Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ρε παιδιά το ακούω και το ξανακουω και έθιξα και γω μια περίπτωση που συνάντησα αλλά το βύσμα που λέτε το εννοείται προφανώς για τα αθλήματα και τις επιτροπές γιατί στο κομμάτι των μορίων δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι απ' ότι μου εξήγησαν και κάποια παιδιά από εδώ... Αν έχει ξεφύγει το πράγμα σε βαθμό που να επηρεάζονται τα μόρια θα χάσουμε και την τελευταία ελπίδα μας πια τι να πω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Player7 έγραψε:Δεν ειναι για γελια, το βλεπω στο γηπεδο καθημερινα που παω. Πανω απο 6 λεπτα το 1000αρι ολοι.Καλα δε συζυταμε για μηκος, ουτε εφημεριδα δε πηδανε.
Οποτε καντε ολοι χαρτια γιατι θα παρει καμια 1000αρα επιλαχοντες. Αρκει μονο να ειναι ολα τυπικα και να μην εχει πολυ βυσμα!
μην μιλατε για βυσματα... Στην Ελλαδα ειμαστε, τα βυσματα παιζει να εχουν μπει απο τωρα κιολας.
Παλι τα δικα τους παιδια θα περασουν!
Gpap95 έγραψε:Το ότι μερικοί ρωτάτε για αθλήματα παίχτη στιγμή που δε ξέρετε αν είστε μέσα, με ξεπερνάει. Ακόμα δε τον είδαμε, Γιάννη τον είπαμε. Περάστε μια φορά με το καλό και μετά ρωτήστε και για τα υπόλοιπα.
Τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν... Αχχααχ
Δεν είναι κακό να προγραμματίζεις μπεις δεν μπεις επίσης δεν γνωρίζεις αν εγώ που ρωτάω σε τι φάση βρίσκομαι σε μόρια
Λες και αν ρωτήσουμε θα γίνει αυτό που θα πείτε εδώ μέσα χαχαχαχα
Μια γνώμη Καταθέτουμε κατά προσέγγιση για όποιον ενδιαφέρεται να προγραμματίσει από διακοπές μέχρι δουλειά ...
Εσυ περίμενε να βγει και μετά συμμετέχεις δεν σε ρώτησε προσωπικά κανεις χαχαχαχα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Grap,kostadim ετοιμαστείτε για άγιο Δομήνικο θα σας πάρω χε χε χε ... Φιλαράκια μου όλα θα πάνε καλά κάντε το Σταυρό σας και πίστη στον θεο ... Καλή επιτυχία σε όλες και όλους παιδιά
Σάββατο πρωί λέτε να δεχονται;
-
- Υπολοχαγός
Δύσκολα Φουσέκη ... Από Δευτέρα θα σου πουν σίγουρα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Φουσεκι νομίζω όχι Δευτέρα Παρασκευή 9-3
Αύριο το πρωί μέρα Σάββατο είπαν σε φίλο μου να πάει για να κάνει τα χαρτιά στο τμήμα. Τον δέχτηκαν κανονικά Σάββατο.
-
- Υπολοχαγός
Grap είδες το μήνυμα πιο πάνω για το πάρτυ στον άγιο Δομήνικο ; Είσαι καλεσμένος αδερφέ και ο kostasdim... Αν περάσουμε κουφάλες σας πήρα και φύγαμε χε χε χε ... Θα σας φτιάξω καλά
Το είδα ! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν.Panellas93 έγραψε:Grap είδες το μήνυμα πιο πάνω για το πάρτυ στον άγιο Δομήνικο ; Είσαι καλεσμένος αδερφέ και ο kostasdim... Αν περάσουμε κουφάλες σας πήρα και φύγαμε χε χε χε ... Θα σας φτιάξω καλά
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Πόσοι από επαλ έχετε πτυχίο ΤΕΙ και θα καταθέσετε με το πτυχίο ειδικότητας και όχι με το απολυτήριο ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 145
Εκει στην β κατι μπορει να γινει και να μπει κανεναν με λιγο πιο χαμηλά μορια πιστευω
Καλησπέρα παιδιά, αν καποίος μένει Αθήνα και γνωρίζει κάποιον καλό προπονητή ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Θα γελάσουμε πολύ στα αθλήματα, δε σας σώζει ούτε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Έχουν να κοπούν πτυχία στο 1000αρι αβέρτα.
Πάμε γερά ειδικόδύναμητες μου, θα κοπούν όλοι οι πτυχιούχοι, έχει πέσει γραμμή στις επιτροπές να μη περάσει κανένας γιωτας!
Πάμε γερά ειδικόδύναμητες μου, θα κοπούν όλοι οι πτυχιούχοι, έχει πέσει γραμμή στις επιτροπές να μη περάσει κανένας γιωτας!
Μακάρι να είναι αυστηροί στις αθλητικές δοκιμασίες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu και 5 επισκέπτες