Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Και δεν είναι ειδικότητα, είναι κατηγορία ολόκληρη. Άλλο ειδικότητα πχ ΑΤ όπλων και άλλο ειδικές δυνάμεις
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις οχι. Τουλάχιστον μέχρι την τελευταία προκήρυξη.
Μακάρι να συνυπολογίζονται και οι επαναλήψεις στις ασκήσεις και οι χρόνοι στο τρέξιμο στα μόρια για ειδικές δυνάμεις. Θεωρώ ότι είναι ό, τι πιο αξιοκρατικό ειδικά για τις ειδικές
- ArmyOfficer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Να παίρνεις παραπάνω μόρια δηλαδή αν έχεις καλύτερους χρόνους στα αθλήματα; Δεν νομίζω όχι. Απλά έχει αλλά όρια πιο δύσκολα απ ότι κάποιος που δεν πάει για ειδικές δυναμεις
Peter Punk φυσικα και δεν ειναι αξιοκρατικο αυτο που λες διοτι αμα εχεις γνωστο στην επιτροπη αντι για 40 καμσεις που εκανες μπορει αυτος να γραψει στο χαρτι οτι εκανες 55 και αντιστοιχα στο χρονο για το μιλι!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, έχω περάσει ατελείωτες ώρες διαβάζοντας πολλά σχόλια όχι εδώ μόνο γενικά ... Θα ήθελα να ρωτήσω οι έφεδροι αξιωματικοί δεν παίρνουν μόρια στη συγκεκριμένη προκυρηξη ; Ωστόσο με τη διαφωνία παραπάνω νομίζω χωρίς να κάνω λάθος άτομα που δεν έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους κανονικααα !
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Δυστυχώς η ΔΕΑ δεν παίρνουν παραπάνω μόρια στην συγκεκριμένη προκήρυξη. Στις άλλες (ε. Φ. Π. Χ.) παίρνεις κανονικά παραπάνω. Τουλάχιστον τοτε. Οπως και τότε μπαινανε και αστρατευτοι. Ολα μπορεί να αλλάξουν οποτε υπομονήEfedros2015 έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, έχω περάσει ατελείωτες ώρες διαβάζοντας πολλά σχόλια όχι εδώ μόνο γενικά ... Θα ήθελα να ρωτήσω οι έφεδροι αξιωματικοί δεν παίρνουν μόρια στη συγκεκριμένη προκυρηξη ; Ωστόσο με τη διαφωνία παραπάνω νομίζω χωρίς να κάνω λάθος άτομα που δεν έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους κανονικααα !
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Αμα έχεις γνωστό στην επιτροπή, κανεις 20 κ γράφουν οτι εκανες 40 με την ιδια λογική. Φαντάζει πολύ ωραίο κ κάπου το ειχα δει οτι γίνεται σε μας αυτό. Στους οβα νομίζω. Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά θα ήταν πολυ καλοFrouros97 έγραψε:Peter Punk φυσικα και δεν ειναι αξιοκρατικο αυτο που λες διοτι αμα εχεις γνωστο στην επιτροπη αντι για 40 καμσεις που εκανες μπορει αυτος να γραψει στο χαρτι οτι εκανες 55 και αντιστοιχα στο χρονο για το μιλι!
Καλα ειναι δυνατον να μη παιρνουν μορια οι ΔΕΑ που εκαναν 14 μηνες θητεια; Τι ανωμαλια ειναι αυτη περιεργο μου φαινεται!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Οι ΔΕΑ παίρνουν 5*14 μήνες θητεία = 70 μόρια. Ενώ οι ΣΤΡ με το 9μηνο,45 μόρια.
Αυτή είναι η μόνη διαφορά.
Αυτή είναι η μόνη διαφορά.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Τους μηνες παραπάνω παίρνουν, οχι κατι ιδιαίτερα τιμητικό, σωστή παρατήρηση Διασωστη.
Παιδιά μπορει κάποιος ΟΒΑ που μπήκε το 2020, να κάνει έπειτα αίτηση για ΕΠΟΠ και έπειτα για ειδικός φρουρός;(Σε περίπτωση που βγει προκύρηξη για τους ειδικούς).
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Υπαρχει καποιο νεοτερο για την μοριοδοτηση αν θα αλλαξει η θα μεινει ιδια;
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
DYK, μετα την εκδοση της σημερινής ΚΥΑ το επομενο βημα ειναι το ΦΕΚ Με τις ειδικότητες ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες