Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Καλησπέρα σας μια ερώτηση παρακαλώ σε ειδικότητα που γράφει (απόφοιτοι τουλάχιστον γυμνασίου) θέλει γυμνάσιο η και λύκειο άμα θέλεις να καταθέσεις;
Επίσης σε ειδικότητα που γράφει πχ (απόφοιτος ΤΕΕ Β' η απολυτηρίος τίτλος όλων των τύπων Λυκείων θέλει σκέτο το απολυτήριο λυκείου σωστά χωρίς πτυχίο ; Ευχαριστώ πολύ περιμένω απάντηση.
Επίσης σε ειδικότητα που γράφει πχ (απόφοιτος ΤΕΕ Β' η απολυτηρίος τίτλος όλων των τύπων Λυκείων θέλει σκέτο το απολυτήριο λυκείου σωστά χωρίς πτυχίο ; Ευχαριστώ πολύ περιμένω απάντηση.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Απο την στιγμή που σου απόφοιτος σχολής αει, θα βαλεις το δίπλωμα πολυτεχνείου για να παρεις τα 450 μόρια.spyros94 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους
Αν θέλουμε μια ειδικότητα που
α) γράφει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου
β) τουλάχιστον απόφοιτος γυμνασίου
Και στις 2 περιπτώσεις με συμφέρει να βάλω το απολυτήριο λυκείου με βαθμό 17,4 ή το δίπλωμα Πολυτεχνείου;
Ευχαριστώ πολύ
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Βαζεις το ανώτερο που έχεις. Αν αυτο είμαι λυκείου, βαζεις λυκείου, αν ειναι σχολής, βαζεις σχολής.AnestisLoxias έγραψε:Καλησπέρα σας μια ερώτηση παρακαλώ σε ειδικότητα που γράφει (απόφοιτοι τουλάχιστον γυμνασίου) θέλει γυμνάσιο η και λύκειο άμα θέλεις να καταθέσεις;
Ναι θέλει το απολυτήριο μονο αλλα σε αυτές τις ειδικότητες αν δεν εισαι απόφοιτος τεεβ δεν εχεις καμια πιθανότητα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Ευχαριστώ πολύ οπότε θα κοιτάξω να βρω ειδικότητα με τουλάχιστον γυμνασίου η λυκείου μόνο ευχαριστω.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
Προ έτρεξα λίγο πιο πισω και είδα ότι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν από την νέα χρονιά η κάνω λάθος, γτ τα δημοσιεύματα λένε Δεκέμβριο η προκήρυξη οπότε πιστεύω θα βγάλουν και ειδικότητες μαζί, η κάνω λάθος;
Επίσης εγώ που έχω πιστοποίηση ΙΕΚ καταθέτω το ΙΕΚ η το απολυτήριο ΕΠΑΛ;
Επίσης εγώ που έχω πιστοποίηση ΙΕΚ καταθέτω το ΙΕΚ η το απολυτήριο ΕΠΑΛ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 02, 2020 3:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εγώ αυτήν την απορία. Είπε ο Army ότι θα βγουν ειδικότητες Δεκεμβριο και προκηρυξη μέσα στο 21. Αφου όλα τα site λένε για προκηρυξη τον Δεκέμβριο; !
Original, αν δηλώσεις ειδικότητα που ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, σε συμφέρει να δηλώσεις το ιεκ γιατί είναι παραπάνω μόρια!
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Τα site δεν μιλάνε για ξεκάθαρη προκήρυξη εποπ. Παράλληλα τρέχει και των οβα οπότε οπότε πολυ πιθανό να αναφέρονται σε αυτή. Ειδικότητες κτλ σιγουρα θα έχουμε Δεκέμβρη, για τα υπόλοιπα βλέπουμε. Προκήρυξη συγκεκριμένα εποπ κανενα site δεν ειπε για Δεκέμβρη. Αν βγει βέβαια, καλοδεχουμενη
George εδώ κάνεις λάθος, σε όλα νομίζω τα site έλεγε ότι αναμένονται οι προκηρυξεις και αρχές του 21 οι προσλήψεις!
Εμένα δεν με χαλάει να βγει από Γενάρη, γιατί τουλάχιστον θα έχω και το proficiency ως τοτε
Εμένα δεν με χαλάει να βγει από Γενάρη, γιατί τουλάχιστον θα έχω και το proficiency ως τοτε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μακάρι να βγεί τώρα τον Δεκέμβρη! Ρε παιδιά τι να πω θα δείξει! Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν!
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Μαρκ μου, όπως το πες, προκηρύξεις. Σε κανένα σαιτ δεν είπε ξεκάθαρα προκηρύξεις εποπ τοτε προκηρύξεις οβα τότε. Στο λεω γιατί τέτοιου είδους ''παιχνίδια'' είναι σύνηθες φαινόμενο. Ελπίζω να το βλέπω λάθος, εξ άλλου δεν αλλάζει κάτι για κανέναν. Οι ειδικότητες είναι το παν να δούμε πως θα κινηθούμε
Η μοριοδοτηση θα ειναι αντιστοιχη με των ΕΠΟΠ του 2009 ξερει κανεις?
Ωχ θεε μου
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αθηνά μου δεν έχει βγεί ακόμα κάτι και εμείς αυτό θέλουμε να δουμεathinaM έγραψε:Η μοριοδοτηση θα ειναι αντιστοιχη με των ΕΠΟΠ του 2009 ξερει κανεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες