Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

EcoMike έγραψε:Τι έγινε το 19 grap; Θες να μας πεις ότι ήταν αυστηροί στ αθλήματα; Χάχα τους έλεγαν δηλώστε τραυματισμό να ξανά έρθετε το Σάββατο.
Και αν πάλι δεν έπιαναν όρια, έφευγαν σπίτι τους. Αυτο ξέρω εγώ. Γιατί εγω ρε φίλε π. Χ αν έπιανα το χρόνο και ο άλλος όχι και μετα εβλεπα οτι περνουσε στις επομενες δοκιμασες, θα μπροουσα να κάνω αναφορά αυτόν που τον πέρασε. Εδώ στο στρατό που έπεσε το βύσμα του αιώνα και κόψανε αβέρτα κόσμο στα αθλήματα.

GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Ξερω οτι κοπηκαν πολλα ατομα απο ΕΠΟΠ στα αθληματς οπότε καλό είνα αυτο
Άβαταρ μέλους
Greekwarrior1
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greekwarrior1 »

Γνωμη μ οσοι εχουν πανω απο 3000 χιλιαδες μορια κ βγάζουν τ ορια στα αθληματα εχουν πολλες ελπιδες
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Στους εποπ κόβανε αβέρτα για να φτάσει η σειρά των βυσμάτων. Στους ΕΦ ήταν χαλαροί για να τελειώνουν οι διαδικασίες γρήγορα και να πει ότι τους έβγαλε γρήγορα στο δρόμο.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από XristosMP »

Εκοβαν αβερτα γιατι ηταν μπουχεσες οι περισσοτεροι και οχι για να ερθει η σειρα του βυσματος.Οσοι εβγαλαν τα ορια δεν τους ενοχλησε κανεις.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Και στους ΕΦ μπουχεσες ήταν αλλά δε τους ενόχλησε κάνεις. Ταττουαζ, κοιλιές, ύψος λιγότερο από 1.70 κλπ.

GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Αν περάσουμε θα δούμε πως έχουν τα πράγματα τώρα άτοπο είναι ότι και να πούμε
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Ρε eco παντού βλέπεις εχθρούς κ βύσματα;
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Πως εξηγεις οτι μπηκαν ανθρωποι με ταττουαζ στο λαιμο και μανικια στα χερια; Πως εξηγεις οτι μπηκαν ανθρωποι που εμφανως ηταν κατω απο 1.70; Λογω της δουλειας μου τυχαινει να συνομιλω καθημερινα με διαφορες ομαδες διας. ΕΦ που μπηκε το 2019 στεκοταν μπροστα μου και μιλουσαμε, εγω ειμαι 1.72 και αυτος με αρβυλα και κρανος ηταν πιο κοντος απο μενα οποτε καταλαβαινεις ποσο υψος εχει. Επισης εχω δει απο κοντα τα ατομα με ταττουαζ στο λαιμο και μανικια στα χερια οπου τωρα το καλοκαιρι αναγκαζονται να φορανε μακρυ για να μη δινουν στοχο.

φιλαρακι glock δεν ειμαι απο κανα χωριο ειμαι στο κουρμπετι ολη μερα τους εχω δει αυτους του 2019. Ξερεις τι μπαροβιοι εχουν μπει που εκαναν PR σε μαγαζια με τατουαζ παντου; Αυτοι γιατι δε κοπηκαν στα υγειονομικα κυριε glock;

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Tony 99 »

Δεν τους κόβουν πλέον φίλε μ γιατί μπορεί να κάνει ο καθένας ενστάσει και να δικαιωθεί και να τον πληρώνουν όσα χρόνια έχασε από την αστυνομία γιατί αργούν αυτά τα πράγματα η εκδικάσεις εννοώ έχει συμβεί με ειδικό φρουρό που δικαιώθηκε βέβαια αυτός δεν το είχε σε εμφανές σημείο αλλά οκ τώρα πλέον δεν τους κόβουν
Άβαταρ μέλους
Greekwarrior1
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greekwarrior1 »

Τι σας νοιαζουν τα βησματα αλλα πληρείτε ολες τις προδιαγραφες δεν θα σας κοψει κανενας. Μην σας νοιαζει τι κανουν οι αλλοι παιδια

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

EcoMike έγραψε:Πως εξηγεις οτι μπηκαν ανθρωποι με ταττουαζ στο λαιμο και μανικια στα χερια; Πως εξηγεις οτι μπηκαν ανθρωποι που εμφανως ηταν κατω απο 1.70;Λογω της δουλειας μου τυχαινει να συνομιλω καθημερινα με διαφορες ομαδες διας. ΕΦ που μπηκε το 2019 στεκοταν μπροστα μου και μιλουσαμε, εγω ειμαι 1.72 και αυτος με αρβυλα και κρανος ηταν πιο κοντος απο μενα οποτε καταλαβαινεις ποσο υψος εχει. Επισης εχω δει απο κοντα τα ατομα με ταττουαζ στο λαιμο και μανικια στα χερια οπου τωρα το καλοκαιρι αναγκαζονται να φορανε μακρυ για να μη δινουν στοχο.

φιλαρακι glock δεν ειμαι απο κανα χωριο ειμαι στο κουρμπετι ολη μερα τους εχω δει αυτους του 2019. Ξερεις τι μπαροβιοι εχουν μπει που εκαναν PR σε μαγαζια με τατουαζ παντου; Αυτοι γιατι δε κοπηκαν στα υγειονομικα κυριε glock;

ρε eco σε καταλαβαινω φιλε οτι καποια πραγματα στην ζωη ειναι αδικα και σε νιωθω. Κανε υπομονη αν θες τοσο πολυ να μπεις στην αστυνομια ισως βγαλει ξανα προκυρηξη με διαφορετικα κριτηρια. Οσον αφορα τα ατομα που μπηκαν μεσα το 2019 Παλι καλα που μπορεσαν και μπηκαν εκει διοτι αυτοι σε βαθος χρονου θα ειναι οι αιωνιοι ανεργοι γιατι το μονο που μπορουσαν να κανουν ειναι το PR κλπ και ουτε να πανε να δουλεψουν καπου αλλου χωραφια κλπ. ΔΕΝ μπορουν τα σημερινα παιδια δυστυχως! Παλι καλα που βγαινουν και αυτες οι προκυρηξεις και απορροφουν τα σημερινα παιδια που δεν ξερουν να δουλευουν, δεν κοπιαζουν και ολα τα θελουν ετοιμα! Ετσι ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ!

Ypoxthonios
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ypoxthonios »

Καλησπερα. Σε έναν που είναι για παράδειγμα 27 χρονων, η τριτεκνια αναγνωριζεται?
Alexalex2020
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Alexalex2020 »

Βλέπω αυτά που λέτε για τατουάζ και αθλήματα και γελάω😂2 φιλαράκια μου μπήκαν το 19 Δίας και οι 2 είχαν έχουν και κάνανε ακόμα παραπάνω τατουάζ ενώ μπήκαν στο σώμα, επίσης ρωτήστε κάνα φίλο ή συγγενή τι έγινε το 19 στα αθλήματα γιατί όλοι άλλοι ψέματα θα σας πουν τι να σας πουν ότι κάναμε το χιλιόμετρο περπατώντας και μας πέρναγαν; Ε όχι βέβαια άμα έχεις όμως φίλο σου που το έχει περάσει θα στο πει και θα γελάει κιόλας έλεος ξυπνήστεεεεεε τι άλλο να πω δηλαδή ότι πήγα στο τμήμα να κάνω την αίτηση και είδα ταττου σε λαιμό και σε δάχτυλα; Τα άτομα που λέω ήταν μέσα σε τμήμα κανονικόταταΑα και κάτι ακόμα οι φίλοι μου δεν είχαν το παραμικρό βύσμα ο ένας πέρασε με 3000 μόρια και ο άλλος 2700

ΠΑΙΔΙΆ ΆΜΑ ΈΧΕΤΕ ΤΑ ΜΌΡΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΟΎΤΕ ΑΘΛΉΜΑΤΑ ΟΎΤΕ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΓΕΛΟΊΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΚΉΝΩΣΗ 👌 ΚΑΝΈΝΑ ΑΓΧΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΜΑΣΤΕ 😂

Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Anna Maria »

Αααα τόσο απλά είναι όλα... ; Ρε σεις λέτε να μας εχουν και air condition η θα ειμαστε μέσα στην ζέστη στα πανεπιστήμια; 🤔🤔😂😂
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες