Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από GPAPI »

Για να περάσεις πρέπει να έχεις από 17με 18, πτυχίο 1000μορ,lower 100, υπολογιστες 200, δίπλωμα 100, ειδικές δυνάμεις 200 και τριτεκνοι 200 σύνολο 3500 για να είσαι μέσα και μάλλον όλοι θα χουν ειδικές δυνάμεις σίγουρα θα βρεθούν 300 Με 400 πτυχιουχοι με ειδικές δυνάμεις, μας πετσοκοψε ο Μιχάλης
Άβαταρ μέλους
epilaxon
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από epilaxon »

Ρε παιδιά καλημέρα είμαι καινούργιος στο forum και θέλω μερικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκυρηξη αν γνωρίζετε και εσείς! Θεωρείτε ότι η βάση θα είναι πανω απο 3100; Πιστεύει Κάνεις άλλος εκτός από εμένα ότι δεν θα δηλώσουν πολλοί λόγο επικυνδυνοτητας; Και τελευταίο και κυριότερο πιστεύετε θα μπουν βυσματα ή όχι επειδή είναι υπό την επίβλεψη του ασεπ;
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από GPAPI »

Εν το μεταξύ στο workenter γράφουν 1000 μόνιμες προσλήψεις και ότι και οι 600 θα προσληφθούν αργοτερα
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

GPAPI έγραψε:Εν το μεταξύ στο workenter γράφουν 1000 μόνιμες προσλήψεις και ότι και οι 600 θα προσληφθούν αργοτερα

Καλά το workenter ότι να'ναι λέει...

-Bildakoss-
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

epilaxon έγραψε:Ρε παιδιά καλημέρα είμαι καινούργιος στο forum και θέλω μερικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκυρηξη αν γνωρίζετε και εσείς! Θεωρείτε ότι η βάση θα είναι πανω απο 3100; Πιστεύει Κάνεις άλλος εκτός από εμένα ότι δεν θα δηλώσουν πολλοί λόγο επικυνδυνοτητας; Και τελευταίο και κυριότερο πιστεύετε θα μπουν βυσματα ή όχι επειδή είναι υπό την επίβλεψη του ασεπ;

Σε αυτες της προκ δεν εχει βυσμα, και ναι ολοι θα κανουν τα χαρτια τους πολλα ατομα οταν ακουσαν οτι θα βαλουν πτυχια ξεκινησαν να ψαχνουν για την οππι για μια θεση στο δημοσιο. Αρα ναι θα κανουν αρκετα ατομα τα χαρτια τους.

GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

epilaxon έγραψε: Ρε παιδιά καλημέρα είμαι καινούργιος στο forum και θέλω μερικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκυρηξη αν γνωρίζετε και εσείς! Θεωρείτε ότι η βάση θα είναι πανω απο 3100; Πιστεύει Κάνεις άλλος εκτός από εμένα ότι δεν θα δηλώσουν πολλοί λόγο επικυνδυνοτητας; Και τελευταίο και κυριότερο πιστεύετε θα μπουν βυσματα ή όχι επειδή είναι υπό την επίβλεψη του ασεπ;
κοιτα απο τα 200 ατομα στα πανεπιστημια θα πεσουν στα 80 ατομα ανα πανεπιστημιο που σημαινει οτι σιγουρα ειναι ακομα πιο δυσκολα ειδικα το πρωτο καιρο που θα εισαι σαν κοκκινο πανι και σιγουρα δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα γιατί μετά θα εκτεθεί το σωμα, βυσμα ολο και κατι θα πεσει αλλα θεωρώ οτι στα ψυχολογικά θα κοπούν πολλοί γιατί και η κυβερνηση φοβάται να μην γίνει το παραμικρό μέσα γιατί θα εχουμε μεγαλες κινητοποιησεις μετά απο φοιτητικά κινήματα, το ιδιο ισχυεί και για τα αθλήματα που χρειάζετε να το έχεις και λίγο σε 1-2 μήνα απο αγύμαστος να πιάσεις όλα τα όρια δυσκολα
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Την τελευταία εβδομάδα ήρθαν τα πάνω κάτω. Αυτοί που θα μπουν τώρα θα είναι για εκεί ξ μόνο. Το είπε κυβερνητικός στουε δικούς μας κ να μην διανοηθούν να πουν είπε ... Α είναι καλό παιδί να το πάμε στην Δίας. Τους άλλους δεν τους παίρνει τώρα για να δουν πως θα κυλήσει αυτό το σχέδιο
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Το σεφεαα ούτε που ανέβασε ότι βγήκε προκήρυξη... Κακο αυτό νομίζω
-Bildakoss-
User212223
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από User212223 »

Εγω πηρα στο ΑΤ το πρωι για να ρωτησω αν χρειαζεται καποιο ραντεβου για να παω να κανω τα χαρτια της προκ και μου ειπαν οτι δεν εχουν ειδοποιηθει ουτε τους εχει ερθει κατι ακομα για την προκυρηξη. Ο, τι να ναι
Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Anna Maria »

Καλησπέρα σε όλους... Και εγώ πήρα και μου είπαν ακριβως το ίδιο πράγμα, Όχι ότι έχω ελπίδες αλλά τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Καλά πάμε! 🤡
-Bildakoss-
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Οτι θα ξενερωσουν πολλα ατομα και θα φυγουν ειναι δεδομενο... Εχει ο θεος!
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Το ΣΕΦΕΑΑ δεν εχει βγαλει αχνα, καμια αντιδραση που γινεται προσληψη ΕΦ!
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Καλά δυσκολα ειναι οι αναρχικοι και καποιοι που εχουν συμφερον δεν θελουν τους οππι οι αστυνομια δεν τους θελει, οι ειδικοι δεν τους θελουν προτιμουν απανδροσει των τμηματων καλά πάμε
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Mike παράξενο δεν είναι ; Αυτό είπα και γώ χθες ... Συνδικαλιστής πάντως ανέβασε προκήρυξη και φατσούλες που γελούσε ... Δεν ξέρουν τίποτα ούτε οι ίδιοι ούτε ξέρουν για τα 600 άτομα... Δηλαδή μετά από μήνες θα γίνουν αθλήματα και πάλι εκπαίδευση ; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά ... Πες εξαρχής 400 και τέλος όλα τ αλλά είναι εικονικά απαράδεκτα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες