Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 145
Για υπολογιστες ειναι απλα τα πραγματα ή esdl ή αει/τει που αναγραφεται στην προκυρυξη (γραφει τις σχολες που καλυπτουν αυτο το πτυχίο)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
δεν τις γραφει ολες γραφει ποιες καλυπτει μονο το πτυχιο, υπαρχουν και αλλες που δινουν βεβαιωση, εγχ πχ εχω βεβαιωση της σχολης (λογιστικη) με 5 εξαμηνιαια μαθηματα και με καλυπτειguns roses έγραψε:για υπολογιστες ειναι απλα τα πραγματα ή esdl ή αει/τει που αναγραφεται στην προκυρυξη (γραφει τις σχολες που καλυπτουν αυτο το πτυχίο)
Σειρά από την στιγμή που παίρνεις το χαρτάκι από την σχολή είσαι παντού καλυμμένος. Σε ασεπ και εκτός ΑΣΕΠ. Και οπουδήποτε το χρειαστείς 😎
Παιδιά αυτό με τις λίγες αιτήσεις που το είδατε; Ρωτάω γιατί εχω πάνω από 40 άτομα γνωστά και φίλους που σκοπεύουν να κάνουν αίτηση... Νταξει δεν λέω μπορεί να έτυχε στην περίπτωση μου απλά μου φάνηκε περίεργο...
Ααα ζητώ συγγνώμη λάθος μου... Ο Κωνσταντίνος έγραψε λιγότερες όχι λίγες... Δικό μου λάθος!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 219
Θελετε να κανουμε μια πλατφορμα να δουμε ποσο να πανε οι βασεις στο φορουμ;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Παιδες για αιτήσεις σας δέχονται; Εγω περιμενω τηλεφωνο μια βδομαδα τωρα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας διότι δεν μου λύθηκε αυτή η απορία διαβάζοντας την προκήρυξη... Τα φωτοαντιγραφα τύπου δίπλωμα αυτοκινήτου, βεβαίωση αμκα, κτλπ θέλουν επικηρωση;(σφραγίδα από τα κεπ;) και κάτι ακόμα εγώ πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης χρειάζεται μόνο για τριτεκνουν πολύτεκνους και τα σχετικά η άπαντες;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Οικογενειακή κατάσταση χρειάζεσαι αν ανήκεις σε κάποια κατηγορία τρίτο, πολυτ η είσαι γόνος πολυτ τρίτ. Όχι δεν χρειάζονται επικύρωση, τουλάχιστον Εγώ που τα πήγα έτσι δε μου είπαν τπτ απολύτως.
Καλησπέρα,1) Τα διπλώματα και οι βεβαιώσεις ΑΜΚΑ πλέον δεν χρειάζονται επικύρωση.
2) Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης χρειάζονται άπαντες ως προαπαιτούμενο, ακόμα δηλαδή και αν δεν είσαι τρίτεκνος ή πολύτεκνος.(Το έντυπο αυτό μπορείς να το τυπώσεις και από τον υπολογιστή σου, από το gov.gr)
2) Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης χρειάζονται άπαντες ως προαπαιτούμενο, ακόμα δηλαδή και αν δεν είσαι τρίτεκνος ή πολύτεκνος.(Το έντυπο αυτό μπορείς να το τυπώσεις και από τον υπολογιστή σου, από το gov.gr)
1-10 ΙΟΥΝΙΟΥ Τα αποτελέσματα απ ότι φαίνεται στην προκήρυξη. Πόσες μέρες μετά στο περίπου σε καλούν εάν κληθείς ;
Μέχρι 30 Ιουνίου είναι οι αιτήσεις για ποια αποτελέσματα μιλάς;Politis97 έγραψε:1-10 ΙΟΥΝΙΟΥ Τα αποτελέσματα απ ότι φαίνεται στην προκήρυξη. Πόσες μέρες μετά στο περίπου σε καλούν εάν κληθείς ;
Ναι ναι ΙΟΥΛΙΟΥ ήθελα να γράψω τ9. Μέσα σε διάστημα 10 ημερών από 39 Ιουνίου λέει συντάσσονται οι πίνακες. Ποσό λέτε μετά εφόσον κληθείς ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες