Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Παιδιά ατην Β κατηγορία Ο βαθμός υπολογίζεται από το πτυχίο τεε επαλ και απολυτήριο. Όσοι από επαλ έχουν τελειώσει ΤΕΙ στην Α θα είναι αν εννοείς αυτό guns n roses. Σρην β κατηγορία πάνε όσα παιδιά έχουν πτυχίο ειδικοτητων επαλ.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 31
Ναι σα στολή κηπουρόυ μοιάζει. Δεν δίνεις στόχο σε αναρχικούς ομως😎😂
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Μάγκες τα μόρια πως θα τα υπολογίζω ;
-
- Υποστράτηγος
Επίσης ο φίλος μου που δήλωσε δεν έχει τρέλα μόρια. Γι αυτό μην αγχωνομαστε ότι όλοι θα έχουν τριχιλιαρα. Ο φιλος έχει 1590 και μάλιστα πιστεύει ότι θα μπει!
Είναι παραλλαγής. Θα ταιριάζει με τους θάμνους τα γρασιδια και τα δέντρα μέσα στο Απθ.Politis1994 έγραψε:Ναι σα στολή κηπουρόυ μοιάζει. Δεν δίνεις στόχο σε αναρχικούς ομως😎😂
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Ρε μάγκες πως γίνεται ενώ έχεις τελειώσει από ΕΠΑΛ κ ας έχεις πτυχίο ΤΕΙ, ΑΕΙ να σε βάζουν στην α κατηγορία; Όλοι ξέρουμε πως στα ΕΠΑΛ οι βαθμοί απολυτηρίου μπαίνουν πανευκολα.
Μάγκες εγώ με 2890 β' (χωρίς πτυχίο) δεν είμαι σιγουρος πως θα μπω. Κρατάτε μικρό καλάθι και μην ακούτε κανέναν για βάσεις κτλπ κτλπ σε καθε προκ τα ίδια όλοι μαθαίνουν βάσεις κι κανένας δεν ξέρει .κρατάτε χαμηλά την μπάλα και έχει ο θεός.
*Υγ μην πεταχτεί κανείς να με πει τρολλ. Όσοι είναι από παλιά μέσα με ξέρουν
*Υγ μην πεταχτεί κανείς να με πει τρολλ. Όσοι είναι από παλιά μέσα με ξέρουν
Averoff13 έγραψε:Είναι παραλλαγής. Θα ταιριάζει με τους θάμνους τα γρασιδια και τα δέντρα μέσα στο Απθ.Politis1994 έγραψε:Ναι σα στολή κηπουρόυ μοιάζει. Δεν δίνεις στόχο σε αναρχικούς ομως😎😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Politis1994 έγραψε:Επίσης ο φίλος μου που δήλωσε δεν έχει τρέλα μόρια. Γι αυτό μην αγχωνομαστε ότι όλοι θα έχουν τριχιλιαρα. Ο φιλος έχει 1590 και μάλιστα πιστεύει ότι θα μπει!
Εγώ πιστεύω ότι δεν θα μπει ο φίλος σου. Εντάξει, είπαμε ότι ενδέχεται να είναι χαμηλές οι βάσεις, αλλά όχι και στα τάρταρα.
Με πολλή αγάπη, να μεταφέρεις στο φίλο σου ότι δεν έχει και πολλές ελπίδες και αυτό το γράφω και με επιείκεια.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 145
Οι ίδιοι επελεγαν Α κατηγορια γιατί περνει 320 ατομα ενω η Β 80. Για αυτό επελεγαν Α κατηγορια ολοι απο ΕΠΑΛ με πτυχιο
Βμκδ πήγαινε αγοράσε από τώρα πράσινα μπλουζάκια. Και στην Α μέσα θα ήσουν με 2890!
Μακάρι στους 400 να μπουν όλοι εδώ μέσα, καλα αποτέλεσμα εν το μεταξύ παίρνει 416 για φύλακες σύμφωνα με το workenter
Αβεροφ ρε φιλε στην β αυτοι που εχουν και πτυχιο απο αει-τει και απο επαλ μπορουσαν να τα βαλουν και τα 2 νομιζω
-
- Υποστράτηγος
Προς βμκδ. Είσαι σίγουρα στους 200 της Β κατ πιστεύω οπότε θα σε καλέσουν στους αργότερα. Αν όχι τωρα
Politis1994 έγραψε:Προς βμκδ. Είσαι σίγουρα στους 200 της Β κατ πιστεύω οπότε θα σε καλέσουν στους αργότερα. Αν όχι τωρα
Αδερφέ κανένας δεν είναι σιγουρος σιγουρος θα είμαι όταν με δω στην λίστα επιτυχόντων. Δεν γνωρίζουμε μέσα στις 6,5κ αιτήσεις τα μόρια όποτε μικρό καλάθι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες