Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις Λευτέρη. Θεωρώ ότι θα έχει σχετικά μεγάλη συμμετοχή η προκήρυξη εάν μιλάμε αποκλειστικά για τον στρατό.
Δείγμα αυτού η μεγάλη και ραγδαία συμμετοχικότητα στο φόρουμ.
Η γνώμη μου είναι ότι τα μόρια θα είναι σε μια μέτρια κλίμακα αν και υπάρχουν πλέον αρκετά παιδιά με χαρτιά.
Το όλο παιχνίδι είναι αφού διαβάσετε προσεκτικά την προκήρυξη, να συμπληρώσετε επίσης έξυπνα την επιλογή της ειδικότητας με βάση τις προϋποθέσεις που θα ορίζει.
Εμένα η γνώμη μου είναι να μην πας εκεί που θεωρητικά θα παν οι πολλοί γιατί ίσως να είναι παγίδα. Δεν θέλω να κατονομάσω ειδικότητες. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Κατά τα άλλα, υπάρχουν και θετικές ενδείξεις. Το 2021 πιστεύω ότι θα βγούν αρκετές προκηρύξεις που θα απορροφήσουν κόσμο και αλλού συν το γεγονός ότι έχει ήδη εξαγγείλει προσλήψεις ΕΠΟΠ σε βάθος πενταετίας ο πρωθυπουργός οπότε κάποιοι θα έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία και δεύτερη και τρίτη φορά.
Δείγμα αυτού η μεγάλη και ραγδαία συμμετοχικότητα στο φόρουμ.
Η γνώμη μου είναι ότι τα μόρια θα είναι σε μια μέτρια κλίμακα αν και υπάρχουν πλέον αρκετά παιδιά με χαρτιά.
Το όλο παιχνίδι είναι αφού διαβάσετε προσεκτικά την προκήρυξη, να συμπληρώσετε επίσης έξυπνα την επιλογή της ειδικότητας με βάση τις προϋποθέσεις που θα ορίζει.
Εμένα η γνώμη μου είναι να μην πας εκεί που θεωρητικά θα παν οι πολλοί γιατί ίσως να είναι παγίδα. Δεν θέλω να κατονομάσω ειδικότητες. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Κατά τα άλλα, υπάρχουν και θετικές ενδείξεις. Το 2021 πιστεύω ότι θα βγούν αρκετές προκηρύξεις που θα απορροφήσουν κόσμο και αλλού συν το γεγονός ότι έχει ήδη εξαγγείλει προσλήψεις ΕΠΟΠ σε βάθος πενταετίας ο πρωθυπουργός οπότε κάποιοι θα έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία και δεύτερη και τρίτη φορά.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Μαλιστα.
Σ' ευχαριστω πολυ και παλι βρε ΔΥΚ.
Σ' ευχαριστω πολυ και παλι βρε ΔΥΚ.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Παιδιά με ποσά μόρια πιστεύετε οτι κάποιος μπορεί να νιώθει 'ασφαλής';500+;
Σε ποια ειδικότητα Ελεανα7;
-
Τεθωρακισμένα για παράδειγμα
Antreas 93,
μιλώντας με τα δεδομένα του 2009 που επίσης είχε μεγάλη συμμετοχή, έχεις ελπίδες θεωρώ. Αρκετά σημαντικό το ότι υπηρέτησες ως ΔΒ και θες να υπηρετήσεις πάλι εκεί. Να έχεις όμως υπόψη σου ότι η διεύθυνση των διαβιβάσεων δεν αποδεσμεύει εύκολα κόσμο για τις ειδικές δυνάμεις διότι είναι λίγα τα άτομα εκεί και δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Ίσως θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να δηλώσεις ειδικότητα του πεζικού εάν θες οπωσδήποτε ΕΔ.
Κάτσε πρώτα να βγει η προκήρυξη και το βλέπουμε τότε.
μιλώντας με τα δεδομένα του 2009 που επίσης είχε μεγάλη συμμετοχή, έχεις ελπίδες θεωρώ. Αρκετά σημαντικό το ότι υπηρέτησες ως ΔΒ και θες να υπηρετήσεις πάλι εκεί. Να έχεις όμως υπόψη σου ότι η διεύθυνση των διαβιβάσεων δεν αποδεσμεύει εύκολα κόσμο για τις ειδικές δυνάμεις διότι είναι λίγα τα άτομα εκεί και δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Ίσως θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να δηλώσεις ειδικότητα του πεζικού εάν θες οπωσδήποτε ΕΔ.
Κάτσε πρώτα να βγει η προκήρυξη και το βλέπουμε τότε.
Ελεανα7,
Εξαιρετικά ασφαλή θεωρώ τα μόρια που έχεις για τα τεθωρακισμένα που είναι ότι χειρότερο στο στρατό ξηράς για τους ΕΠΟΠ / ΟΒΑ.
Εξαιρετικά ασφαλή θεωρώ τα μόρια που έχεις για τα τεθωρακισμένα που είναι ότι χειρότερο στο στρατό ξηράς για τους ΕΠΟΠ / ΟΒΑ.
-
Και εγω σε ευχαριστώ πολυ ΔΥΚ
Dyk εγώ με 530 ή αν προλάβω να δώσω proficiency άρα 610, θα είμαι οκ για ελαφρύ οπλισμου; Νομίζω έχω χάλια μόρια.
Κάτι άλλο. Τεθωρακισμενα γιατί θεωρείς ότι είναι τόσο χάλια;
Κάτι άλλο. Τεθωρακισμενα γιατί θεωρείς ότι είναι τόσο χάλια;
Mark26,
Μια χαρά είναι τα μόρια σου.
Μακριά από τα τεθωρακισμένα. Αυτό και τίποτα άλλο.
Μια χαρά είναι τα μόρια σου.
Μακριά από τα τεθωρακισμένα. Αυτό και τίποτα άλλο.
Με 530 δεν με βλέπω καλά. Αν προλάβω - που δεν νομίζω-και έχω το proficiency τότε με τα 610 θα είμαι καλύτερα. Τώρα νομίζω πως ούτε απέξω δεν περνάω με 530
Και έχω την εντύπωση ότι τα τεθωρακισμενα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν μας λες λίγο την καθημερινότητα τους; Αν ξέρεις δηλαδή. Συγνώμη που σε ζαλιζω
Και έχω την εντύπωση ότι τα τεθωρακισμενα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν μας λες λίγο την καθημερινότητα τους; Αν ξέρεις δηλαδή. Συγνώμη που σε ζαλιζω
-
- Αντιστράτηγος
Μη μας λες τετοια, αν ειναι τα χειροτερα και δεν παει κανενας τοτε να δηλωσω εκει για να ειμαι και σιγουρος με τα 400 + μοριακια μου.

-
- Αντιστράτηγος
Μαρκ μου, αμα εσυ δεν περνας ουτε απεξω, εγω δηλαδη τι πρεπει να κανω; Να αλλαξω Πατριδα;
Μια χαρουλα εισαι εσυ, μη φοβασαι καθολου.
Μια χαρουλα εισαι εσυ, μη φοβασαι καθολου.
Xaxa Λευτέρη νάσαι καλά γελάω έτσι όπως τα λες. Όσο για την ειδικότητα μην το λες. Μπορεί επίτηδες να δηλώσουν κάποιοι την πιο δύσκολη μήπως έχουν πιθανότητα να μπουν γιατί θα πιστεύουν ότι δεν θα την δηλωσουν
-
- Αντιστράτηγος
Κοιτα, σε αυτο εχεις δικιο διοτι δεν ξερεις τι να κανεις.
Απτη μια λες, θα δηλωσω την ειδικοτητα που παει πολυ κοσμος ωστε να εχω περισσοτερες πιθανοτητες και απτην αλλη λες, μα ετσι θα δηλωσουν ολοι εκει οποτε θα παω στις πιο λιγες που δεν θα δηλωσουν.
Αστα.
Απτη μια λες, θα δηλωσω την ειδικοτητα που παει πολυ κοσμος ωστε να εχω περισσοτερες πιθανοτητες και απτην αλλη λες, μα ετσι θα δηλωσουν ολοι εκει οποτε θα παω στις πιο λιγες που δεν θα δηλωσουν.
Αστα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες