Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Αν δεν κάνω λάθος ναι τα παίρνεις. Αφού έχεις περάσει ήδη ένα χρόνο στην σχολή, απλά εσύ δεν έχεις πιστοποίηση. Καλό θα ήταν να είχες και την πιστοποίηση γιατί είναι 50μορια επιπλέον, αλλά δεν πειράζει 😎Μην αγχώνεσαι
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ναι ισχυει.Ειχα δωσει μια φορα αλλα ηταν αρκετα δυσκολα (προγραμματισμος) και αργοτερα λογω δουλειας και οικογενειακων προβληματων δεν ειχα χρονο να διαβασω οποτε το αφησα.
Σιγουρα ομως απτο νεο ετος θα το τρεξω κι αυτο.
Σιγουρα ομως απτο νεο ετος θα το τρεξω κι αυτο.

- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 43
Το πτυχιο πανεπιστημιου μπορουμε να το καταθεσουμε για οποιαδηποτε ειδικοτητα θελουμε η πρεπει να εχει συναφεια;
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Παιδια και γω εχω τελειωσει δημοσιο ιεκ και εζω και πιστοποιηση. Αυτο σημαινει οτι θα παρω 300 μορια; Στην ειδικοτητα χειριστης ελαφρυ οπλισμου που θελω μετραει το ιεκ;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ναι wolf αμα εχεις πιστοποιηση 300.Για την ειδικοτητα, καλυτερα να σου απαντησει ο ΔΥΚ διοτι δεν γνωριζω τι ζητουσε το 09.(εκτος αν κανενα αλλο παλικαρο ξερει απο εδω) .
Wolf93 έγραψε:Παιδια και γω εχω τελειωσει δημοσιο ιεκ και εζω και πιστοποιηση.Αυτο σημαινει οτι θα παρω 300 μορια; Στην ειδικοτητα χειριστης ελαφρυ οπλισμου που θελω μετραει το ιεκ;
Η ειδικότητα που τέλειωσες στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ κ έχεις κ πιστοποίηση παίζει ρόλο να εχει συνάφεια με την ειδικότητα που θα δηλώσεις, δηλαδή στην προκήρυξη μέσα αναλυτικά στην ειδικότητα που θέλεις να την γράφει την ειδικότητα του ΙΕΚ σου, αλλιώς δεν παίρνεις τα 300.(πάντα μιλάμε για τα δεδομένα του 2009.)
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Και αμα εχει συναφεια παιρνω μορια και απο το απολυτηριο και απο το ιεκ?
Ρε σεις παίδες, τα λέμε κάθε μέρα σχεδόν εδώ. Όπου ζητάει απολυτήριο πας με το απολυτήριο. Όπου ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο βάζεις ότι έχεις παραπάνω. Αν πχ έχεις πτυχίο αει θα βάλεις το πτυχίο και όχι το ιεκ σε περίπτωση που έχεις και τα δύο. Όπου ζητάει συγκεκριμένο πτυχίο, δηλώνουν μόνο όσοι έχουν το αντίστοιχο πτυχίο. Μην αγχώνεστε!
Και ξαναλέω, δεν προσμετράμε απολυτήριο με ιεκ, αει κλπ ή το ένα βάζουμε ή το άλλο
Όσο για την ειδικότητα Wolf, όταν βγει με το καλό η προκήρυξη, θα γράφει τα απαραίτητα πτυχία και ποιες οι συναφείς ειδικότητες με την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει. Περίμενε να σου απαντήσει και ο Dyk που ξέρει καλυτερα
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Φιλε μαρκ αμα εχεις ιεκ ιδιας ειδικοτητας με μια θεση το καταλαβαινω αλλα δεν μου ακουγετε λογικο ενας πχ με ειδικοτητα κομμωτικης να παρει παραπανω μορια μηπως τα μορια του ιεκ μετρουντε μονο στηβ ιδια ειδικοτητα;
Δεν νομίζω! Άλλωστε τέτοια διάκριση δεν γίνεται ούτε στα αει/τει. Όταν ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου βάζεις ότι έχεις παραπάνω. Αν κάποιος έχει ιεκ κομμωτικής και έχει πιστοποίηση θα πάρει τα μόρια.
Όταν ζητάει συγκεκριμένο πτυχίο, τότε δηλώνουν μόνο όσοι έχουν το αντίστοιχο πτυχίο
Καλησπερα. Κατι λετε για προυπηρεσια στις ενοπλες δυναμεις τι εννοειται; Μετραει η θητεια μου 9 μηνες που εκανα σαν μορια; Και οι ειδικοτητες τι παιζουν Και αλλα μορια εκει; Ημουν ειδικες δυναμεις εδω αθηνα ειχα ειδικοτητα Τυφεκιοφορος και στην κυπρο ειδικοτητα καταδρομεας. Τι παιζει; Απολυτηριο Ενιαιο λυκειο 11.7, πολυτεκνος, ειδικες δυναμεις, αυτα. Δεν εχω αγγλικα,esdl, ουτε ιεκ η αλλα διπλωματα η πτυχια. Ποσα μορια πιανω; Πηγα στον υπολογισμο αλλα μου βγαζει αλλα νταλων. Δεν ξερω αν πιανω και αλλα μορια απο οτιδηποτε
Antreas το λέει ξεκάθαρα. Τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου. Άρα ότι έχεις επιπλέον. Δεν κάνει κάποιο διαχωρισμό στα πτυχια. Αλλά χρησιμοποιείς ένα. Δηλαδή μόνο πτυχίο ιεκ ή αει κλπ. Δεν τα συμψηφιζουμαι όλα μαζί. Το λέω για να μην μπερδευτείτε και τα κάνετε μαντάρα στην συμπλήρωση της αίτησης όταν βγει. Όταν όμως ζητάει συγκεκριμένο πτυχίο θα δηλώσουν μόνο όσοι έχουν το πτυχίο αυτό. Όπως και με την ειδικότητα που είχε κάποιος στον στρατό. Παίρνει τα έξτρα μόρια αν δηλώσει την ίδια ειδικότητα. Αν δηλώσει διαφορετική δεν τα παίρνει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες