Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Όχι εγώ οκ είμαι, απλά απορία το είχα. Δεν ήξερα πχ ότι ελαφρύ οπλισμου θέλει ι1 και το ερπυστιοφορο δέχεται και ι2
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Μην παιρνεται πανως αψηφιστα το τρεξιμο και τα κιλα. Οσοι ειστε πανω απτο οριο ειναι κριμα απτο θεο να περασετε με τα μορια και να σας κοψουν λογω βαρους ή λιγοτερου του προβλεπομενου χρονου στο 1000ρι.
Καντε απο τωρα προπονησεις εξω, χαλαρα τρεξιματακι με μουσικουλα και μια διαιτουλα με πολλα φρουτα και σαλατες.
Καντε απο τωρα προπονησεις εξω, χαλαρα τρεξιματακι με μουσικουλα και μια διαιτουλα με πολλα φρουτα και σαλατες.
Ε ναι Λευτέρη καλά τα λες. Εδώ σου λέω έχουν κόψει και για μισό με ένα κιλό. Η είναι κρίμα πχ να θες ειδικότητα που επιτρέπει ως ι1 και εσύ να είσαι ι2. Για τα αθληματα είναι πιο δύσκολο. Πόσο μάλλον κάποιος που στο ξαφνικό θα προσπαθήσει να κάνει push-ups,1000αρι και κυρίως ελξεις
Μαρκ26,
Που ακριβώς έκοψαν για μισό κιλό;
Φαντάζομαι ότι δεν αναφέρεσαι στο 2009 διότι εγώ ήμουν εκεί είδαν άλλα τα μάτια μου.
Που ακριβώς έκοψαν για μισό κιλό;
Φαντάζομαι ότι δεν αναφέρεσαι στο 2009 διότι εγώ ήμουν εκεί είδαν άλλα τα μάτια μου.
Dyk σε άλλη προκηρυξη ήταν νομιζω που είχε όμως δείκτη μάζας σώματος όπως εδώ. Με αυτά που έχω διαβάσει εδώ φαντάζομαι μπήκαν και πολλά ρεταλια Dyk σωστά;
Χαμός έγινε.
Κυρίως στα σώματα.
Κυρίως στα σώματα.
Καλά και εγώ από προσωπικές εμπειρίες κοντινών μου προσώπων. Έχω ακούσει πολλά. Δηλαδή μπεναν σε διάφορες προκηρύξεις άτομα που είχαν παραπάνω κιλά. Έπαιξε βύσμα όπως και στα αθλήματα. Απλά δεν πρέπει να πάμε με τέτοιο σκεπτικό. Εμεις ας έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει πχ να έχουμε συγκεκριμένο δείκτη μάζας
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
ΔΥΚ ποια είναι η άποψη σου; Αυτή είναι η τελική μοριοδότηση ή θα πάρουν μόρια οι σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ, απόφοιτοι ΕΠΑΣ ΕΠΑΛ και τα σχετικά?
Dyk έχω διαβάσει για τις γυναίκες που είπες ότι μπήκαν όλες σχεδόν, με μέσο στα αθλήματα. Φαντάζομαι θα υπήρχαν και περιπτώσεις ανδρών. Για κιλά έχω ακούσει στους οβα ότι μπαίνουν πολύ πιο εύκολα γιατί δεν είχαν ζήτηση τόση, αλλά δηλαδή και στους εποπ μπήκαν με αρκετά κιλά πάνω;
Συγκεκριμένα για το στρατό μιλάμε εδώ.
Το 2009 πάντως οι του ΠΖ μπορώ να πω ότι ήμασταν όλοι αρκετά δυνατά παιδιά. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σειρές που έπαιζαν ψιλό παρτάλια σωματικά και πνευματικά.
Το 2009 πάντως οι του ΠΖ μπορώ να πω ότι ήμασταν όλοι αρκετά δυνατά παιδιά. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σειρές που έπαιζαν ψιλό παρτάλια σωματικά και πνευματικά.
Φαντάζομαι όμως ότι και στο πεζικό θα είδες πολλά. Πιστεύω θα μπήκαν και εκεί με μέσο και για τα αθληματα αλλά κάποιοι και τα κιλα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Dyk!
Στα όπλα καμία γυναίκα δεν έβγαλε τα αθλήματα. Όλες πέρασαν με μέσο.
Στα σώματα τα πέρασαν ελάχιστες και αυτές είχαν επαφή με το άθλημα.
Στα σώματα τα πέρασαν ελάχιστες και αυτές είχαν επαφή με το άθλημα.
-
- Αρχιλοχίας
DYK τι έχεις να πεις για αυτό που βγήκε σμρ περί μοριοδότηση και λοιπά;
Δεν βλέπω ιδιαίτερες αλλαγές. Ελάχιστες τροποποιήσεις στα μόρια των γραμματικών γνώσεων.
Τα υπόλοιπα μένουν ίδια.
Εν αναμονή των ορίων ηλικίας και πάμε για ΦΕΚ και δημοσίευση.
Τα υπόλοιπα μένουν ίδια.
-
- Αρχιλοχίας
D.Y.K έγραψε:Δεν βλέπω ιδιαίτερες αλλαγές.Ελάχιστες τροποποιήσεις στα μόρια των γραμματικών γνώσεων.
Τα υπόλοιπα μένουν ίδια.
Δηλαδή θα πάρουνε μορια και οι σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ, ΕΠΑΛ ειδικές δυνάμεις και τα σχετικά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eyyehdheheje, GZ1 και 9 επισκέπτες