Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Εγώ προσωπικά πιστεύω 8-10 χιλιάδες αιτήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι ο χαμός σε αιτήσεις που έγινε το 19 δεν θα γίνει εδώ.. Μένει να δούμε
Εγω λεω 15000
Το 2019 έγιναν 19000 νομιζω
Πες να βιαστούνε όμως γιατί λείπουν ακόμα 13.500-14.000 για να φτασουν τις 15.000.Fousekis έγραψε:Εγω λεω 15000
Το 2019 το τελευταίο 2ημερο της προθεσμίας αιτήσεων Έγιναν πάνω από 3000 αιτήσεις οπότε όλα είναι πιθανά.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο γιατί τώρα είναι με ραντεβού όποτε οι αιτήσεις θα γίνονται σταδιακά όχι μόνο μερης τόσες πολλές !
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
Γύρω στις 18000 αιτήσεις είχε το 2019 με την καμία Παναγία δεν θα έχει 15000 τώρα. Με το ζόρι να έχει τις μισές, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου εδώ στην Αθήνα που Έχω γνωστό δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ούτε μία αίτηση.
+ Ότι πλέον ότι όπου και να πας θέλει ραντεβού και σε ΚΕΠ και στο αστυνομικό τμήμα.
Μην συγκρίνετε τις εποχές του 2019 με το τώρα...
+ Ότι πλέον ότι όπου και να πας θέλει ραντεβού και σε ΚΕΠ και στο αστυνομικό τμήμα.
20.000 έγιναν το 19.Apostolis1993 έγραψε:Γύρω στις 18000 αιτήσεις είχε το 2019 με την καμία Παναγία δεν θα έχει 15000 τώρα.Με το ζόρι να έχει τις μισές, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου εδώ στην Αθήνα που Έχω γνωστό δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ούτε μία αίτηση.
Δεν έχει καμία σημασία πόσες θα γίνουν. Μπορεί να γίνουν μόνο 2000 αιτήσεις πχ και να έχουν όλοι πάνω από 3000 μόρια.
Ή ποιότητα μετράει.
Ή ποιότητα μετράει.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
Προφανώς και μετράει η ποιότητα αλλά και στατιστικά να το πάρεις όσες λιγότερες αιτήσεις τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις για να μπεις !
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Το στρατολογια σημερα λειτουργει κανονικα. Εχω μια απορια θελει το πληρες πιστοποιητικο η οχι ;
Παρτο μαζί σου αλλά θα στο επιστρέψει πίσω αν δεν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Το κρατάνε μόνο ως δικαιολογητικά για επιπλέον μόρια.
Τι εννοείς το πλήρες; Σου δίνουν και όχι πλήρες δηλαδή;thomaskdal έγραψε:Το στρατολογια σημερα λειτουργει κανονικα. Εχω μια απορια θελει το πληρες πιστοποιητικο η οχι ;
Πλήρες σημαίνει να αναγράφεται μέσα η σωματική ικανότητα και όλες οι μεταβολές της θητείας. Ναι έχει επιλογή για πλήρες ή μη πλήρες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες