαται και τρέχει μακρια αν πέσει κανας νέος, ετσι απλα για να παρει καμψεις για την παρτη του :P.

Aλλα ειπα αλλα καταλαβες μαγκα.
Ουτε για καμψεις μιλησα, ουτε για καψωνι ουτε για παλαιοτητα...
Επισης οταν χαρακτηρισεις καποιον ***** φροντισε να ειναι απο οποιαδηποτε μοιρα εκτος της 2ΜΑΛ...
Χωρις να θελω να υποτιμησω κανεναν το ειπα αυτο...
Ποτε δεν εχω ριξει για καμψεις ουτε νεοτερο (οχι νεο μιας και δεν υπαρχει παλιος πλεον στο 12μηνο) ουτε προκειται να το κανω.
Δεν εχω κατι αλλο να πω.
Καποιοι καταλαβαν τι εννοουσα και φανηκε.
Καλος πολιτης 305
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Violent »

Αδερφεια για σας. Πρωτα απ ολλα εμενα το φιλαρακι μου ειναι στα λοκ για να παρει μορια ομως δεν τον αναγκασε κανεις να παει και δεν εχει το δυκαιομα να παραπονιετε και αυτο το ξερει. Εγω φευγω τον Νοεμβριο και θα διαλεξω αλεξιπτοτηστεις. Ομως δεν το διαλεγω για τα μορια αφου απο δουλεια εχω του πατερα μ διλεξα γιατι εχω μαθει απο τον πατερα μου πως οτι μπορει ο καθενας να προσφερει στην πατριδα να το κανει χωρεις να περημαινει ανταλαγμα αλλα γιατι αγαπαει αυτη την χωρα και φισηκα το κανω και για τον πατερα μου αλλα και για εμενα. Αρα απο την στιγμη που το διαλεξα θα καθησω και να κανω αγκαριες και καψονεια. Αλλοστε ρε αδερφεια ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ολλοι για την πατριδαμας πρεπει να κανουμε τα παντα και αγαπημενη μπορουμε να κανουμε σπουδεα πραγματα.
ευχαρηστω
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Violent έγραψε:Αδερφεια για σας. Πρωτα απ ολλα εμενα το φιλαρακι μου ειναι στα λοκ για να παρει μορια ομως δεν τον αναγκασε κανεις να παει και δεν εχει το δυκαιομα να παραπονιετε και αυτο το ξερει. Εγω φευγω τον Νοεμβριο και θα διαλεξω αλεξιπτοτηστεις. Ομως δεν το διαλεγω για τα μορια αφου απο δουλεια εχω του πατερα μ διλεξα γιατι εχω μαθει απο τον πατερα μου πως οτι μπορει ο καθενας να προσφερει στην πατριδα να το κανει χωρεις να περημαινει ανταλαγμα αλλα γιατι αγαπαει αυτη την χωρα και φισηκα το κανω και για τον πατερα μου αλλα και για εμενα. Αρα απο την στιγμη που το διαλεξα θα καθησω και να κανω αγκαριες και καψονεια. Αλλοστε ρε αδερφεια ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ολλοι για την πατριδαμας πρεπει να κανουμε τα παντα και αγαπημενη μπορουμε να κανουμε σπουδεα πραγματα.
ευχαρηστω
Εικόνα
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Nassos έγραψε:Στις Ειδικές Δυνάμεις κανένας δεν πάει υποχρεωτικά. Ισχύει το εξής ρητό:

"Εδώ έρχονται όσοι θέλουν,μένουν όσοι μπορούν και αντέχουν"

Τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα. Και εγώ εάν μπορούσα, δεν θα πήγαινα Τεθωρακισμένα αλλά Ειδικές Δυνάμεις ή Πεζοναύτες και ΟΧΙ για τα μόρια.

και γιατη δεν πηγες ρε αδερφε που ηξερες οτι δεν θα μπορεσεις να τα καταφερεις;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Γιατί πολύ απλά με 8.5 βαθμούς μυωπίας θα με απέρριπταν σε δευτερόλεπτα.
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Ρε αδεφεια καπους που εχει παει μπορει να με πει πανω κατω τι κανουν οι αλεξιπτοτηστες καθε μερα;
γενηκα ετσι για να εχω μια ιδεα.
ευχαρηστω.
Anonymous

Γεια σας ειμαι νεος και μπαινω τωρα τον νοεμβριο ως εθελοντης στις ε. Δ. Ηθελα να ρωτησω ποες ειναι οι αρμοδιοτητες που γινονται μεσα στο γυπεδο και ποια ειναι τα αθληματα που θα πρεπει να περασω;
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

γιωργος έγραψε:Γεια σας ειμαι νεος και μπαινω τωρα τον νοεμβριο ως εθελοντης στις ε. Δ. Ηθελα να ρωτησω ποες ειναι οι αρμοδιοτητες που γινονται μεσα στο γυπεδο και ποια ειναι τα αθληματα που θα πρεπει να περασω;
φιλε ποτε εισαι γεννημενος γιατι και εγω εθελοντης δηλωσα στα λοκ και ηταν να φυγω αυγουστο αλλα...
Epilektos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Epilektos »

γιωργος έγραψε:Γεια σας ειμαι νεος και μπαινω τωρα τον νοεμβριο ως εθελοντης στις ε. Δ. Ηθελα να ρωτησω ποες ειναι οι αρμοδιοτητες που γινονται μεσα στο γυπεδο και ποια ειναι τα αθληματα που θα πρεπει να περασω;
Καλησπέρα! Χτές έφυγα από Πεύκο για Ρεντίνα και τα έχω όλα πολύ πρόσφατα οπότε ότι θέλετε ρωτάτε!
Καταρχάς το Πεύκο είναι το μεγαλύτερο μπου... Λο της Ελλάδας. Ίσως φταίει το ότι είμασταν 800 νέοι, αλλά η οργάνωση ήταν υπό το 0... Οι ανθυπολοχαγοί ήταν της αεροπορίας στρατού και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να φύγουν το μεσημέρι. Το φαγητό χάλια, πρόγραμμα ότι να'ναι κτλ... Γυμναστική κάναμε μόνο ΜΙΑ φορά στον 1 μήνα και αθλήματα για να διαλέξουν για Ειδ. Δυνάμεις δεν είχαμε καθόλου. Και πάλι περισσότεροι από τους μισούς έφυγαν... Και πήγαμε χτες στη Ρεντίνα χωρίς να ξέρουμε τίποτα και πάθαμε όλοι κοκομπλόκο...1 μήνα στο Πεύκο τα άρβυλα δε με χτύπησαν και στη Ρεντίνα σε 1 μέρα τα πόδια μου γέμισαν πληγές...
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Athan »

Epilektos έγραψε:Καλησπέρα! Χτές έφυγα από Πεύκο για Ρεντίνα και τα έχω όλα πολύ πρόσφατα οπότε ότι θέλετε ρωτάτε!
Καταρχάς το Πεύκο είναι το μεγαλύτερο μπου... Λο της Ελλάδας. Ίσως φταίει το ότι είμασταν 800 νέοι, αλλά η οργάνωση ήταν υπό το 0... Οι ανθυπολοχαγοί ήταν της αεροπορίας στρατού και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να φύγουν το μεσημέρι. Το φαγητό χάλια, πρόγραμμα ότι να'ναι κτλ... Γυμναστική κάναμε μόνο ΜΙΑ φορά στον 1 μήνα και αθλήματα για να διαλέξουν για Ειδ. Δυνάμεις δεν είχαμε καθόλου. Και πάλι περισσότεροι από τους μισούς έφυγαν... Και πήγαμε χτες στη Ρεντίνα χωρίς να ξέρουμε τίποτα και πάθαμε όλοι κοκομπλόκο...1 μήνα στο Πεύκο τα άρβυλα δε με χτύπησαν και στη Ρεντίνα σε 1 μέρα τα πόδια μου γέμισαν πληγές...

υπήρχε επιλογή για πεζοναυτες στο πευκο, ή παρουσιάζονται απ'ευθειας βόλο;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Athan έγραψε:
Epilektos έγραψε:Καλησπέρα! Χτές έφυγα από Πεύκο για Ρεντίνα και τα έχω όλα πολύ πρόσφατα οπότε ότι θέλετε ρωτάτε!

Φιλε απ οσο ξερω παρουσιαστηκαν κατευθειαν βολο.
Γυρω στα 400 ατομα.
Το ξερω γιατι ηρθαν στη 2ΜΑΛ 5-6 που επελεξαν απο εκει να γινουν αλεξιπτωτιστες.
Αυριο φευγουν για Τ/ΠΕΝ.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Epilektos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Epilektos »

10κωστας50 έγραψε:
Athan έγραψε:

Γυρω στα 400 ατομα.
Το ξερω γιατι ηρθαν στη 2ΜΑΛ 5-6 που επελεξαν απο εκει να γινουν αλεξιπτωτιστες.
Αυριο φευγουν για Τ/ΠΕΝ.
Στη σειρά μου (308) έγινε μεγάλο μπέρδεμα... Πολλοί που παρουσιάστηκαν Πεύκο και δήλωσαν πεζοναύτες έφυγαν για Βόλο μετά την ορκομωσία αλλά έστειλαν εκέι και πολλούς που είχαν δηλώσει να πάνε πεζικό αλλά ήταν από το Βόλο... Από την άλλη ήρθαν στο Πεύκο χωρίς να το δηλώσουν πολλά άτομα που είχαν παρουσιαστεί στο Βόλο σαν πεζοναύτες. Δε ξέρω τι ακριβώς παίζει.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Epilektos έγραψε:
10κωστας50 έγραψε:
Athan έγραψε:

Γυρω στα 400 ατομα.
Αυριο φευγουν για Τ/ΠΕΝ.
Στη σειρά μου (308) έγινε μεγάλο μπέρδεμα... Πολλοί που παρουσιάστηκαν Πεύκο και δήλωσαν πεζοναύτες έφυγαν για Βόλο μετά την ορκομωσία αλλά έστειλαν εκέι και πολλούς που είχαν δηλώσει να πάνε πεζικό αλλά ήταν από το Βόλο... Από την άλλη ήρθαν στο Πεύκο χωρίς να το δηλώσουν πολλά άτομα που είχαν παρουσιαστεί στο Βόλο σαν πεζοναύτες. Δε ξέρω τι ακριβώς παίζει.

Ειναι πολυ απλο αδερφε.
Με τη σειρα σου εχουν παει ολα πισω και εχει γινει ενα μπου. Λο η κατάσταση.
Δεν ξερουν τι τους γινεται.
Ακουω πραγματα οπως πρασινο μπερε σε 2 εβδομαδες αντι για 3 και τετοια.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης