Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
4Ο site ανεβαζει το ιδιο.
Δυστυχως, μαλλον αυτα θα ειναι τα νεα κριτηρια.
Δυστυχως, μαλλον αυτα θα ειναι τα νεα κριτηρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Δεκ 04, 2020 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω φοιτω σε ιεκ δημοσιο απο τον σεπτεμβρη ελπιζω να δινουν τα μορια
Αυτό για το ένα έτος δεν το διευκρινίζει. Σίγουρα θα δίνει μόρια σε φοιτητές αει-τει. Αν δεν δώσει, θα το κάνει απλά για να κόψει άτομα.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Αν εισαι σίγουρος οτι το εννοεί ετσι οκ, εγω διαβάζοντας το σύμφωνα με τις λέξεις που χρησιμοποιεί καταλαβαίνω παρακολούθηση μαθημάτων. Αυτοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους οτι αφου φοιτούν, σε 2 χρόνια το πολυ θα υην εχουν τελειώσει γιατι έχει deadline, οχι όπως στα αει που μπορεί να είσαι αιώνιος.Διασωστης31 έγραψε:Σπουδές φοίτηση λέει σε ΙΕΚ 250. Δηλαδή φοίτησες τα 2 χρόνια δεν είσαι απόφοιτος όμως γιατί δεν έχεις την πιστοποίηση.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Αναφέρει για γυμνάσιο και δεν αναφέρει για σπουδαστές αει-τει, εγώ πιστεύω δεν είναι έγκυρο αυτο. Ας μπει και ο κύριος dyk να μας πει τη γνώμη του...
-
- Αντιστράτηγος
Το λεει ξεκαθαρα.
Αν εχεις τελειωσει το ΙΕΚ και εχεις παρει την πιστοποιηση θα εχεις 350.
Αν εχεις παρακολουθησει τα μαθηματα και ΔΕΝ Εχεις την πιστοποιηση θα παρεις τα 250.
Αν εχεις τελειωσει το ΙΕΚ και εχεις παρει την πιστοποιηση θα εχεις 350.
Αν εχεις παρακολουθησει τα μαθηματα και ΔΕΝ Εχεις την πιστοποιηση θα παρεις τα 250.
Απλά δεν διευκρινίζει για το ένα έτος και για τους φοιτητές αει-τει
-
- Αντιστράτηγος
Mark26 έγραψε:Απλά δεν διευκρινίζει για το ένα έτος και για τους φοιτητές αει-τει
Σωστα.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Καλα πες τους πρωτοετης δεν τους βαζει. Οι ειδικοδυναμητες δεν θα πάρουν; Τι φάση;
Δύσκολα να μην δίνει μόρια σε φοιτητές ΑΕΙ ΤΕΙ. Αν όχι ευκαιρία για ένσταση σε περίπτωση που δεν σας φτάσουν τα μόρια
Lefteri μου εμένα το λέω με συμφέρει να μην έδιναν μόρια σε φοιτητές αει-τει, αλλά θέλω ρε φίλε να μπουν άτομα από δω. Θα δίνει μόρια μην αγχώνεστε!
Όλα τουμπα! Είχαμε μπουσουλα τη μοριοδοτηση του 2009 και φέτος ΔΕΝ υπαρχουν τα 45 για εννιαμηνη θητεία περα απ την 12μηνη προυπηρεσια αλλά 250 που υπήρχε τότε. Ουδέν σχόλιο
-
- Αντιστράτηγος
Και εγω το ιδιο Μαρκ αδελφε.
Ενα ΙΕΚ τελειωσα εγω, δεν ειμαι και κανενα τερας μορφωσεως αλλα ειναι κριμα και αδικο για τα παιδια που φοιτουν σε ΑΕΙ/ΤΕΙ να μη παρουν καθολου τα μορια του 1ο ετους.
Κριμα απτο θεο πραγματικα.
Ενα ΙΕΚ τελειωσα εγω, δεν ειμαι και κανενα τερας μορφωσεως αλλα ειναι κριμα και αδικο για τα παιδια που φοιτουν σε ΑΕΙ/ΤΕΙ να μη παρουν καθολου τα μορια του 1ο ετους.
Κριμα απτο θεο πραγματικα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Μακάρι! Όπως και να χει και αυτή τη προκήρυξη που θα βγάλουν δύσκολα τα πράγματα Μ φαίνεται
Εγω ειμαι στο 3ο ετος σπουδων σε ΑΕΙ και πραγματικα θελω να μπω στο στρατο αυτην την προκηρυξη περιμενα! Ελπιζω να δινει μορια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης