Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Θεωρω οτι εισαι μεσα σε περιπτωση που εχεις καποιο lower - proficiency και ιδανικα αν εισαι πολυτεκνος.
Γεια σας Παιδιά !Θα ήθελα να ρωτήσω που εκπαιδεύονται οι εποπ ; Σε ποια μέρη έχει σχολή ; Εξαρτάται απ' την ειδικότητα που θα επιλέξουν ;
Και πόσο διαρκεί η εκπαίδευση ;
Ευχαριστώ !
Ευχαριστώ !
XristoMP έχω Lower (σύντομα και το Prof.),ecdl, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Μηχανικών,security, απολυτήριο από Γενικό Λύκειο 17+ αν και νομίζω μόνο τα αγγλικά μετράνε από αυτά.
Επομένως υποθέτω ότι εγώ θα μαζέψω μόρια καθαρά από τη θητεία μου στα Αλεξίπτωτα, τα Αγγλικά μου και ότι είμαι Διπλωματούχος Πολυτεχνείου.
Επομένως υποθέτω ότι εγώ θα μαζέψω μόρια καθαρά από τη θητεία μου στα Αλεξίπτωτα, τα Αγγλικά μου και ότι είμαι Διπλωματούχος Πολυτεχνείου.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
spyros94 έγραψε:XristoMP έχω Lower (σύντομα και το Prof.),ecdl, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Μηχανικών,security, απολυτήριο από Γενικό Λύκειο 17+ αν και νομίζω μόνο τα αγγλικά μετράνε από αυτά.
Με αυτα που εχεις και με απολ. Λυκειου τοσο μεγαλο, εισαι ηδη μεσα απτους πρωτους !
-
- Αντιστράτηγος
V.P.@@ έγραψε:Γεια σας Παιδιά !Θα ήθελα να ρωτήσω που εκπαιδεύονται οι εποπ ; Σε ποια μέρη έχει σχολή ; Εξαρτάται απ' την ειδικότητα που θα επιλέξουν ;
Ευχαριστώ !
Επειδη ειναι διαφορετικο θεμα, διαβασε τον παρακατω συνδεσμο και σιγουρα θα σου δωσει πολλες περισσοτερες πληροφοριες, αποτι εμεις εδω.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80_topic2527.html
Λευτέρη μακάρι φίλε αν και πως θα με επιλέξουν Τεχνίτη Αλεξιπτώτων; Δε θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό.
(17,4 το απολυτήριο τώρα το τσέκαρα, είχε σκονιστεί χαχα)
(17,4 το απολυτήριο τώρα το τσέκαρα, είχε σκονιστεί χαχα)
Θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό... Αυτό εννοώ... Υποθέσεις κάνω και εγώ με το μυαλό μου έτσι, δεν γνωρίζω κάτι γιαυτό έγραψα στη σελίδα κιόλας.
-
- Αντιστράτηγος
Κοιτα, σιγουρα θα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος.
Σκεψου πως εχει να βγαλει 10 χρονια προκηρυξη οποτε και η κουτση Μαρια θα κανει τα χαρτια της και εν ετη 2020 ολοι εχουν μια ξενη γλωσσα, απολ. Λυκειου, Ε. Δ ή γενικα μια θητεια. Απο εκει και περα ομως προσωπικα πιστευω, θα παιξουν πολλα στις ειδικοτητες που θα επιλεξουν. Δηλαδη η καθε ειδικοτητα μπορει να ζηταει και προυπηρεσια (βλεπε Π. Ν) ή να ζηταει συγκεκριμενες ειδικοτητες μονο. Επειδη βλεπω και εσυ εισαι στο οριο, να τα κανεις τα χαρτια σου και να μην αγχωνεσαι απο τωρα. Και εν τελει αδερφε μου, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δεν περασουμε, δεν πειραζει καθε εμποδειο για καλο στη ζωη !
Σκεψου πως εχει να βγαλει 10 χρονια προκηρυξη οποτε και η κουτση Μαρια θα κανει τα χαρτια της και εν ετη 2020 ολοι εχουν μια ξενη γλωσσα, απολ. Λυκειου, Ε. Δ ή γενικα μια θητεια. Απο εκει και περα ομως προσωπικα πιστευω, θα παιξουν πολλα στις ειδικοτητες που θα επιλεξουν. Δηλαδη η καθε ειδικοτητα μπορει να ζηταει και προυπηρεσια (βλεπε Π. Ν) ή να ζηταει συγκεκριμενες ειδικοτητες μονο. Επειδη βλεπω και εσυ εισαι στο οριο, να τα κανεις τα χαρτια σου και να μην αγχωνεσαι απο τωρα. Και εν τελει αδερφε μου, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δεν περασουμε, δεν πειραζει καθε εμποδειο για καλο στη ζωη !
-
- Αντιστράτηγος
Οσο για το πως θα σε επιλεξουν τεχνιτη αλεξιπτωτιστων, αυτο θα εχει να κανει καθαρα πως θα παρει αυτους που εχουν αυτη την ειδικοτητα πρωτους. Κι αν τη ζητησει και εχεις ολα αυτα τα χαρτια που εχεις, τα μορια σου θα ειναι αρκετα για να μπεις.
Δεν το συζητώ φίλε, όλα στη ζωή έχουν κάποιο νόημα. Από τη γέννηση μέχρι και το θάνατο.
Εγώ θα τα κάνω φυσικά για το όνειρο της Σχ. Αλ. τώρα από εκεί και πέρα έχω δόξα το Θεό αρκετά καλή προοπτική με τη Σχολή που έχω τελειώσει. Απλά για αυτό ρώτησα κάτι συγκεκριμένο, διότι δε με ενδιαφέρει ούτε να κάτσω σε ένα γραφείο ούτε απλά να το δω σαν το Δημόσιο που θα μπω για να τους "κοροϊδέψω".
Εγώ θα τα κάνω φυσικά για το όνειρο της Σχ. Αλ. τώρα από εκεί και πέρα έχω δόξα το Θεό αρκετά καλή προοπτική με τη Σχολή που έχω τελειώσει. Απλά για αυτό ρώτησα κάτι συγκεκριμένο, διότι δε με ενδιαφέρει ούτε να κάτσω σε ένα γραφείο ούτε απλά να το δω σαν το Δημόσιο που θα μπω για να τους "κοροϊδέψω".
-
- Αντιστράτηγος
Εισαι ωραιος 

Καλημέρα παιδιά, είμαι σπουδαστής ΑΕΙ πληροφορικής (350 μόρια) , κάτοχος πτυχίου προγραμματιστή ΑΕΙ (40 μόρια) και είμαι κάτοχος πτυχίου proficiency (160) μόρια, συνολικά σύμφωνα με την προκήρυξη του 2009 συγκεντρώνω 550 μόρια, υπάρχει να μπω σε κάποια ειδικότητα του στρατού η αεροπορίας ; Η ακόμα και ειδικές δυνάμεις ;
Σύμφωνα με το 2009 5 ειδικότητες που είχα στο μυαλό ΣΞ-ΠΑ-ΕΔ, οι τελευταίοι μπήκαν με 200 μόρια και οι πρώτοι 500-550 Μαξ !
Lefteri, αν γνωρίζεις μια που τοποθετηθηκες. Η προυπηρεσια μετράει ΑΝ ζητηθεί η αν υπάρχει από θητεία και ΟΒΑ προσμετραται στην ίδια ειδικότητα, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ; Προσωπικά, ενδιαφέρομαι για ΠΝ απλά σας διαβάζω για να ενημερώνομαι επειδή υπάρχει περισσοτερη επισκεψιμότητα.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κοιτα, σιγουρα θα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος.
Όχι βέβαια η προϋπηρεσία τών ΟΒΑ δε προσμετράται σε μια άλλη ειδικότητα από αυτή που έχουν ήδη! Γι'αυτό και πολλοί ΟΒΑ που δε θα υπάρχει η ειδικότητα τους στην προκήρυξη, δε θα πάρουν τα μόρια! Και λογικά θα μείνουν εκτός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eyyehdheheje και 3 επισκέπτες