Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Κάνε την προσπάθεια σου και ότι γίνει.alexmpss έγραψε:Με 15 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις αυτοκίνητο φορτηγό μηχανή και c2 αγγλικά κάνω αίτηση η δεν αξίζει τον κόπο
Κάνε τα χαρτια σου κανονικά. Αλλα μην ελπίζεις. Κάνε την αίτηση απλα να πεις οτι την έκανες γιατι ποτε απλα δεν ξέρεις!
Ο. Π. Κ. Ε
Ξανθε. Σε σέβομαι και ξερω ποσο παλιος εισαι. Δεν υπαρχει ποτε δεν ξερεις. Ξερεις και πολυ καλα τσαμπα θα χασει την ωρα του. Τα μορια ειναι υπερβολικα λιγα
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δικαιωμα να του λεει ''τζαμπα ασχολεισαι''!
Όλοι θα κάνουν τη προσπάθεια τους. Φτάνει να αποθαρρύνεται κόσμο. Επίσης μπορείτε να κάνετε αιτήσεις. Τουλάχιστον στη περιοχή μου μπορώ.
Ναι το ξερω φιλε. Απλα δεν μπορω να του πω να μην τα κανει. Βέβαια σε αυτο που ειπα εχω απο την μια δικιο απο την αλλη άδικο... Γιατί κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Με αυτη την μοριοδότηση κ ετσι όπως ειναι κανονικά θα επρεπε να του πω ενα ξερό οχι γιατι αυτη θα είναι κ η άμεση σκληρη αλήθεια... Αλλα Ποιος ειμαι εγω που θα πει κατι τέτοιο. εις γνωσεις του ΑΠΑΝΤΕΣ να κανουν αίτηση να διαβάσουν καλα την προκήρυξη αλλα και την μοριοδότηση και απο εκει κ περα ο καθε ενας πράττει όπως λεει η καρδια του και τα πιστεύω του. Εγω δεν μπορώ και θα πω σε κανέναν να μην κάνει
Ο. Π. Κ. Ε
Μάγκες ποτε λέτε να γίνουν τα αθλήματα και οι επιτροπές Εγώ πιστεύω ότι αν χρειαστούν 3 βδομαδες να εξετάσουν 10Κ+ αιτήσεις και άλλες 1-2 βδομαδες με τις ενστάσεις, το βλέπω για μετά το Δεκαπενταύγουστο
Εξαρτάται ποσο γρήγορα θα την τρέξουν...
Η προηγούμενη είχε 40 μερες από το τέλος των αιτήσεων μέχρι επιτροπές
Όποτε αν ακολουθηθεί ο ίδιος χρονικός ορίζοντας βλέπω μετά τις 15 Αυγούστου εν όψει και καλοκαιρινών αδειών.
Εσείς τι πιστεύετε ;
Εξαρτάται ποσο γρήγορα θα την τρέξουν...
Η προηγούμενη είχε 40 μερες από το τέλος των αιτήσεων μέχρι επιτροπές
Όποτε αν ακολουθηθεί ο ίδιος χρονικός ορίζοντας βλέπω μετά τις 15 Αυγούστου εν όψει και καλοκαιρινών αδειών.
Εσείς τι πιστεύετε ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Άποψη μου τα αθλήματα βαριά μέχρι της 10 Αυγούστου θα γίνουν εγώ πιστεύω και πολύ νωρίτερα προς τέλη Ιουλίου
-
- Υπολοχαγός
Θα τρέξουν γρήγορα όλα και θα το δείτε ... Βιάζονται
Καλα αν δωθουν αθληματα εντος Αυγουστου με 35+ βαθμους, θα εχουμε στο 1000αρι δεκαδες λιποθυμιες πτυχιουχων! Αν ολα κυλησουν χωρις βυσμα, θα πεσει τρελο κοψιμο, μονο η ΔΑΠ μπορει να τους σωσει!
Player7 έγραψε:Καλα αν δωθουν αθληματα εντος Αυγουστου με 35+ βαθμους, θα εχουμε στο 1000αρι δεκαδες λιποθυμιες πτυχιουχων!Αν ολα κυλησουν χωρις βυσμα, θα πεσει τρελο κοψιμο, μονο η ΔΑΠ μπορει να τους σωσει!

Το ότι μερικοί ρωτάτε για αθλήματα παίχτη στιγμή που δε ξέρετε αν είστε μέσα, με ξεπερνάει. Ακόμα δε τον είδαμε, Γιάννη τον είπαμε. Περάστε μια φορά με το καλό και μετά ρωτήστε και για τα υπόλοιπα.
Δεν ειναι για γελια, το βλεπω στο γηπεδο καθημερινα που παω. Πανω απο 6 λεπτα το 1000αρι ολοι.Καλα δε συζυταμε για μηκος, ουτε εφημεριδα δε πηδανε.
Οποτε καντε ολοι χαρτια γιατι θα παρει καμια 1000αρα επιλαχοντες. Αρκει μονο να ειναι ολα τυπικα και να μην εχει πολυ βυσμα!
Οποτε καντε ολοι χαρτια γιατι θα παρει καμια 1000αρα επιλαχοντες. Αρκει μονο να ειναι ολα τυπικα και να μην εχει πολυ βυσμα!
-
- Υπολοχαγός
Ας δούμε πως θα τρέξει το θέμα... Λίγη υπομονή ρε παιδιά ... Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους με σειρά ... Ας βγουν ας περάσουμε και θα σας κάνω πάρτυ στον άγιο Δομήνικο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu και 5 επισκέπτες