Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
zΗτανε φιλε να εισαι οσο πιο μορφωμενος γινεται... αν θελανε απλους στρατιωτες θα κρατουσαν αυτους που ηδη εχουν... (χωρις να σημαινει οτι οσοι ειναι φοιτητες ειναι μορφωμενοι και χωρις να σημαινει οτι τα παιδια που ειναι ηδη μεσα δεν ειναι)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
θα συμφωνήσω Μαζί σου Λευτέρη εγώ με όσους μίλησα επικρατεί η άποψη στρατός=παραμεθόριο κτλπ... Καταλαβαίνετε τ εννοώLefteris 2αμαλ έγραψε:George_Trls έγραψε:Εγω ειμαι αισιόδοξος παιδιά. Θα είναι πιο πάνω οι βάσεις σίγουρα, αλλα οχι τρομερή διαφορά. Ποιος θέλει να πάει τέτοια εποχη στρατό; Οι περισσότεροι νέοι δεν τον γουσταρουν καν και δεν παίρνουν άδεια (οσοι την ζητάνε) απο τους δικούς τους. Δεν είναι ειδικοί φρουροί να γίνεται χαμος. Πάμε χωρίς αγχος και ολα θα γινουν. Αν αυξήσουν και το όριο ηλικιας, εσείς οι μεγαλύτεροι θα εχετε και τις επόμενες χρονιές που θα είναι πιο νορμαλ. Ολα καλα
Ετσι περιπου το σκεφτομαι κι εγω Γιωργη.
Στην ΕΛ. ΑΣ θυμαμαι, ηταν δεκαδες και δεκαδες και δεκαδες που θελανε να μπουν, μονο απτο φορουμ σκεψου. Θυμαμαι μονο απτην Μαγνησια ειχαν γινει ποσες χιλιαδες αιτησεις οπως μου ειχε πει ο wolver που ειχε τον πατερα του αξιωματικο και μαλιστα το παλικαρι περασε (ειχε πολλα μορια) .
Θελω να πω πως, ο Στρατος ειναι λιγο διαφορετικος διοτι πολλοι προσπαθουν να τον αποφυγουν, ποσο μαλλον να δηλωσουν για δουλεια (1 και σημερα) . Η ΕΛ. ΑΣ ειναι λιγο πιο φιλικη προς το περιβαλλον εργασιας ας πουμε (με την εννοια πως εισαι εξω, βλεπεις κοσμο) και σιγουρα πολλοι σκεφτονται τη στολη και την εξουσια. Ο Στρατος εχει σταξιμο και διαβασμα και σχοινακια και πορειες και μεταθεσεις καθε τρεις και λιγο.
Στην ΕΛ. ΑΣ ξερανε πως 10 χρονια θα ειναι αμεταθετοι Αθηνα.
521 ΤΠΝ 318
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Ισχύει αυτό, όσο νάνε ΕΠΟΠ είναι κωλοδουλεια, πολλά αρνητικά, αλλά είναι αυτή η κ@υλα που έχεις μέσα σου και θες να πας όπως κι αν έχει 😂
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Φιλε ενταξει ενα παιδι που τελειωσε την σχολη του να παρει μορια προς θεου αλλα τωρα ενας που εκανε 1 χρονο σχολης και αμα περασε και κανενα μαθημα δεν ξερω μου φαινεται καπως...NIkooolas έγραψε:zΗτανε φιλε να εισαι οσο πιο μορφωμενος γινεται... Αν θελανε απλους στρατιωτες θα κρατουσαν αυτους που ηδη εχουν... (χωρις να σημαινει οτι οσοι ειναι φοιτητες ειναι μορφωμενοι και χωρις να σημαινει οτι τα παιδια που ειναι ηδη μεσα δεν ειναι)
Εδώ εχεις δίκιο για αυτο πιστευω θα ζηταει αυτην την φορα να εχεις περασει το 50% των μαθηματων η καποιο ποσοστο τελος παντων... Θα δειξει ομως
Παρολα αυτα καλυτερα να εχεις παει ενα πανεπηστημιο και να μην ξερεις πολλα παρα να εχεις βγαλει γυμνασιο. Και πιστευω συμφωνουμε εδω.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Οτι και να λεμε εμεις φιλε Νικολα αυτοι που κυβερναν κανουν οτι θελουν
Ισχυει φιλε μου. Επισης βρισκω αδικο τα μορια των πολυτεκνων.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Φιλε ειμαι της αποψης αμα θες να σπουδασεις κατι να σπουδασεις κατι που σε γεμιζει αμα ειναι να εχω πτυχιο και αυτο που σπουδασα να μην το κανω καλα ποιος ο λογος
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Καλα φιλε πολυτεκνοι και τριτεκνοι μια ζωη το ιδιο πραγμα δηλαδη να παρακαλαμε τους γονεις μας να κανουν παιδια χαχχα
Οι τριτεκνοι δεν παιρνουν κατι σε αυτην την προκυρηξη τουλαχιστον
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Ποτε μην λες ποτε φιλε Νικολα ποτε δεν ξερεις τη αλλαζει χαχαχ
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Οχι μονο πολυτεκνοι και δεν εχω καταλάβει το λόγο. Οσο για τα μόρια του πρώτου έτους το κανουν και καλα επειδή έχεις μπει σε πανεπιστήμιο αρα έχεις μια στοιχειώδη μόρφωση και αν το ολοκληρώσεις ακομα παραπάνω. Για καλο δικό μου να μην το αλλάξουν

- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Φιλε γιωργη ενταξει αλλα πλεον περνας σε σχολη με πολυ χαμηλα μορια και αντε τει και αει να το καταλαβω το οτι περνεις μορια αμα περασεις το πρωτο χρονο ιεκ;
Ωντας φοιτητης ΑΕΙ (προλαβαινω να παρω πτυχιο μεχρι την προκυρηξη) Πολλα παιδια ΙΕΚ εχουν μαθει περισσοτερα απο αυτα των ΤΕΙ ΑΕΙ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες