Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Μερικοί βλέπω εδώ μέσα το έχετε δεδομένο ότι είστε μέσα και ρωτάτε για αθλήματα κτλπ. Περιμένετε πρώτα να βγούνε τα αποτελέσματα και εφόσον είστε μέσα, ρωτάτε και για τα αθλήματα. Πολύ σιγουριά πάντως μερικοί! Μακάρι να μας κάτσει αλλά να έχετε χαμηλά τη μπάλα.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
αμα εχει 3500+ μορια γιατι να μην ρωτησει, δεδομενο ειναι οτι ειναι μεσαGpap95 έγραψε:Μερικοί βλέπω εδώ μέσα το έχετε δεδομένο ότι είστε μέσα και ρωτάτε για αθλήματα κτλπ. Περιμένετε πρώτα να βγούνε τα αποτελέσματα και εφόσον είστε μέσα, ρωτάτε και για τα αθλήματα. Πολύ σιγουριά πάντως μερικοί! Μακάρι να μας κάτσει αλλά να έχετε χαμηλά τη μπάλα.
Αν όλοι όσοι είπαν για αθλήματα έχουν 3500+, τότε πάω πάσο.GiorgosM82 έγραψε:αμα εχει 3500+ μορια γιατι να μην ρωτησει, δεδομενο ειναι οτι ειναι μεσαGpap95 έγραψε:Μερικοί βλέπω εδώ μέσα το έχετε δεδομένο ότι είστε μέσα και ρωτάτε για αθλήματα κτλπ. Περιμένετε πρώτα να βγούνε τα αποτελέσματα και εφόσον είστε μέσα, ρωτάτε και για τα αθλήματα. Πολύ σιγουριά πάντως μερικοί! Μακάρι να μας κάτσει αλλά να έχετε χαμηλά τη μπάλα.
Ρε παιδιά γίνεται σε αυτές το προκυρηξεις να μπουν άτομα με βύσμα ενώ έχουν χαμηλά μόρια;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Να ρωτησω κατι αν ξερετε, δελτιο υγειονομικης εξετασης δεν δινει η αστυνομια οπως στους εποπ; Γνωριζει καποιος την διαδικασια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ την Δευ Ιουν 14, 2021 4:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υποφέρεστε ρε όλοι κάνατε προγνώσεις τόσο καιρό για ηλικίες για το ποτέ θα βγει κριτήρια κτλπ πέσατε μέσα και αρχίσατε τώρα της ***** για το πόσες αιτήσεις θα γίνουν ... ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! Μπαίνω κάθε μέρα βλέπω 100 μνμτα και τα 100 είναι ***** ... Σταματήστε να γράφετε της ***** σας ρε έλεος φτάνει. Μπαίνουμε να δούμε για κάτι νεότερο και βλέπουμε τους ίδιους π έλεγαν τώρα θα βγει (Φεβρουάριο) να λένε και προγνώσεις για αιτήσεις έλεος ρε ...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
Τι κάθεσαι ασχολείσαι ρε gpap95 αλήθεια ; Κάθονται και μιλάνε για αθλήματα και ρωτάνε και δεν έχουν μπει καν στο κόπο να ψάξουν πριν ρωτήσουν !
Εύχομαι μόνο να γνωρίζετε τουλάχιστον για που κάνετε τα χαρτιά σας, γιατί με αυτά που βλέπω η σφαλιάρα θα πέσει σύννεφο εκεί μέσα !
Εύχομαι μόνο να γνωρίζετε τουλάχιστον για που κάνετε τα χαρτιά σας, γιατί με αυτά που βλέπω η σφαλιάρα θα πέσει σύννεφο εκεί μέσα !
*ΥΓ εσείς που μυριστήκατε δημόσιο και θέλετε να κάνετε τα χαρτιά σας προφανώς και έχετε πτυχία για να εμφανιστήκαμε τώρα σταματήστε της γελοίες ερωτήσεις περί τ αθλήματα έχει, τ είναι α' Β ' κτλπ κοτζάμ πτυχίο έχετε μπείτε διαβάστε το ρημάδι το ΦΕΚ 5' δουλειά είναι. Είπαμε είναι νήμα περί του θέματος αλλά μην βαριέστε μωρε ολόκληρο δώρο σας έκαναν.
* δεν έχω θέμα με τα πτυχία και καμία χολή ας μπει αυτός π μπορεί
* απλά κούρασε πολύ η γελοίες ερωτήσεις
Καλή συνέχεια
Καλή συνέχεια
Αυτό ακριβώςApostolis1993 έγραψε:Τι κάθεσαι ασχολείσαι ρε gpap95 αλήθεια ;Κάθονται και μιλάνε για αθλήματα και ρωτάνε και δεν έχουν μπει καν στο κόπο να ψάξουν πριν ρωτήσουν !
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
Βμκδ έγραψε:*ΥΓ εσείς που μυριστήκατε δημόσιο και θέλετε να κάνετε τα χαρτιά σας προφανώς και έχετε πτυχία για να εμφανιστήκαμε τώρα σταματήστε της γελοίες ερωτήσεις περί τ αθλήματα έχει, τ είναι α' Β ' κτλπ κοτζάμ πτυχίο έχετε μπείτε διαβάστε το ρημάδι το ΦΕΚ 5' δουλειά είναι. Είπαμε είναι νήμα περί του θέματος αλλά μην βαριέστε μωρε ολόκληρο δώρο σας έκαναν.
Καλή συνέχεια
Μπααα μην το έχεις και σίγουρο ότι ξέρουν και να διαβάζουν επειδή τελείωσαν μια σχολή ...
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Κοπειτε γιωταδες πτυχιουχοι, θα παει η φαπα συννεφο!Ξαναβαλτε τα πτυχια στη κορνιζα, η Αστυνομια θελει ειδικοδυναμητες να στιβουν τη πετρα!
Ευτυχως παιρνει μονο 400 ατομα οι υπολοιποι θα φανε ακυρο, καθως θελει να βγαλει για τα τμηματα με πιο σοβαρη μοριοδοτηση!
Ευτυχως παιρνει μονο 400 ατομα οι υπολοιποι θα φανε ακυρο, καθως θελει να βγαλει για τα τμηματα με πιο σοβαρη μοριοδοτηση!
Who Dares Wins
Ρε φιλε απλή ερώτηση έκανα ποιο είναι το πρόβλημα σου ; Ο, τι θέλω θα ρωτάω. Πολλά νευράκια έχετε εδώ μέσα. Ο, τι γουστάρω θα ρωτσω και εγώ και ο καθένας και δεν θες δεν απαντάς
Ποιο δηλαδή είναι το πρόβλημα σου επειδή ρώτησα ποτε εκτιμάτε ότι θα ξεκινήσουν τα αγωνίσματα αν είμαστε μέσα Και πως κατάλαβες ότι ργωω έχω δεδομένο ότι θα είμαι στους πρώτους 400;
Συνήθως ρωτάμε για αθλήματα εφόσον είμαστε επιτυχών, αλλιώς τι νόημα έχει; Εκτός αν ρώτησες απλά σαν απορία. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου απλά μη γεμίζουμε τσάμπα σελίδες.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
μην γεμιζουμε τσαμπα σελιδες ειπε ο gpap με 1400 μηνυματα σε 5 μηνεςGpap95 έγραψε:Συνήθως ρωτάμε για αθλήματα εφόσον είμαστε επιτυχών, αλλιώς τι νόημα έχει; Εκτός αν ρώτησες απλά σαν απορία. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου απλά μη γεμίζουμε τσάμπα σελίδες.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες