Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Χρησταρα άσε έχω ακούσει και για τέτοιους ψυχακηδες που λες. Έχω ακούσει να κόψουν γυναίκα σε άλλη προκηρυξη πρίν χρόνια, για μισό ή ένα κιλό. Ξέρω γυναίκα φίλη που κόπηκε από Αστυφυλακων για μισό ποντο ύψους, την στιγμή που για μισό ποντο άλλοι στην χαρίζουν. Αλλά και για άντρες έχω ακούσει να είναι αρκετά πιο γεμάτοι και να περνάν με μέσο. Δεν έχει να λέει, είναι που θα πέσεις. Οπότε αν μιλάμε για 5κιλα πάνω, χάνονται πολύ άνετα!
Βρε δεν ειπα να μη τα χασετε προς θεου. ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι πρεπει να τα χασει οποιος πρεπει και στην τελικη να μη ριχνει τα μουτρα του στο καθε βυσμα
Mark26 έγραψε:Χρησταρα άσε έχω ακούσει και για τέτοιους ψυχακηδες που λες. Έχω ακούσει να κόψουν γυναίκα σε άλλη προκηρυξη πρίν χρόνια, για μισό ή ένα κιλό. Ξέρω γυναίκα φίλη που κόπηκε από Αστυφυλακων για μισό ποντο ύψους, την στιγμή που για μισό ποντο άλλοι στην χαρίζουν. Αλλά και για άντρες έχω ακούσει να είναι αρκετά πιο γεμάτοι και να περνάν με μέσο. Δεν έχει να λέει, είναι που θα πέσεις. Οπότε αν μιλάμε για 5κιλα πάνω, χάνονται πολύ άνετα!
Μα και να περασουν εναν με 10 κιλα παραπανω νομιζεις θα τα βγαλει περα στα αθληματα; Ουτε καν. Φιλος μου περασε πυροσβεστικη με παραπανισια κιλα και τους ελεγε μη με κοψετε δν τον εκοψαν και του ειπαν θα φανει αν αξιζεις στα αθληματα. Τωρα θα μ πεις τα αθληματα της πυροσβεστικης ειναι γτπ τα περναει και η γιαγια μ. Αλλα θελω να σ πω στα αθληματα θα φανει ενας αν αξιζει να περασει.
Αυτό λέω. Ας χάσουμε και τα περιττά κιλά οποίος έχει και ας κάνουμε και το χιλιαρι 5 φορές την εβδομάδα προπόνηση.
Μην μετράμε μόνο πτυχία γιατί φέτος με τόσες αιτήσεις που θα γίνουν λόγω ανεργίας θα κόψουν και για κιλά και για ύψος και στα αθλήματα.
Εδώ ακούγεται ότι θα γίνει χαμός στο πολεμικό ναυτικό που σε άλλες προκηρύξεις έμεναν ειδικότητες χωρίς αιτήσεις.
Σκεφτείτε τι θα γίνει στον στρατό ξηράς!11
Μην μετράμε μόνο πτυχία γιατί φέτος με τόσες αιτήσεις που θα γίνουν λόγω ανεργίας θα κόψουν και για κιλά και για ύψος και στα αθλήματα.
Εδώ ακούγεται ότι θα γίνει χαμός στο πολεμικό ναυτικό που σε άλλες προκηρύξεις έμεναν ειδικότητες χωρίς αιτήσεις.
Σκεφτείτε τι θα γίνει στον στρατό ξηράς!11
Σιγα τις αιτησεις αυτοι π ηταν βαρβατοι σε μορια κλπ μπηκαν ειδικοι φρουροι περυσι και συνοριοφυλακες τωρα ενας που εχει μορφωση κ πτυχια δε νομιζω να τρεξει να γινει φανταρος να βαραει σκοπετα.
Mark26 έγραψε:Χρησταρα άσε έχω ακούσει και για τέτοιους ψυχακηδες που λες. Έχω ακούσει να κόψουν γυναίκα σε άλλη προκηρυξη πρίν χρόνια, για μισό ή ένα κιλό. Ξέρω γυναίκα φίλη που κόπηκε από Αστυφυλακων για μισό ποντο ύψους, την στιγμή που για μισό ποντο άλλοι στην χαρίζουν. Αλλά και για άντρες έχω ακούσει να είναι αρκετά πιο γεμάτοι και να περνάν με μέσο. Δεν έχει να λέει, είναι που θα πέσεις. Οπότε αν μιλάμε για 5κιλα πάνω, χάνονται πολύ άνετα!
Για αστυφυλάκων το ύψος το μετράνε στο αστυνομικό τμήμα όταν κάνεις την αίτηση και αν περάσεις και πας στο νοσοκομείο για τις υγιεινομικες σε ξαναμετρανε και αν είσαι λιγ οτερο κάνουν αναφορά στον αξιωματικό που υπέγραψε για το ύψος.
Κανείς δεν υπογράφει ούτε για μισό πόντο!
Άστο thalassa μου ξέρω πολύ καλά, έχουν περάσει με μέσο για ύψος. Επίσης φίλε paper οποίος έχει καλό μέσο για κιλά έχει και για αθληματα. Στην πυροσβεστική πάντως πριν χρόνια που έδιναν σε προκηρύξεις, είχε και τότε μονόζυγο. Χρησταρα, δυστυχώς σε αθλήματα τουλάχιστον, θα πέσει πολύ μέσο πιστεύω.
Γενικότερα, αυτοι που συνήθως είναι καλά γυμνασμένοι, προσέχουν πολύ και το βάρος τους οπότε δεν έχουν θέμα. Αλλά όπως και να έχει αν μιλάμε για 5κιλα παραπάνω, δεν έγινε τίποτα. Τα χάνει καποιος/α πολύ εύκολα για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.
Γενικότερα, αυτοι που συνήθως είναι καλά γυμνασμένοι, προσέχουν πολύ και το βάρος τους οπότε δεν έχουν θέμα. Αλλά όπως και να έχει αν μιλάμε για 5κιλα παραπάνω, δεν έγινε τίποτα. Τα χάνει καποιος/α πολύ εύκολα για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.
Mark26 έγραψε:Άστο thalassa μου ξέρω πολύ καλά, έχουν περάσει με μέσο για ύψος. Επίσης φίλε paper οποίος έχει καλό μέσο για κιλά έχει και για αθληματα. Στην πυροσβεστική πάντως πριν χρόνια που έδιναν σε προκηρύξεις, είχε και τότε μονόζυγο. Χρησταρα, δυστυχώς σε αθλήματα τουλάχιστον, θα πέσει πολύ μέσο πιστεύω.
Γενικότερα, αυτοι που συνήθως είναι καλά γυμνασμένοι, προσέχουν πολύ και το βάρος τους οπότε δεν έχουν θέμα.Αλλά όπως και να έχει αν μιλάμε για 5κιλα παραπάνω, δεν έγινε τίποτα. Τα χάνει καποιος/α πολύ εύκολα για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.
Μα ενας φυσιολογικα γυμνασμενος Ειναι τουλαχιστον +10 κιλα επανω απ το κανονικο αυτο που ειπες ηταν σωστο ενας π ειναι 1.80 μεχρι 96-97 βγαινει ι1 ειδικα αν ειναι κανα τουμπανο φουσκωτος. Δε μιλαμε για ατομο 1.80 με +10 κιλα λιπους. Αν εχεις βυσμα ναι περνας τα παντα οπως ειπες. Παντως πυροσβεστικη παπαρια αθληματα δωσανε μην το σχολιασω με αυτα που μ ειπε το φιλαρακι... Νομιζω πιο σημαντικο θεμα ειναι να συζητιεται το οριο ηλικιας και η μοριοδοτηση Παρα αυτα που λεμε με τα κιλα και τα υψη.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
papercut έγραψε:Παντως απ οτι διαβασα Μονο ΑΕΙ ΤΕΙ ΠΤΥΧΙΑ παιρνουν μορια. Σαν σπουδαστες σε ΑΕΙ ΤΕΙ Δν ειδα να δινει μορια με την νεα τροποποιηση
Κανονικότατα θα πάρουν τα μόρια φοιτητές ΑΕΙ ΤΕΙ!
Κόβει φοιτητές από αει και τει ευτυχώς
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Κόβει φοιτητές από αει και τει ευτυχώς
τι εννοεις κοβει; Αφου ο αλλος απο πανω λεει μοριοδοτουνται κανονικα οσοι ειναι φοιτητες και δν εχουν αποφοιτησει οσοι δν εχουν το πτυχιο δηλαδη
Αφου ειπαν θα βγει μεσα στο Δεκεμβριο γιατι καθεστε και χαλατε τα μυαλα σας με υποθεσεις; Λιγες μερες μεινανε
Έχω κλάψει με τον ΕΛΔΥΚ, έχει 6 ποστ και στα 6 έχει πει το ίδιο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Πριν που ρώτησα τον κύριο δυκ για μόρια σπουδαστών μου πε θα πάρουν
Θα δούμε βισμα έχετε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης