Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Παιδες, μη δινεται σημασια.Οπως και στους Ε. Φ το 19 οσο πλησιαζε η προκηρυξη γινοντουσταν μελη τρολ προφιλ και λεγανε τα δικα τους επιτηδες. Αφηστε τον, λογικα θα φυγει ακλαφτος απτο φορουμ αν συνεχισει την ειρωνια. Το παιδι φαινεται πως εχει προβλημα κατωτεροτητας ή ψυχολογικα προβληματα. Αφηστε τον να μιλαει μονος του.

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Φιλε μαρκ αυτο που ειπα και εγω παραπανω ηξεραν οτι θα ειναι 3 και 3 χρονια και μετα σπιτι τους δεν καταλαβαινω γιατι απαιτουν να μπουν ;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Alex γιατί γλυκαθηκαν που είχαν μόνιμο μισθό. Όσοι ξέρω που είναι οβα, είναι κάτι τύποι από το χωριό μου που ήταν αγρότες ή που εβοσκαν πρόβατα και με το ζορυ γράφουν το όνομα τους. Ξέρουν ότι χωρίς κανένα πτυχίο δεν πάνε πουθενά. Γ αυτό κανουν έτσι. Δηλαδή εγώ είμαι ο ηλιθιος που σπούδαζα για ένα καλύτερο μέλλον; Ας είχαν τα μόρια από σχολές κλπ δεν τους φταίμε εμείς.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Της ενδεχομεης προαγωγης σε βαθμο Ανθυπασπιστη δια της αποδοσης ενος επιπλεον βαθμου, αποτελει μεταβολη του σταδιοδρομικου τους οριζοντα, ο οποιος δεν συναδει με το σκοπο της συστασης της εν λογω κατηγοριας, που ειναι η καλυψη συγκεκριμενων αναγκων στελεχωσης με χαμηλοβαθμο και ηλικιακα αξιομαχο προσωπικο.

Συνεπως, οπως προκυπτει απο τα παραπανω, τυχον νομοθετικες ρυθμισεις θα δημιουργησουν προβληματα, ιδιαιτερα οικονομικα.

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φιλε αμα μπω καλως αμα δεν μπω δεν θα σκασω απλως με νευριαζει που απαιτουν κατι που δεν τους το υποσχεθηκε κανεις και το κρατος παει να τους το δωσει ενω αλλα ελεγε η προκηρυξη τους
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αυτη ηταν η απαντηση του Παναγιωτοπουλου οταν ερωτηθει αν θα φτανουν Ανθυπασπιστες οι ΕΠΟΠ και πιστευω δινει απαντηση, εμμεσα, και για την ηλικια.Με συγχωρειται για 2 μηνυματα, ειμαι απο κινητο.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Τρολλακια θα μπουν απειρα παιδες οσο πλησιαζει η προκηρυξη, μη σκατε.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Alex δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Εμένα με συμφέρει ηλικιακά, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει. Χρόνια πιεζαν τα επιτελεία στρατού για προσλήψεις εποπ, και ο υπουργός δεν άκουγε τίποτα. Έτσι και ο Παναγιωτοπουλος θα αλλάξει το όριο ηλικίας και έξτρα μοριοδοτηση, όλα αυτά μόνο για εποπ, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν κάθετος για τα 28ετη; !

Τώρα θα δείξει τι θα γινει. Απλά κούρασαν όλοι οι οβα που βγάζουν τα κόμπλεξ τους και προσπαθούν να αποθαρρύνουν όλους εμας

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ασε φιλε εχω γνωστο που μπηκε οβα στην αεροπορια οτι ναναι ατομο και ελεγε και ψενατα σε εναν γνωστο μου οτι εγινε μονιμος και καθομουν και του εξηγπυσα οτι δεν εγινε δεν γινεται αυτο και θα μου βγει τωρα αυτος καλητερος απο ενα αλλο παιδι ελεος
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Εγώ δεν πιστεύω να αλλάξει ούτε ηλικία ούτε μοριοδοτηση έξτρα. Από περσυ που ακουγόταν για εποπ, ο Παναγιωτοπουλος τονιζε το θέμα της ηλικίας. Ούτε νομίζω να είναι βλακας να θέλει να δημιουργήσει θεματα, γιατί μετά θα πάνε πόσοι δικαστικώς για ηλικία και θα δικαιωθούν γιατί δεν είναι δίκαιη διάκριση. Αν και όπως λέω, για να μην παρεξηγηθώ, με συμφέρει να ανέβει το όριο.

Αν δεν δω έστω ένα φεκ, δεν πιστεύω τίποτα. Όλα τα site αναφέρουν τα ίδια απλά για τα κλικ. Ας βγει η προκήρυξη και βλέπουμε

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Μαρκ αν εισαι 26 οπως λεει το ονομα σου δεν σε πηραν και τα χρονια ρε φιλε.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μαρκ μην το ψαχνεις τα site εγραφαν καθε χρονο για 6500 εποπ μονο και μονο για τα κλικ
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Ρε συ Alex, εδώ οι πιο πολλοί οβα με το ζορυ έβγαλαν το σχολείο. Κάτι αγρότες και τσοπάνηδες είναι που μπαίνουν για μόνιμο μισθό γιατί δεν μπορούν να μπουν αλλού. Μην παρεξηγηθώ, αγρότες είναι οι παππούδες μου και ξέρω τι πάει να πει σκατα σε στάβλους κλπ
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Χρήστο, έγινα 26 τον Οκτώμβριο, αλλά έτσι και βγει Γενάρη η προκήρυξη και είναι 28 το όριο, θα είναι η τελευταία μου προσπάθεια παρ ότι είμαι μόνο 26, απλα και μόνο γιατί θα είμαι του 94. Τα είπαμε τις προάλλες εδώ, άδικο αλλά είτε είσαι πχ Γενάρη του 94 είτε Δεκεμβριο, είναι το ίδιο και αυτό για τον στρατο
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φιλε δεν σε παρεξηγω και εμενα οι γονεις μου οπως και εγω οταν μπορω ασχολουμαστε και με τα χωραφια που εχουμε αλλα εχεις δικαιο νομιζουν πως ειναι οπως παλια νε ενα κιλο λαδι σε εβαζαν μονιμο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες