Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Nikos1994 »

Eidikon apostolon έγραψε:Τα πτυχία αεί ΤΕΙ θα. Μοριοδοτουντε μόνο σε σώματα όχι όπλα και ειδικες δυνάμεις τι δεν. Κατάλαβενετε... Ο στρατός δεν είναι δημόσιο πολύ θα πέσουν από τα σύννεφα μόλις μπουν

Και που ξέρεις εσύ ρε φίλε τι θα μοριοδοτειτε και σε ποιες ειδικότητες; Εσύ καταλαβαίνεις αυτά που λες; Όλα μπορούν να αλλάξουν αλλά στη προηγούμενη μια χαρά έπαιρναν τα μόρια ΑΕΙ ΤΕΙ στις ΕΔ και γενικότερα στα όπλα

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ακριβως Μαρκ, τα λεω εγω που ΔΕΝ εχω πτυχιο ΑΕΙ και θεωρητικα θα επρεπε να φοβαμαι.
Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Pyr έγραψε:
Nikos1994 έγραψε:Pyr μάλλον δεν κατάλαβες την ειρωνεία μου... Φαντάροι είναι οι ΟΒΑ με μισθό, επίσης ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι είναι διαφορετικοί θεσμοί και εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες!100 μόρια παρά πολλά είναι + ότι περνούν 250 προϋπηρεσία, μήπως να τους βάλουμε και σε θέσεις που θέλουν πτυχία ΑΕΙ; Μήπως να τους δώσουμε και κάνα πτυχίο αγγλικών να έχουνε; Να υπάρχει μοριοδότηση και σε αυτούς αλλά να το ισορροπήσουν και με τους υπόλοιπους, να είναι δίκαιο για όλους, το να δώσεις 500 μόρια στους ΟΒΑ είναι το απόλυτο *****, σε λίγο θα πουν να πάμε πρώτα κάνα 5-6 ΟΒΑ για να μπούμε ΕΠΟΠ! Ο υπουργός είπε θα μπούνε οι καλύτεροι και οι πιο ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ (Αναφέροντας σε πτυχία, ξένες γλώσσες, μεγαλύτερα απολυτήρια) Ας λήξει το θέμα εδώ, αν είναι να μιλάτε συνέχεια για ΟΒΑ κάντε μια ομαδική όλοι εσείς οι ΟΒΑ, και γκρινιαξτε μεταξύ σας!

Τέλος πάντων ακόμα και έτσι οι περισσότερες θέσεις θα ειναι απο ΟΒΑ, ειδικά τα παιδιά που έχουν ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ και ειναι και ΟΒΑ είναι σίγουρα μέσα απο τώρα.

Εμένα η άποψη μου ηταν αυτή χωρίς να θίγω κανέναν και λέγοντας μονο ενα πράγμα...

Αν επέλεγα ανάμεσα απο φοιτητή/πτυχιούχο ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ ... Και ΟΒΑ

θα επέλεγα ΟΒΑ πόσο μάλλον δε ΟΒΑ με ιεκ ή τει ή ΑΕΙ...

Αυτό ειπα και μην παρερμηνεύεται κ λέτε οτι νανε...

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

Τι να κανουμε τωρα ρε αδερφε που θα επελεγες τον ΟΒΑ; Η κυβέρνηση εθεσε αλλα κρητηρια οχι τωρα και απο προηγουμενες προκηρυξεις ισχύουν τα ιδια μορια. Τωρα Οσο για τον οβα εχει 100+250+100 αν ειναι ΕΔ δες τα λες λιγα...

Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

XristosMP έγραψε:Ακριβως Μαρκ, τα λεω εγω που ΔΕΝ εχω πτυχιο ΑΕΙ και θεωρητικα θα επρεπε να φοβαμαι.

Καλά όχι απαραίτητα! Μια 300-400 να έχεις κατά την άποψη μου και ανάλογα την ειδικότητα, πιστεύω μπορείς τι διάολο το 2009 οι τελευταίοι μπήκαν 50-100 μόρια, Δεν νομίζω να ανέβουν πάνω από 200-250 μόρια οι "βάσεις" άποψη μου βέβαια

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Μα Χρησταρα δεν είπαμε να μην περάσουν όσοι είναι ικανοί οβα. Αλλά μου έχουν βγάλει κόμμα το τα οβα που οι πιο πολλοί με το ζορυ περναν τα πόδια τους στα αθλήματα. Όσοι έχουν τα μόρια ας περάσουν αλλά να μην βγάζουν κομπλεξ.

Αλλα βλέπεις όλο επιστολές στέλνουν γιατί αγχώνονται για τα μόρια τους, αλλά κατά τα άλλα όλοι οι οβα εδώ είναι σίγουροι ότι πρώτα εκείνοι θα μπουν. Μόνοι τους δείχνουν την ανασφάλεια τους. Τέλος, δεν ξέρουμε τι θα μοριοδοτειται. Έτσι έλεγαν για υπερμοριοδοτηση αλλά μείναν στα 100μορια

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

* κομάντο τους οβα
NIkooolas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από NIkooolas »

M.A.R.C.H. έγραψε:
Pyr έγραψε:
Nikos1994 έγραψε:Pyr μάλλον δεν κατάλαβες την ειρωνεία μου... Φαντάροι είναι οι ΟΒΑ με μισθό, επίσης ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι είναι διαφορετικοί θεσμοί και εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες!100 μόρια παρά πολλά είναι + ότι περνούν 250 προϋπηρεσία, μήπως να τους βάλουμε και σε θέσεις που θέλουν πτυχία ΑΕΙ; Μήπως να τους δώσουμε και κάνα πτυχίο αγγλικών να έχουνε; Να υπάρχει μοριοδότηση και σε αυτούς αλλά να το ισορροπήσουν και με τους υπόλοιπους, να είναι δίκαιο για όλους, το να δώσεις 500 μόρια στους ΟΒΑ είναι το απόλυτο *****, σε λίγο θα πουν να πάμε πρώτα κάνα 5-6 ΟΒΑ για να μπούμε ΕΠΟΠ! Ο υπουργός είπε θα μπούνε οι καλύτεροι και οι πιο ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ (Αναφέροντας σε πτυχία, ξένες γλώσσες, μεγαλύτερα απολυτήρια) Ας λήξει το θέμα εδώ, αν είναι να μιλάτε συνέχεια για ΟΒΑ κάντε μια ομαδική όλοι εσείς οι ΟΒΑ, και γκρινιαξτε μεταξύ σας!

Τέλος πάντων ακόμα και έτσι οι περισσότερες θέσεις θα ειναι απο ΟΒΑ, ειδικά τα παιδιά που έχουν ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ και ειναι και ΟΒΑ είναι σίγουρα μέσα απο τώρα.

Εμένα η άποψη μου ηταν αυτή χωρίς να θίγω κανέναν και λέγοντας μονο ενα πράγμα...

Αν επέλεγα ανάμεσα απο φοιτητή/πτυχιούχο ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ ... Και ΟΒΑ

θα επέλεγα ΟΒΑ πόσο μάλλον δε ΟΒΑ με ιεκ ή τει ή ΑΕΙ...

Αυτό ειπα και μην παρερμηνεύεται κ λέτε οτι νανε...

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

Τι να κανουμε τωρα ρε αδερφε που θα επελεγες τον ΟΒΑ; Η κυβέρνηση εθεσε αλλα κρητηρια οχι τωρα και απο προηγουμενες προκηρυξεις ισχύουν τα ιδια μορια. Τωρα Οσο για τον οβα εχει 100+250+100 αν ειναι ΕΔ δες τα λες λιγα...

παιρνουν τοσα μορια και εχουν παραπονο; Εικόνα

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Nikos1994 έγραψε:
XristosMP έγραψε:Ακριβως Μαρκ, τα λεω εγω που ΔΕΝ εχω πτυχιο ΑΕΙ και θεωρητικα θα επρεπε να φοβαμαι.

Καλά όχι απαραίτητα! Μια 300-400 να έχεις κατά την άποψη μου και ανάλογα την ειδικότητα, πιστεύω μπορείς τι διάολο το 2009 οι τελευταίοι μπήκαν 50-100 μόρια, Δεν νομίζω να ανέβουν πάνω από 200-250 μόρια οι "βάσεις" άποψη μου βέβαια

Νικολα μη ξεχνας ομως οτι τοτε πηραν 2000 ατομα ενω τωρα 1000 Και με την ανεργια να βαραει κοκκινο.
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Mark26 έγραψε:Μα Χρησταρα δεν είπαμε να μην περάσουν όσοι είναι ικανοί οβα. Αλλά μου έχουν βγάλει κόμμα το τα οβα που οι πιο πολλοί με το ζορυ περναν τα πόδια τους στα αθλήματα.Όσοι έχουν τα μόρια ας περάσουν αλλά να μην βγάζουν κομπλεξ.

Αλλα βλέπεις όλο επιστολές στέλνουν γιατί αγχώνονται για τα μόρια τους, αλλά κατά τα άλλα όλοι οι οβα εδώ είναι σίγουροι ότι πρώτα εκείνοι θα μπουν. Μόνοι τους δείχνουν την ανασφάλεια τους. Τέλος, δεν ξέρουμε τι θα μοριοδοτειται. Έτσι έλεγαν για υπερμοριοδοτηση αλλά μείναν στα 100μορια

Συμφωνώ απόλυτα μάγκα ! Είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης

NIkooolas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από NIkooolas »

XristosMP έγραψε:
Nikos1994 έγραψε:

Νικολα μη ξεχνας ομως οτι τοτε πηραν 2000 ατομα ενω τωρα 1000 Και με την ανεργια να βαραει κοκκινο.

το 2009 η ανεργια ηταν χειροτερηηηη

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mark26 έγραψε:Μα Χρησταρα δεν είπαμε να μην περάσουν όσοι είναι ικανοί οβα. Αλλά μου έχουν βγάλει κόμμα το τα οβα που οι πιο πολλοί με το ζορυ περναν τα πόδια τους στα αθλήματα.Όσοι έχουν τα μόρια ας περάσουν αλλά να μην βγάζουν κομπλεξ.

Μαρκ απο τη μια τους καταλαβαινω διοτι κι εμεις στη θεση τους ισως το σκευτομασταν ετσι, ΟΜΩΣ οπως ειπα και πιο πριν ηταν ΕΠΙΛΟΓΗ τους να πανε εκει για 6 χρονια και μετα να ψαχνουν μεροκαμματο. Πιστευω οτι τα 100 μορια ειναι σχετικα καλα για εκεινους + την 12μηνη προυπηρεσια τους.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Μα ρε συ Νικόλα πως γίνεται όλοι όσοι είναι εδώ οβα να θεωρούν ότι πρώτοι θα μπουν; Έχουν ταράξει τα site με επιστολές για τα μόρια αλλά τα ίδια μόρια πήραν τελικά,100!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τα μόρια προϋπηρεσίας μειώθηκαν από 250 σε 100.
Nikos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

XristosMP έγραψε:
Nikos1994 έγραψε:

Στατιστικά τα 200-250 μόρια πάνω που αναφέρω είναι ότι είναι λιγότερα τα άτομα, ρε φίλε πιστεύεις θέλουν πολλοί να γίνουν ΕΠΟΠ; Η πόσο μάλλον να είναι στον Έβρο για 800 ευρώ; Δεν νομίζω να υπάρχει τρελή συζήτηση... Δεν αρέσει σε όλους ο στρατός πόσο μάλλον να είσαι τελευταίος των τελευταίων στο στράτευμα... Επίσης είδες πόσο κράξιμο και απαξίωση τρώει ο θεσμός των ΕΠΟΠ από τον κόσμο; Είναι πολλά τα αρνητικά

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Χρησταρα ακριβώς αυτό, ήταν επιλογή τους. Ηξεραν ότι ήταν με σύμβαση! Δηλαδή εγώ και οποιοσδήποτε έχει σπουδάσει, ήμασταν βλακες; Στρωσαμε κωλο και Διαβάσαμε ώστε να έχουμε και άλλη προοπτική στην ζωή μας. Δεν γίνεται να κοιτάζαμε να γινομασταν μόνο οβα, αφού δεν ξέραμε αν θα βγει η προκήρυξη. Βγάζουν κόμπλεξ τώρα!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες