Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Τι κόμπλεξ βγάζετε όσο προχωράει η προκήρυξη; Εννοείται δεν ισχύει πως όταν βλέπουν οβα τους περνάνε κατευθείαν. Αν έχουν τα μόρια μπαίνουν, τέλος! Εμείς εδώ για εποπ θέλουμε και εκεί θα δηλώσουμε. Αν δεν θέλουμε για οβα δεν κάνουμε καν αίτηση, οπότε γιατί τέτοιο κόλλημα να μπούμε ντε και καλά πρώτα οβα; Ο καθένας-καθεμία θα δηλώσει όπου θέλει αυτό που θέλει και δεν θα δώσει αναφορά γιατί δεν θέλει οβα.
Χρησταρα συμφωνώ μαζί σου γ αυτό που λες, απλά όπως βλέπεις όσο παίρνει ο καιρός πετάγονται σαν τα μανιτάρια νέα Προφίλ που σχετίζονται με εποπ. Το ποιος ξεκινάει καυγάδες κλπ φαινεται
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Το 70% των ΟΒΑ, εκτός ΕΔ, δεν βγάζει τα αθλήματα.
Διασωστη δεν ξέρω αν είναι ρε φίλε τόσο μεγάλο ποσοστό, αλλά ξέρω ότι τους παιρνουσαν τους πιο πολλούς στα αθλήματα για πλάκα γιατί δεν είχαν ζήτηση τόσο πολύ οι οβα
Καλα περα απο παιδια που υπηρετουν σε ΜΑΛ σαν οβα και ελαχιστες εξαιρεσεις σε διαφορα ΕΤΕΘ θα συμφωνησω απολυτα οτι οι μισοι και βαλε δεν μπορουν να τρεξουν μιλι οχι στο σωστο χρονο αλλα γενικα να το τερματησουν. Για οβα πεζικου δεν θα μιλησω καν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Δευ Δεκ 07, 2020 3:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Τόσο είναι, μόνο οι ΕΔ δίνουν αθλήματα έτσι και αλλιώς. Το 17 στην τελευταία σειρά στο ΚΕΤΘ κόπηκαν όλοι στην πορεία 5 χιλιόμετρα. Γελούσε ο υπολοχαγός.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Χρησταρα το ειπα και εγω παραπανω φιλε μου τετοια ατομα μακαρι να μπουν απο τα πρωτα γιατι το αξιζουν αλλα μην μου βγαινουν ολοι και το παιζουν ραμπο και οτι το δικαιουντε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Αρχικά ηρεμήστε και περιμένετε να βγει η προκήρυξη.Υπάρχουν ΟΒΑ-στην πλειοψηφία τους Ειδικών Δυνάμεων-που αξίζουν και με το παραπάνω εφόσον το επιθυμούν να γίνουν ΕΠΟΠ. Εδώ υπάρχουν ΟΒΑ βάτραχοι και στον ΣΞ και στο ΠΝ, αυτά τα παιδιά ανεξαρτήτως αν είναι μόνο απόφοιτοι λυκείου σίγουρα θα είναι πολύ άδικο να βγουν στην ανεργία...
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Καταδρομεα εμεις δεν ειπαμε κατι το διαφορετικο τετοια ατομα πραγματικα αξιζει να μπουν το θεμα ειναι οτι κουραζει να μπαινουν ακυροι και να απαιτουν να μπουν αυτοι και οτι οι απλοι πολιτες δεν αξιζουν
Κάποιο νέο για το όριο ηλικίας έχουμε; Ακούγεται τίποτα;
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο δεν γίνονται κατανοητα.Όταν πας καπου για δουλειά και υπογράφεις σύμβαση ορισμένου χρόνου είσαι ορισμενου χρόνου.
Τέλος.
Υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που ανανεώθηκε η σύμβαση τους μια φορά και στο τέλος μονιμοποιήθηκαν μέσω διακαστηριων με το δημόσιο.
Γιατί δηλαδή να έχουν προτεραιότητα;
Αυτό δεν είναι άδικο για αυτούς που πήγαν φαντάροι και βγήκαν έξω για δουλειά και δουλεύουν σαν σκυλιά;
Αυτό δεν είναι άδικο για μια γυναίκα που γουστάρει να μπει;
Τέλος.
Υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που ανανεώθηκε η σύμβαση τους μια φορά και στο τέλος μονιμοποιήθηκαν μέσω διακαστηριων με το δημόσιο.
Γιατί δηλαδή να έχουν προτεραιότητα;
Αυτό δεν είναι άδικο για αυτούς που πήγαν φαντάροι και βγήκαν έξω για δουλειά και δουλεύουν σαν σκυλιά;
Αυτό δεν είναι άδικο για μια γυναίκα που γουστάρει να μπει;
ΚύριεDYK γνωρίζετε πόσα μόρια θα πάρουν οι απόφοιτ ΕΠΑ. ς, γτ στο πολεμικό ναυτικό το ζητάει σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
Εδώ το θέμα είναι νέα και απορίες για την προκειμένη προκήρυξη αν θέλετε να μαλώνεται ας δημιουργηθεί άλλο θέμα να τελειώνουμε.
521 ΤΠΝ 318
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
Καλησπέρα, όταν λέει απόφοιτοι ΙΕΚ πρεπει να έχουμε και πιστοποίηση, σωστά; Για να πάρουμε 360 μόρια; Ρωτάω για έναν φίλο μου που δεν έχει πιστοποίηση! Ευχαριστώ εκ το προτέρων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες