Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Υπαρχει κανενα νεο παιδια σχετικα με το ποτε θα βγει η προκηρυξη γιατι μας βλεπω να μαλωνουμε καθε μερα με τους οβα μεχρι να βγει χαχαχ
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ο Παναγιωτοπουλος και ο καθε Παναγιωτοπουλος δεν ειναι χαζος για να μην τους υπερμοριοδοτει, κατι θα ξερει παραπανω προφανως. ΞΑΝΑΛΕΩ υπαρχουν παιδια ΟΒΑ που ειναι αριστα στη δουλεια τους, καποια απο τα οποια γραφουν εδω στο φορουμ οπως το φιλος μας ο Navy στον οποιο και ευχομαι να μπει πρωτος στο ναυτικο με διαφορα απο τον 2ο
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Διασωστη, ως ΟΒΑ 100μορια δεν έπαιρναν και τότε; Δεν ξέρω καλά γιατί δεν ήμουν οβα
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Αν μετρησει σε ολους και ο βαθμος λυκειου ειναι σημαντικο ανε3αρτητα απο αει τει, οβα κτλπ
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλά ναι ο Navy αξίζει φουλ με τέτοια αγάπη για το ναυτικο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κάποιος νωρίτερα με ρώτησε για τα ΕΠΑΣ. Βαθμός αποφοίτησης επί 12 και αυτοί.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Nikos1994 έγραψε:
XristosMP έγραψε:
Nikos1994 έγραψε:
XristosMP έγραψε:Ακριβως Μαρκ, τα λεω εγω που ΔΕΝ εχω πτυχιο ΑΕΙ και θεωρητικα θα επρεπε να φοβαμαι.

Καλά όχι απαραίτητα! Μια 300-400 να έχεις κατά την άποψη μου και ανάλογα την ειδικότητα, πιστεύω μπορείς τι διάολο το 2009 οι τελευταίοι μπήκαν 50-100 μόρια, Δεν νομίζω να ανέβουν πάνω από 200-250 μόρια οι "βάσεις" άποψη μου βέβαια

Νικολα μη ξεχνας ομως οτι τοτε πηραν 2000 ατομα ενω τωρα 1000 Και με την ανεργια να βαραει κοκκινο.

Στατιστικά τα 200-250 μόρια πάνω που αναφέρω είναι ότι είναι λιγότερα τα άτομα, ρε φίλε πιστεύεις θέλουν πολλοί να γίνουν ΕΠΟΠ; Η πόσο μάλλον να είναι στον Έβρο για 800 ευρώ; Δεν νομίζω να υπάρχει τρελή συζήτηση... Δεν αρέσει σε όλους ο στρατός πόσο μάλλον να είσαι τελευταίος των τελευταίων στο στράτευμα... Επίσης είδες πόσο κράξιμο και απαξίωση τρώει ο θεσμός των ΕΠΟΠ από τον κόσμο; Είναι πολλά τα αρνητικά

Νικο εγω τα ξερω. Ποσοι στη θητεια τους δεν βριζαν τους ΕΠΟΠ; Σχεδον ολοι. Ομως οσο σκεφτετε ο κοσμος οτι θα εχει μια μονιμη δουλεια μεχρι τα 50 του ξεχναει τα παντα. Επισης αν παρατηρησεις μονο εδω στο φορυμ υπαρχουν στιγμες που παρακολουθουν το θεμα 100 ατομα, σκεψου οτι εξω υπαρχουν οι 50πλασιοι που δεν ξερουν το φορουμ και θελουν να κανουν αιτηση.
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Nikos1994 »

Ρε παιδιά έχω τον αδερφό μου, έχει πτυχίο ΕΠΑς, αλλά δεν είπαν τίποτα για μοριοδότηση ... Ενώ στο πολεμικό ναυτικό εκεί που λένε γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα, αναφέρει σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες το ΕΠΑΣ... (Δεν είναι το ίδιο με το ΕΠΑΛ, είναι ανώτερο του ΕΠΑΛ και κατώτερο του ΙΕΚ) Γνωρίζεις κάποιος κάτι; Μήπως βγούνε στη προκυρηξη όπως τα μόρια των σπουδαστών ΑΕΙ ΤΕΙ;

Νομίζω ότι Ο DYK θα ξέρει κάτι!

Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Nikos1994 »

D.Y.K έγραψε:Κάποιος νωρίτερα με ρώτησε για τα ΕΠΑΣ.Βαθμός αποφοίτησης επί 12 και αυτοί.

Δλδ οι σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ θα πάρουν 350 μόρια και οι ΕΠΑΣ x12; Μμ οκ ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι οβα το 2009 έπαιρναν 100+250 απ την προϋπηρεσία Τωρα θα παρουν 100+100, τα μείωσαν.

Το λύκειο πήγε από 10,5 στο 12.

Η μοριοδότηση δείχνει ότι θέλει να τους πετάξει έξω το υπουργείο.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόλις σου απάντησα ρε γίγαντα. Οι απόφοιτοι ΕΠΑΣ πολλαπλασιάζουν το βαθμό αποφοίτησης επί 12 όπως και οι υπόλοιποι απόφοιτοι λυκείου όλων των τύπων.

GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Αυτοι που εχουν χαρτη ΑΕΙ δεν μετραει και το χ12 απο το λυκειο?
Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

GUNS ROSES έγραψε:Αυτοι που εχουν χαρτη ΑΕΙ δεν μετραει και το χ12 απο το λυκειο;
1α απ τα 2 αναλογα την ειδικότητα

TimosSp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TimosSp »

Εν τέλει το πιο δίκαιο πλάνο, απ' ότι φαίνεται θα είναι για εμάς τους μουσικούς

(δίκαιο στην ιδανική περίπτωση μη ύπαρξης

βύσματος πάντα). Ναι μόρια σαφώς, εννοείται

τίτλος ωδείου και αγωνίσματα, ΑΛΛΑ και ακρόαση!

Ξέρεις μάγκα/μάγκισα μουσική; Παίξε να σε δούμε

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Λοιπον, επειδη εκατσα και διαβασα τα παντα, καπου εδω περα θελω να πω και εγω την αποψη μου πανω στο θεμα ΟΒΑ.

Ο Pyr, ειναι πολυ σωστος σε αυτα που λεει. Οι ΟΒΑ ειναι υπηρεσιακα ΕΤΟΙΜΟΙ αυτη τη στιγμη.
Ειναι χαζο να πεταει εξω, ατομα τα οποια πληρωσε σε σχολεια και ειδικοτητες η καθε μοναδα για να τους κανει ετοιμα κομαντο και εν τελει μετα τη συμβαση, γεια σας. Οι ΟΒΑ ειναι σε χειροτερη κατασταση απτους ΕΠΟΠ εκει μεσα, ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης και τους εχουν για ολες τις δουλειες.
Μονο οι ψυχες απτις σειρουλες μου το 13 στη Μαλ ξερουν τι τραβανε τοσα χρονια εκει μεσα ΑΛΛΑ το επελεξαν. Καπου εδω περα λοιπον να πουμε πως ΟΛΟΙ μας εδω μεσα εχουμε 2 λογους που θελουμε να παμε στο Στρατευμα.

1ος) Η αγαπη μας γι αυτο.
2ος) Ο μονιμος μισθος και η μονιμη δουλεια μεχρι τη συνταξη.

Οποιος καθεται και λεει "το κανω μονο για την αγαπη και τη καυλα" δεν κοροιδευει εμας, αλλα τον εαυτο του διοτι βαθια μεσα του ξερει γιατι το κανει, διοτι μολις μπει εκει μεσα θα δει τη γλυκα.
Ο Pyr, με λιγα λογια ειπε πως θα επρεπε να μοριοδοτουν λιγο παραπανω τους ΟΒΑ και ειναι απολυτα σωστο αυτο. Ειναι σαν να κανεις μια δηλωση για δουλεια στο Δημοσιο και να απαιτεις να μπεις εσυ με 0 γνωση στο αντικειμενο και να πεταξει εξω την 6ετη προυπηρεσια του αλλου πανω στο αντικειμενο το οποια θελεις. Ισως ο λογος του ειναι εριστικος αλλα τα μηνυματα ειναι απροσωπα και η ενταση ευκολα παει και ερχεται.

ΟΒΑ και ΕΠΟΠ τον ιδιο σκοπο εχουμε, να κανουμε αυτο που θελουμε και αγαπαμε αλλα να εχουμε και εναν σιγουρο μισθο και μια αποκατασταση στα γερατια μας. Πολλοι δεν εχουν καταλαβει πως λειτουργει το Στρατευμα και μολις μπουν μεσα θα εκπλαγουν και θα δηλωσουν παραιτηση στους 2 πρωτους μηνες οπως κανανε παρα πολλοι στις παλαιες προκηρυξεις.

Υ. Γ Προς μερικους, ονοματα δεν λεμε, βαλτε μυαλο, κρατηστε επιπεδο και παρτε κανενα χαπι για τα νευρα, διοτι αν τσατιζεστε μεσα απο ενα απροσωπο φορουμ, τοτε μεσα στο Στρατευμα δεν θα αντεξετε ουτε 2 λεπτα.
Με τις υγειες σας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Δεκ 07, 2020 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες