Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Pyr ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και συγνώμη αν φωνάζουμε όλοι εδώ αλλά ο καθένας έχει τα δικιά του. Όντως αφού μειώθηκε για όλους η προϋπηρεσία μικρό το κακό, απλά λίγο πιο κακό είναι για πολλούς οβα που βασίζονταν σε προϋπηρεσία (το λέω γιατί πολλοί οβα δεν εχουν πτυχία) . Αλλά γενικότερα οσοι έχουν πτυχία οκ είναι πολύ καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Pyr ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και συγνώμη αν φωνάζουμε όλοι εδώ αλλά ο καθένας έχει τα δικιά του. Όντως αφού μειώθηκε για όλους η προϋπηρεσία μικρό το κακό, απλά λίγο πιο κακό είναι για πολλούς οβα που βασίζονταν σε προϋπηρεσία (το λέω γιατί πολλοί οβα δεν εχουν πτυχία) .Αλλά γενικότερα οσοι έχουν πτυχία οκ είναι πολύ καλύτερα.

Ο καθένας θα κάνει λογαριασμό στο τέλος φίλε, οι πολλές κουβέντες ειναι φτώχια, θα πάρει ο καθένας οτι του αξίζει με βάση τα κριτήρια του υπουργείου, δε διαφωνούμε σε αυτό.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Original21 έγραψε:Συγνώμη αλλά νευριασα λίγο, για συγνώμη ρε παιδια τι τον περάσαμε τον στρατό, ίδρυμα για ανημπορους και πεινασμένους, αχ τα παιδια θα μείνουν στην ανεργία κλπ; Δουλειές υπάρχουν έξω, όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια λένε! Προσωπικά εγώ ήμουν άνεργος 6 μήνες αλλά γουσταρα να μην δουλευω αυτό το διάστημα, μέσα σε μια βδομάδα βρήκα δουλειά!

Δεν κανουν ολοι την δικη σου ζωη και δεν εχουν ολη την τοσο ευκολη ευρεση δουλειας, οπως αποκαλεις με τοσο παθος θα ελεγα.
Gazkgk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Gazkgk »

Οχι δυστυχως. Εμαθα πάντως οτι και αυτα τα 6 με πολυ ζορι τα εγκρινανε. Ζητησε 30 αρχικα η ΓΥΣ. Θα ρωτησω και για αλλα σωματα μηπως μπορω να μαθω κατι. Επισης μια ακομη ερωτηση. Ολοι φευγουν απευθειας παραμεθωριο η θα μοιραστουν και καποιοι εκτος παραμεθωριου;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Lefteri από 250 μόρια προϋπηρεσίας πήγαν στα 100, αυτο ισχύει για όλους όχι μόνο για οβα. Αυτό μου είπε τώρα ο Pyr
Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Original21 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Original21 έγραψε:Συγνώμη αλλά νευριασα λίγο, για συγνώμη ρε παιδια τι τον περάσαμε τον στρατό, ίδρυμα για ανημπορους και πεινασμένους, αχ τα παιδια θα μείνουν στην ανεργία κλπ; Δουλειές υπάρχουν έξω, όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια λένε! Προσωπικά εγώ ήμουν άνεργος 6 μήνες αλλά γουσταρα να μην δουλευω αυτό το διάστημα, μέσα σε μια βδομάδα βρήκα δουλειά!

Δεν κανουν ολοι την δικη σου ζωη και δεν εχουν ολη την τοσο ευκολη ευρεση δουλειας, οπως αποκαλεις με τοσο παθος θα ελεγα.

Ναι φίλε μου Λευτέρη το λέω με παθος και αυτή η δουλειά που κάνω τώρα μ αρέσει, και ο στρατός άλλωστε για αυτό πήγα και ΔΕΑ, βασικά έτσι μου ήρθε το χαρτί, και το κυνήγησα να παω! Και δεν κάνω καμία τρελή ζωή φίλε μου.

Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Λευτέρη μου αμα θες βρίσκεις δουλειά! Δεν υπάρχει δεν μπορώ δεν θέλω!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Mark26 έγραψε:Lefteri από 250 μόρια προϋπηρεσίας πήγαν στα 100, αυτο ισχύει για όλους όχι μόνο για οβα. Αυτό μου είπε τώρα ο Pyr

Ναι το διαβασα Μαρκ μου.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Original21 έγραψε:Λευτέρη μου αμα θες βρίσκεις δουλειά! Δεν υπάρχει δεν μπορώ δεν θέλω!

Εννοειται πως δεν υπαρχει δεν μπορω, αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο στη πραξη.
Πλεον με τετοια οικονομικη κριση ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεις κατι ωστε να μπορεις να ανταπεξελθεις στις υποχρεωσεις σου, να εχεις ενα πιατο φαι και να τιμας την οικογενεια σου προσφεροντας.
Οποτε πανω στην αγαπη για το Στρατευμα, αυτοματως μπαινει κι αυτη η σκεψη.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλά το 2009 πάντως ήταν χειρότερα η κρίση
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Gazkgk έγραψε:Οχι δυστυχως. Εμαθα πάντως οτι και αυτα τα 6 με πολυ ζορι τα εγκρινανε. Ζητησε 30 αρχικα η ΓΥΣ. Θα ρωτησω και για αλλα σωματα μηπως μπορω να μαθω κατι. Επισης μια ακομη ερωτηση. Ολοι φευγουν απευθειας παραμεθωριο η θα μοιραστουν και καποιοι εκτος παραμεθωριου;

Οι περισσότεροι θα πανε Έβρο και νησιά, εκτός από ΕΔ που έχουν μεταθέσεις και εκτός παραμεθοριου.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Πάντως από αυτά που διαβάζω εδώ και στα site, δεν φαίνεται να βοηθάει παραπάνω τους οβα. Μειώθηκε η προϋπηρεσία στην οποία πολλοί οβα στηρίζονταν και ούτε υπερμοριοδοτηθηκαν. Εμειναν στα 100μορια. Τωρα μένει να δούμε τι θα γινει και με την ηλικία και το αν θα μοριοδοτησουν όλα τα πτυχία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Mark26 έγραψε:Πάντως από αυτά που διαβάζω εδώ και στα site, δεν φαίνεται να βοηθάει παραπάνω τους οβα. Μειώθηκε η προϋπηρεσία στην οποία πολλοί οβα στηρίζονταν και ούτε υπερμοριοδοτηθηκαν. Εμειναν στα 100μορια. Τωρα μένει να δούμε τι θα γινει και με την ηλικία και το αν θα μοριοδοτησουν όλα τα πτυχία

Αν δεν ανεβασουν και το οριο, τοτε οι ΟΒΑ δυστυχως ειναι καταδικασμενοι.
Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Λοιπόν φίλε μου έχεις δίκιο σε όσα λες, αλλά και παλι βρίσκεις αξιοπρεπει δουλειά, εγώ δεν θα σου κρυψω ότι παίρνω περισσοτερα απο ότι ένας εποπ στην αρχή! Εγώ τώρα βγάζω καθαρά στην τράπεζα 900, δεν θέλω να το παιξω κάποιος προς Θεου!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες